TP-LINK TL-PA8010 KIT v3 Powerline Διπλό για Ενσύρματη Σύνδεση και Θύρα Gigabit Ethernet
Powerline Connection (PLC)

TP-LINK TL-PA8010 KIT v3 Powerline Διπλό για Ενσύρματη Σύνδεση και Θύρα Gigabit EthernetΚωδικός: 29091066

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ταχύτητα Overline 1200 Mbps
  • Μέγιστη Ταχύτητα LAN 1000 Mbps
  • Πρότυπο HomePlug AV2
  • Εμβέλεια: 300m
  • Ασφάλεια Powerline: 128-bit AES
Δες όλη την περιγραφή

  1. v3

    από 89,00 €
89,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 89,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. TL-PA8010 KIT v3 Powerline Διπλό για Ενσύρματη Σύνδεση και Θύρα Gigabit Ethernet

    Προϊόντα καταστήματος
    89,00 €

Περιγραφή

Το TP-Link TL-PA8010 KIT είναι ένα κιτ επέκτασης δικτύου Powerline που σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα μέσω της υφιστάμενης ηλεκτρικής καλωδίωσης του σπιτιού σας. Αυτό σας επιτρέπει να επεκτείνετε την εμβέλεια του δικτύου Wi-Fi σας σε περιοχές που δεν πιάνουν καλά ή να συνδέσετε συσκευές που δεν έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi, όπως παιχνιδομηχανές, τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων.

Το TL-PA8010 KIT διαθέτει ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως 1300 Mbps, επομένως είναι κατάλληλο για streaming βίντεο HD, παιχνίδια online και άλλες εργασίες που απαιτούν υψηλή ταχύτητα.

Για να εγκαταστήσετε το TL-PA8010 KIT, απλώς συνδέστε το σε δύο πρίζες σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας και συνδέστε τα στη συσκευή σας μέσω καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε το TL-PA8010 KIT χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο λογισμικό.

Το TL-PA8010 KIT είναι ένα εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό κιτ επέκτασης δικτύου που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμβέλεια του δικτύου Wi-Fi σας και να συνδέσετε συσκευές που δεν έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi.

Αναβαθμισμένο 1300Mbps!

Η προηγμένη τεχνολογία HomePlug AV2 σημαίνει ότι το TL-PA8010 KIT υποστηρίζει 2x2 MIMO, ώστε οι χρήστες να επωφελούνται από ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 1300Mbps. Ιδανικό για δραστηριότητες που απαιτούν εύρος ζώνης, όπως η ροή βίντεο Ultra HD σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, το online gaming και η μεταφορά μεγάλων αρχείων.

2x2 MIMO

Μεγαλύτερη εμβέλεια

Η τεχνολογία MIMO μεγιστοποιεί την απόδοση των ανεξάρτητων ροών, γεγονός που βελτιώνει την κάλυψη σε όλο το σπίτι, ιδιαίτερα σε δυσπρόσιτες πρίζες.


Υψηλότερη χωρητικότητα μετάδοσης & Πιο σταθερές συνδέσεις

Η τεχνολογία MIMO σημαίνει ότι το TL-PA8010 KIT μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 3 καλώδια, συμπεριλαμβανομένων της τάσης, του ουδέτερου και της γείωσης, για να δημιουργήσει πολλαπλά μονοπάτια δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι επωφελείστε από ταχύτερη απόδοση δεδομένων και πιο σταθερές συνδέσεις.


Θύρα Gigabit για ταχύτατη μεταφορά φύλλων δεδομένων

Με μία θύρα Gigabit Ethernet, το TL-PA8010 KIT επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν μια συσκευή με μεγάλο εύρος ζώνης στο Internet σε υψηλές ταχύτητες και εξασφαλίζει την ομαλή μετάδοση ροής βίντεο Ultra HD. Αυτό καθιστά το TL-PA8010 KIT τον τέλειο σύντροφο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Plug and Play, Δεν απαιτείται διαμόρφωση

Συνδέστε έναν προσαρμογέα powerline στο δρομολογητή, συνδέστε έναν άλλο προσαρμογέα powerline σε μια πρίζα σε ένα άλλο δωμάτιο και συνδέστε τον στη συσκευή σας με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet μέσω Ethernet - και είστε έτοιμοι!

Εξοικονόμηση ενέργειας έως 85%

Το TL-PA8010 KIT είναι ένας προσαρμογέας Powerline νέας γενιάς.

Η εξελιγμένη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μεταβαίνει αυτόματα από την κανονική λειτουργία "Εργασίας" στη λειτουργία "Εξοικονόμησης ενέργειας", μειώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση έως και 85%.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • 2 x AV1300 Gigabit Powerline Adapter TL-PA8010
  • 2 x καλώδιο Ethernet
  • Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

Κατασκευαστής

TP-LINK

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη Σύνδεση
Όχι
Passthrough
Όχι
Ταχύτητα Overline
1200 Mbps
Μέγιστη Ταχύτητα LAN
1000 Mbps
Θύρες Ethernet
1
WiFi Mesh Network
Όχι
Συσκευασία
Διπλό Kit

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • hunter2000
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά εκδόσεις δικτυακών: v2

    Η ταχύτητα που ανοίγουν οι ιστοσελίδες είναι πολύ ταχύτερη από το TP-LINK TL-PA4010KIT v1 που είχα σε 50 vdsl. Άμεση δημιουργία δικτύου με τον υπολογιστή και την τηλεόραση χωρίς κανένα πρόβλημα.

    • Σταθερότητα Λειτουργίας
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;