Cool Mini Or Not Joc de Masă Bloodborne: The Board Game pentru 1-4 Jucători 14+ Ani BBE001
Jocuri de societate

Cool Mini Or Not Joc de Masă Bloodborne: The Board Game pentru 1-4 Jucători 14+ Ani BBE001Codul: 28866857

Respectat pentru tehnicile sale de vindecare, orașul Yharnam se deteriorează rapid pe măsură ce o ciumă care transformă oamenii în bestii se răspândește necontrolat. Ca Vânător, depinde de tine să...

Vezi descrierea completă

Respectat pentru tehnicile sale de vindecare, orașul Yharnam se deteriorează rapid pe măsură ce o ciumă care transformă oamenii în bestii se răspândește necontrolat. Ca Vânător, depinde de tine să suprimi această amenințare în creștere. Va trebui să lupți cu bestii, monștri și locuitori ai orașului pentru a supraviețui nopții și a descoperi sursa acestei...

Vezi descrierea completă
115,40
Livrare rapidăluni, 23 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 15 ore și 54 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 4 bucăți

Raport produs

de la 111,99 €

Descriere

Respectat pentru tehnicile sale de vindecare, orașul Yharnam se deteriorează rapid pe măsură ce o ciumă care transformă oamenii în bestii se răspândește necontrolat. Ca Vânător, depinde de tine să suprimi această amenințare în creștere. Va trebui să lupți cu bestii, monștri și locuitori ai orașului pentru a supraviețui nopții și a descoperi sursa acestei nebunii.

În jocul de acțiune-aventură Bloodborne: The Board Game, condus de campanie, jucătorii își asumă rolul de Vânători, lucrând împreună împotriva jocului pentru a descoperi misterele ascunse în orașul Yharnam și dincolo de acesta. Cu arme unice de truc, fiecare cu diverse forme și puteri, Vânătorii trebuie să gândească rapid și să-și adapteze tacticile pentru a depăși multitudinea de inamici care le stau în cale. Învață comportamentul lor, exploatează-le slăbiciunile și doboară-i!


Specificații

Decorațiuni și accesorii pentru nunți

Tip
de Echipă
Tip
de Strategie

Detalii produs

de Călătorie
Nu
cu Jucători
1-4
Vârstă
14 +

Grupul de specificații 'Triciclete pentru copii'

Jocuri de cărți
Da
Limba
Engleză
Extensii
Nu
independente de limbă
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • constantinos_onstantinos
    5
    3 din 3 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată de la No Label X

    Deși își pierde din magie atunci când îl joci pentru prima dată după ce ai jucat quest-urile pentru prima dată și le-ai învățat, poate fi rejucat plăcut. De asemenea, are 4*3 quest-uri (capitole), deci asta nu este o problemă în grabă.
    În plus, nu cred că am mai jucat vreodată un joc de societate cooperativ cu un mecanism al inamicilor atât de bine proiectat.
    În final, cărți + figurine frumoase = 5 stele

    Tradus din Greacă ·
    • Distractiv
    • Reguli simple
    • Longevitate
    • Calitatea construcției
    • Raport calitate-preț
    • Timp lung de finalizare
    Ai găsit util acest review?