Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 28209959

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 12GB GDDR6, 192bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 260 mm
  • 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 650 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 5 ημέρες πριν

Περιγραφή

Η Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse είναι μια πολύ απόδοτική κάρτα γραφικών που απευθύνεται σε απαιτητικούς gamers και επαγγελματίες δημιουργούς περιεχομένου. 

Η κάρτα διαθέτει 12GB μνήμης GDDR6 και είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Dual-X Cooling της Sapphire, η οποία παρέχει αποτελεσματική ψύξη και χαμηλό θόρυβο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση.

AMD RDNA 2

Η AMD RDNA 2 είναι μια προηγμένη αρχιτεκτονική που παρέχει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των 7nm, η οποία επιτρέπει στις κάρτες γραφικών να λειτουργούν με υψηλή απόδοση και να παράγουν λιγότερη θερμότητα.

Επιπλέον, η RDNA 2 προσφέρει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη του hardware για το Ray Tracing και της μνήμης GDDR6, που βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση των γραφικών καρτών σε εφαρμογές παιχνιδιών και άλλες απαιτητικές εργασίες.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

AMD Link

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

AMD Privacy View

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα.

Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παρέχοντας ακόμα ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε κλικ

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από την GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Radeon Image Sharpening

Εκπληκτικά οπτικά. Χωρίς κανένα αντίκτυπο στην απόδοση.

Το AMD Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync.

Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Η κάρτα γραφικών Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 XT λειτουργεί με την ισχυρή τεχνολογία ψύξης Dual-X σε συνδυασμό με τον έξυπνο έλεγχο ανεμιστήρων για να διατηρεί τις θερμοκρασίες χαμηλές και τον θόρυβο χαμηλά. Ο σχεδιασμός του PCB παρέχει αξιόπιστη και σταθερή απόδοση, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία και το θόρυβο σήματος των εξαρτημάτων.

Dual-X Cooling Technology

Το Dual-X Cooling της Sapphire τροφοδοτείται από δύο μεγάλους αθόρυβους ανεμιστήρες και σύγχρονο σχεδιασμό ψύκτρας. Η βελτιωμένη μορφή των λεπίδων 95mm σημαίνει μεγαλύτερη ροή αέρα και ανώτερη κάλυψη ψύκτρας με χαμηλότερο θόρυβο σε σύγκριση με τα τυπικά σχέδια ψύξης.

TriXX

Με το Sapphire TriXX μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση της κάρτας σας στο μέγιστο και να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Έχει επανασχεδιαστεί με μια απλή διεπαφή που διαθέτει το νέο TriXX Boost, NITRO GLOW και Software BIOS Switch.

Κατασκευαστής

Sapphire

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
11306-02-20G

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 6700 XT
Interface
PCI Express x16 4.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας
Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά
Αερόψυκτη
Τύπος
Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
12 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
3
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
650 W
Power Connectors
6-pin, 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
260 mm
Ύψος
119,85 mm
Πάχος
49 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+3Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • giorgos.mikro.75
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορά στα 350 το καλοκαίρι του 23. Παίζω τίτλους σε 2Κ και μπορώ να πώ οτι ανταποκρίνεται τίμια. Υπάρχει κάποιες φορές coil whine αλλά είναι ελάχιστες πρός το παρών. Επίσης οι drivers της AMD συνεχίζουν να παρέχουν μια ανασφάλεια με κάθε νέο update αλλά με μια απλή αναγνωση σε forums πρίν την εγκαταστάση αποφεύγουμε τέτοιου είδους δυσκολίες.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • burnerofall
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Δεν έχω πολλά να πω, αναβάθμισα από RX 550 4GB οπότε το μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχει. Δεν μου κάνει κανένα θόρυβο (έχει συνδεθεί στο τροφοδοτικό με 2 διαφορετικά καλώδια, όχι με ένα που βγάζει 2 εξόδους), τρέχει Baldurs Gate 3 σε Ultra 1080 ανάλυση (εκκρεμεί αναβάθμιση monitor για να δούμε και το 2K)
    Πολύ ευχαριστημένος, αγοράστηκε στα 330€ που για την εποχή είναι εξαιρετική τιμή, ενώ δεν έχει και ανταγωνισμό με βάση το Budget. Δυστηχώς από ότι βλέπω οι τιμές ανέβηκαν στα 380€, εκεί ίσως υπάρχουν καλύτερες κάρτες να δείτε.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gtzivas
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Δεν υπάρχει λόγος να βάλω benchmarks, κάνει το αναμενόμενο του chip σε απόδοση και κατανάλωση.
    Από κει και πέρα, κάποιο παράπονο δεν έχω από την υλοποίηση (π.χ. θερμοκρασίες, θόρυβο ή coil whine), η οποία είναι σχετικά ελαφριά και απλή χωρίς φωτάκια (σε σχέση με την RX480 Nitro που είχα).
    Συγκριτικά με τις τιμές άλλων καρτών, στα 350€ που την πήρα αρχές Οκτώβρη, ήταν η πιο vfm κάρτα σε θεμιτό budget.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jkm
    2
    7 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτο value for money, σε 2Κ όντως οτι λένε και οι υπόλοιποι, ρίχνει σαγόνια. Μιλάμε για απίστευτες αποδόσεις αν σκεφτείς οτι δεν δίνεις και πάρα πολλά. Προτίμησα την Sapphire ως μια απο τις καλύτερες υλοποιήσεις και λόγο προηγούμενης εμπειρίας με μια RX570 Nitro.

