mCubed P-BOX Small GPS Tracker Ηλεκτρικό Κολάρο GPS Σκύλου Τιρκουάζ
Ηλεκτρικά Κολάρα Σκύλων

mCubed P-BOX Small GPS Tracker Ηλεκτρικό Κολάρο GPS Σκύλου ΤιρκουάζΚωδικός: 28276133

GPS Tracker που συνδέεται με mobile app από την mCubed. Κατάλληλο για σκύλους κάτω των 7kg.

Δες όλη την περιγραφή

GPS Tracker που συνδέεται με mobile app από την mCubed. Κατάλληλο για σκύλους κάτω των 7kg.

Δες όλη την περιγραφή
70,00
ΠαράδοσηΤρί, 22 Οκτ - Τρί, 12 Νοε
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 70,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 70,00 €

Περιγραφή

GPS Tracker που συνδέεται με mobile app από την mCubed. Κατάλληλο για σκύλους κάτω των 7kg.

Χαρακτηριστικά

  • GPS tracking: Εξοπλισμένο με GPS υψηλής ακρίβειας μπορείτε σε πραγματικό χρόνο να ξέρετε που βρίσκεται ο σκύλος και προς τα πού κατευθύνεται.
  • Αυτονομία3-5 ημερών: Το κάθε tracker έχει αυτονομία έως 10 ημέρες και η μπαταρία είναι επαναφορτιζόμενη.
  • App για το κινητό: Με μία εύχρηστη εφαρμογή για το κινητό, Android και iOS, μπορείτε να ελέγχεται το σκύλο σας ανά πάσα στιγμή.
  • Εύχρηστο: Απλά τοποθετήστε το κουτί με το κριτς κρατς στο κολάρο στο κατοικίδιό σας κι αφήστε όλα τα άλλα πάνω μας!
  • Tracking: Μπορείτε να δείτε που βρίσκεται το κατοικίδιό σας ανά πάσα στιγμή για να μην τον χάσετε ποτέ! Το GPS έχει παγκόσμια κάλυψη για να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμβέλεια.
  • Παραμετροποίηση: Μπορείτε να επιλέξετε ποια από τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά χρειάζεστε. Επιλέξτε ποια στοιχεία θέλετε να συλλέγονται και ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε.
  • Αυτονομία μπαταρίας: Η μπαταρία έχει αυτονομία μέχρι 5 μέρες. Θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η μπαταρία είναι χαμηλή για να τη φορτίσετε.
  • Μαγνητική φόρτιση: Μέσα τη συσκευασία παρέχεται μαγνητικό κλώδιο USB για φόρτιση. Συνδέετε το καλώδιο σε υπολογιστή ή λάπτοπ και το ακουμπάτε στη μεταλλική απόληξη της συσκευής και ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Gps Σκύλου
Κατά του Γαβγίσματος
Όχι
& Γάτας
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • bakasgeorge76
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    15 μέρες διάβαζα για gps κατοικιδίων. Είχα καταλήξει στο pawfit. Ξαφνικά ανακάλυψα στο διαδίκτυο το mcubed smol. Έχω έναν γατούλη κ του πήρα το μικρό μέγεθος. Εξαιρετικό προϊόν. Σε οικισμό μακριά από την πόλη, στο νομό Λακωνίας αφήνω πλέον τον γάτο ελεύθερο φορώντας του το gps. Πάει σε κάτι σπίτια δίπλα μας, σε κάποια που είναι 70μ πιο κάτω κ πάντα ξέρω που είναι. Στο χάρτη φαίνονται όλα. Δεν περίμενα να πιάνει εδώ που είμαι. Κι όμως όλα τέλεια. ΕΛΛΗΝΙΚΌ προϊόν. Άψογη εξυπηρέτηση απ τα παιδιά που το παράγουν. Τους πήρα τηλέφωνο σε μη εργάσιμη μέρα κ ώρα κ με βοήθησαν σχετικά με μια ρύθμιση. Πολύ φθηνή χρέωση το μήνα στα 4ευρω σε σχέση με όλα τα άλλα. 14 μέρες δωρεάν δοκιμή κ αν δεν σου κάνει (που αποκλείω κάτι τέτοιο), το γυρίζεις πίσω. Το tractive απλά είναι γελοίο μπροστά του. Πολλά προβλήματα κ ακριβή συνδρομή.
    Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες. Είναι όμως μικρό μέγεθος κ στα γατάκια ταιριάζει πολύ.
    Αγοράστε το άφοβα αξίζει κ το τελευταίο ευρώ. Εγώ έχω βάλει κ στο γατούλη μου ένα bluetooth chipolo one και στα 30m όταν συνδεθεί με το κινητό, μπορώ να πατήσω το κουμπί ring (να ηχήσει η συσκευή bluetooth που του φοράω) και να καταλάβω με ακρίβεια που είναι. Αυτό το κάνω σαν έξτρα ασφάλεια. Δηλ με 100 ευρώ ξεμπερδεύουμε για πάντα κ το κατοικίδιό μας νιώθει ελεύθερο.

    Μπράβο στην ομάδα του mcubed.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;