Dafi POZ03136 Montat pe perete Boilere instant Baie / Bucătărie Trifazat 7.5kW
Boilere cu incalzire instanta

Dafi POZ03136 Montat pe perete Boilere instant Baie / Bucătărie Trifazat 7.5kWCodul: 29166007

Instant heater-ul de apă POZ03136 de la Dafi are o putere maximă de 7,5 kW și este potrivit pentru casă, cabană sau oriunde altundeva unde doriți să aveți apă caldă instantanee și economică.

Vezi descrierea completă

Instant heater-ul de apă POZ03136 de la Dafi are o putere maximă de 7,5 kW și este potrivit pentru casă, cabană sau oriunde altundeva unde doriți să aveți apă caldă instantanee și economică. Funcționează pe bază de energie electrică și este monofazat.

Vezi descrierea completă
80,50
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
Gratuită

Magazin selectat

Stoc 5 bucăți

Raport produs

de la 59,79 €

Descriere

Instant heater-ul de apă POZ03136 de la Dafi are o putere maximă de 7,5 kW și este potrivit pentru casă, cabană sau oriunde altundeva unde doriți să aveți apă caldă instantanee și economică. Funcționează pe bază de energie electrică și este monofazat.

În timp ce un boiler clasic încălzește o cantitate mare de apă consumând multă energie și timp, instant heater-ul de apă nu are un rezervor de stocare a apei calde și încălzește doar apa care trece prin el. Astfel, într-un timp scurt, aveți apă caldă doar atunci când aveți nevoie și doar pentru cantitatea pe care o folosiți în acel moment. Acest lucru îl face o soluție economică, având și o durată de viață mai lungă, deoarece nu există un rezervor de apă, deci nu se acumulează săruri în rezistență și alte componente.

Atâta timp cât aveți robinetul deschis, veți avea apă caldă care este utilizată direct, fără a se amesteca cu apă rece, așa cum se întâmplă în cazul boilerului clasic. Desigur, o condiție necesară pentru a funcționa este ca presiunea apei reci care intră să nu fie prea mică. În cazurile de temperaturi mai scăzute ale apei care intră iarna și mai ridicate vara, performanța poate varia în consecință.

Se instalează ușor și rapid în baie sau bucătărie (aplicație doar la un singur punct de alimentare). Este ușor de utilizat sau întreținut și servește nevoilor zilnice, cum ar fi spălatul mâinilor, vaselor, hainelor sau alte funcții.

Temperatura apei care iese este ajustată analogic și depinde de debitul apei, în funcție de puterea selectată. Temperatura maximă pe care o poate atinge pentru producerea apei calde este de 45 °C, în timp ce debitul maxim de apă ajunge până la 3,3 litri pe minut.

În mod indicativ, 38-42 °C grade sunt standard pentru utilizarea la duș.

Producător

Dafi

Specificații

Detalii produs

Sursă de alimentare
Electricitate trifazică
Putere maximă
7,5 kW
Debit maxim de apă
3,3 lt/min
Temperatura maximă
45 °C
Setare temperatură
Scară
Poziționare
Baie / Bucătărie
Montat pe perete
Da
Inversor
Nu
Control la distanță
Nu

Dimensiuni

Înălțime
20,1 cm
Lățime
17 cm
Adâncime
11,3 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Este o rușine că nu mai este disponibil pe piață și prețul de 50 de euro este excelent

    Tradus din Greacă ·
    • Calitatea construcției
    • Viteza de încălzire a apei
    • Silențios
    • Raport calitate-preț
    • Este ușor de instalat?
    • Eficient în consum
    • Poate fi ajustată ușor temperatura apei?
    Ai găsit util acest review?