    Όμως, το coil whine υπάρχει και είναι απίστευτα ενοχλητικό καθώς έχω το pc δίπλα μου και δεν φοράω ακουστικά. Δοκίμασα με cap fps, δοκίμασα με undervolt, και οτι άλλο μπορούσα να σκεφτώ και να διαβάσω. Το τροφοδοτικό υπόψιν είναι 1 έτους της Corsair, οπότε δεν θεωρώ οτι είναι αυτό. Επίσης 2 φορές οι drivers με πρόδωσαν.

    Μεγάλο κρίμα και άδικο γιατι πίστευα πολύ σε αυτή την κάρτα. Πακεταρίστηκε και με το δικαίωμα της υπαναχώρησης θα δω μήπως την γυρίσω πίσω. Και ΔΕΝ ήθελα να την δώσω πίσω ... κρίμα, οι κόκκινοι μετά απο πολλά χρόνια λατρείας έπεσαν στα μάτια μου.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hi tech love
    4
    9 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και την 4060 που κάνουν τα ίδια λεφτά. παντα για 1080 gaming!!
    μετά από αρκετά βίντεο και ψάξιμο κατέληξα εύκολα στην 4060. ας έχει 8 vram έναντι 12. ο λόγος??
    ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΔΕΗ!!
    παιδιά Ψάξε το ,η διαφορά κατανάλωσης είναι χαώδες.60 -80 w διαφορά το ίδιο game με τις ίδιες ρυθμίσεις. η μία στα 100w και η άλλη στα 170!! σκεφτείτε Λοιπόν πόσες ώρες την ημέρα παίζεται Επί ένα μήνα , επί τέσσερις μήνες. Κατά τα άλλα..... Ναι είναι value for money κι ότι δυνατότερο αυτή τη στιγμή για 1080p gaming. αλλά......
    όποιος παίζει λίγες ώρες gaming την αγοράζει
    μακριά από τους καμένους.... θα σας κάψει η ΔΕΗ
    παντα για 1080.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tomtsits
    5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για την συγκεκριμένη κάρτα ένα έχω να πω, αξίζει πολύ τα χρήματα της για 1440p gaming. Εγώ την σύνδεσα με cpu Ryzen 5 5600 καθώς ο συγκεκριμένος έχει 0% bottleneck με αυτήν. Από απόδοση πέφτουν στόματα με fps που φτάνουν σε πολλούς παλιους τίτλους άνω των 300 fps ultra settings ενώ στα νεώτερα games για παράδειγμα call of duty, star wars jedi Last survivor και battlefield 2042 στα 80-150 fps στα ίδια settings. Από θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 73°C σε απαιτητικό gaming ενώ από ήχο δεν ακούγεται τίποτα. Συστήνω απόλυτα αυτήν την κάρτα σε όσους σκέφτονται ένα pc με budget 800-1000€.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • diamadidisgold
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη για 1080p gaming (340€). Ησυχη , δυνατη, οικονομικη. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτο το budget.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • zic
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    πολύ καλή επιλογή, δεν κολλάει πουθενά και σηκώνει 3 οθόνες άνετα με gaming, δεν αντιμετωπίζω θέματα θορύβου, ίσως θερμοκρασίας λόγο ζέστης και δικού μου κουτιού. Γενικά αξίζει τα λεφτά της.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tsolakirr
    5
    12 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    υπερ-τέλια για τα χρήματά της .Εκεί που θα έπαιρνες μια rtx 3060 των πράσινων, στα ίδια αν όχι λιγότερα χρήματα υπάρχει και αυτή η κάρτα. Με έχει ενθουσιάσει γιατί παίζω παιχνίδια στα high settings σε 2κ και πιάνω αρκετά καλά fps (90~100 στο fortnite με tsr balance και high lumen) .Βέβαια πρέπει να πω πως μετά απο κάποια ώρα αρχίζω και ακούω το coil whine που λέγανε και άλλοι κατοχοι αυτης της κάρτας .Εμένα προσωπικά δένε με ενοχλεί καθόλου , αλλά εάν θέλετε απόλυτη ισηχία και έχετε δόσει ήδη χρήματα για ίσηχα ανεμιστηράκια , το μοντέλο της sapphire δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RouniRouniToYpouloKakoGourouni
    1
    16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σε 2κ από τις φτηνότερες και καλύτερες λύσεις. Σε αρκετά παιχνίδια σηκώνει και 4κ αν φυσικά δέχεστε fsr και σας αρκούν >80hz. Τα μόνα αρνητικά που έχω αντιμετωπίσει είναι το coil whine που βαράει σε μερικές συγκεκριμένες περιπτώσεις και φυσικά οι γνωστοί drivers της AMD. Ίσως λόγω απόστασης από το pc μου, δεν το άκουω το coil whine τόσο αλλά σίγουρα είναι έντονο σε madvr με NGU upscaler και σε 1-2 παλιά παιχνίδια όταν τα έχω σε 4k/144hz ή τα fps φτάνουν στο θεό. Όσο για τους drivers, 20 χρόνια Nvidia, δεν θυμάμαι να έχω τόσα προβλήματα με τους drivers. Τώρα νιώθω πως μια φορά το δίμηνο θα υπάρχει κάποιο νέο regression/bug.

