Cablemod C-Series PRO ModMesh Cable Kit for Corsair AXi / HXi / RM (Yellow Label) Carbon / Red (CM-PCSI-FKIT-NKC-R)
Καλώδια Τροφοδοσίας

Cablemod C-Series PRO ModMesh Cable Kit for Corsair AXi / HXi / RM (Yellow Label) Carbon / Red (CM-PCSI-FKIT-NKC-R)Κωδικός: 28077566

Καλώδια της εταιρείας Cablemod που συνδέονται στο τροφοδοτικό του υπολογιστή σας και παρέχουν ρεύμα στη μητρική και τις συσκευές που συνδέονται σε αυτή.

  • Μήκος : 0.6m
103,04
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 103,04 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. C-Series PRO ModMesh Cable Kit for Corsair AXi / HXi / RM (Yellow Label) Carbon / Red (CM-PCSI-FKIT-NKC-R)

    Προϊόντα καταστήματος
    103,04 €

Περιγραφή

Καλώδια της εταιρείας Cablemod που συνδέονται στο τροφοδοτικό του υπολογιστή σας και παρέχουν ρεύμα στη μητρική και τις συσκευές που συνδέονται σε αυτή.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τροφοδοτικού Υπολογιστή (PSU)
Μήκος
0,6 m
Χρώμα
Κόκκινο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • JohnXeon

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τέλεια ποιότητα κατασκευής! Προσοχή να είναι συμβατά με τον τύπο του τροφοδοτικου σας!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stratos_I.
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με το που τελείωσα το νέο μου build το να αγοράσω combed cables ήταν το 1ο mod που ήθελα να κάνω. Κατέληξα στα συγκεκριμένα καθώς θεωρούνται από τα κορυφαία, ενώ ήθελα να αποφύγω τα extensions τα οποία είναι πολύ πιο οικονομικά αλλά έχετε πάλι να διαχειριστείτε όλον τον όγκο των εργοστασιακών καλωδίων του PSU, ενώ με το kit αυτό τα αντικαταστείτε εντελώς. Είναι φυσικά πολύ ποιοτικά και έχει όλα τα καλώδια που θα χρειαστείτε σε ένα build. Το χρώμα carbon που πήρα είναι τέλειο (το case μου είναι μαύρο με τη μητρική και την κάρτα γραφικών να είναι κυρίως μαύρο με ανθρακί και γκρι) και δείχνει όμορφο χωρίς να είναι τρανταχτό.

    Το μόνο κακό τους είναι πως επειδή είναι αρκετά δυνατό το υλικό τους είναι κάπως "ντούρο" και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι λίγο δύσκολα να τα διαχειριστείτε μέσα στο case, ειδικά σε απότομες γωνίες καθώς τσακίζουν πολύ δύσκολα σε αντίθεση με τα εργοστασιακά καλώδια των PSU. Επίσης για τον ίδιο λόγο είναι λίγο δύσκολα να τα βάλετε στα κανάλια τους για να κάνετε καλό cable management.

    Επίσης μεγάλη προσοχή στο να αγοράσετε τα σωστά καλώδια για το PSU σας καθώς υπάρχουν αρκετές παραλλαγές για διαφορετικούς κατασκευαστές, ή ακόμη και για παλαιότερα ή νεότερα μοντέλα του ίδιου κατασκευαστή (τα συγκεκριμένα τα χρησιμοποίησα σε Corsair RM 650 Black Label), οπότε μην κοιτάτε μόνο τα φθηνότερα αλλά κάντε την έρευνά σας και επιλέξτε τα σωστά.

    Το 2ο και τελευταίο κακό τους, είναι ακριβά, πολύ ακριβά! Πάρτε τα μόνο εάν έχετε τελειώσει το build σας όπως ακριβώς το θέλετε με τα καλύτερα δυνατά εξαρτήματα και απλά σας περισσεύουν 80-100 ευρώ για να βελτιώσετε την εμφάνιση του. Διαφορετικά χρησιμοποιήστε αυτό το ποσό για μια καλύτερη κάρτα γραφικών, έναν επεξεργαστή ή οτιδήποτε άλλο. Μιλάμε για ένα premium και overpriced προϊόν το οποίο δεν θα κάνει καμία δουλειά καλύτερα σε σύγκριση με τα εργοστασιακά καλώδια, απλά θα την κάνει πιο όμορφα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;