Часовници на стена

Nextime Romana Античен стенен часовник Пластмаса Със Закъснение Ecru Ø43смКод: 29116760

Рамка за снимка на фирмата Nextime, с кръгла форма. Това е аналогов часовник, което означава, че има движещи се стрелки, които показват часа, и представлява по-традиционен часовник в сравнение с цифровите. Също така разполага с балансир, който се движи непрекъснато и ще добави ретро усещане във вашето пространство. Той е среден по размер и е подходящ за...
Вижте пълното описание

Този продукт е временно недостъпен в Skroutz Последно актуализирано: преди 2 дни

Описание

Рамка за снимка на фирмата Nextime, с кръгла форма. Това е аналогов часовник, което означава, че има движещи се стрелки, които показват часа, и представлява по-традиционен часовник в сравнение с цифровите. Също така разполага с балансир, който се движи непрекъснато и ще добави ретро усещане във вашето пространство. Той е среден по размер и е подходящ за поставяне във всяко помещение в дома.
То е изработено от пластмаса, която представлява по-икономично решение в сравнение с други материали, но се съчетава лесно с всякакъв стил на декорация. То е много устойчиво и същевременно издържливо на времето.
Стенните часовници, освен очевидното им предназначение, са сега и част от декорацията на вашето пространство и е добре да се поставят на очно ниво.

Спецификации

Спецификации

Вид
Аналогов
Материал
Пластмаса
Вафлени грили
Кръгла
Тихо
Не
Стил
Винтидж
3D
Не
С махало
Да
Цвят
Ecru

Размери

Дължина
43 см
Височина
43 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Последно разгледани