    Update: Μετά από δύο χρόνια, μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αγοράσω AMD GPU. Βαρέθηκα να ασχολούμαι κάθε μέρα με κάποιο νέο πρόβλημα. Καλύτερα να είχα ρίξει ακόμα και ένα χιλιάρικο παραπάνω για μια οποιαδήποτε Nvidia.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EramsorGR
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή κάρτα, έχει δυστυχώς λίγο παραπάνω θερμοκρασίες από άλλες (tmp vs fan speed) άλλα με ένα καλό κουτί και ανοιχτούς τους ανεμιστήρες στα 35-40% είναι χλιαρή ακόμα και σε heavy gaming (Microsoft Flight Sim)

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Chatziioannidis
    4
    9 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλή κάρτα αθόρυβη αν και θέλει δυο καλώδια για να δουλέψει γ'αυτο προσοχή .Λίγο τσιμπημένη τιμή κατά 100 για μένα την πήρα 495 ευρώ (αν ήμασταν σε άλλη εποχή και σε άλλο ειδυλλιακό όχι virtual κόσμο).Αγορά από ανάγκη .Η πρώτη μου radeon αν και φανατικός της τέλειας εικόνας.fps δεν κοίταξα 8κ video έπαιξε για πλάκα και upscaling την ανάλυση σε 2160p σε 1080p οθόνη pc.
    update: 3/2/2024 Η κάρτα παίζει μέχρι και 4κ σε πολλά παιχνίδια 60fps με κόστος την υψηλή θερμοκρασία και σε cpu και σε gpu .Μειονέκτημα της τα freeze, το πάγωμα της οθόνης σε desktop και browser όχι μέσα στο παιχνίδι μόνο τύπου glitch ελλείψεις σε γραφικά σε υψηλές θερμοκρασίες.12gb μνήμης δίνει στη καρτα ζωή για μερικά χρόνια.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • The guy you need
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    η καρτα πολυ καλη βεβαια στα 690 που την πηρα δεν θα τη συνιστουσα αλλα κανει δουλεια και ελπιζω να αντεξει η sapphire εχει καλη φημη. μεχρι στιγμης δεν ζοριζεται πουθενα και ειναι οτι πρεπει για του 2κ gaming

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • η καρτα ειναι οτι καλυτερο...

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Ουτε Coil Whine ουτε τιποτα, η καρτα ειναι τερας για τα λεφτα της αξιζει δεν μασαει σε τιποτα

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει καλύτερη κάρτα!!!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορά περιπου 350 ευρώ. Η καλυτερη αγορα που έχω κανει. Απαραίτητο καλο airflow στο κουτί!!.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θορυβώδης
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Είδες πρόσφατα