Ratioars PR Amer 100ml
Suplimente pe bază de plante

Ratioars PR Amer 100mlCodul: 27160232

Disconfortul prostatei este o problemă care a preocupat lumea modernă. Hildegard von Bingen a recunoscut deja aceste probleme și a sugerat câteva plante pentru ameliorarea lor. În ciuda istoriei lor...

Vezi descrierea completă

Disconfortul prostatei este o problemă care a preocupat lumea modernă. Hildegard von Bingen a recunoscut deja aceste probleme și a sugerat câteva plante pentru ameliorarea lor. În ciuda istoriei lor îndelungate, problemele de prostată au devenit mai frecvente în ultimii ani, parțial din cauza obiceiurilor noastre alimentare, cum ar fi consumul crescut de...

Vezi descrierea completă
35,80
Livrare rapidămarți, 24 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 16 ore și 20 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 19 bucăți

Raport produs

de la 35,80 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. PR Amer 100ml

    Produse magazin
    35,80 €

Descriere

Disconfortul prostatei este o problemă care a preocupat lumea modernă. Hildegard von Bingen a recunoscut deja aceste probleme și a sugerat câteva plante pentru ameliorarea lor. În ciuda istoriei lor îndelungate, problemele de prostată au devenit mai frecvente în ultimii ani, parțial din cauza obiceiurilor noastre alimentare, cum ar fi consumul crescut de zahăr.

În laboratoarele noastre, am dezvoltat picăturile PR, inspirate de munca lui Hildegard von Bingen. Aceste picături conțin un extract din Tanacetum balsamita. Ele sunt concepute pentru a reduce inflamația și a diminua volumul prostatei, ajutând în același timp la rezolvarea problemelor de performanță sexuală și disfuncție erectilă.

  • Abordează problemele de performanță sexuală și disfuncție erectilă
  • Reduce inflamația prostatei
  • Diminuează volumul prostatei în cazurile de inflamație și hiperplazie benignă

Specificații

Volum
100 ml

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.