Το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, Гранични преходи и гранични изследвания
Научни книги

Το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, Гранични преходи и гранични изследванияКод: 2678034

Как възниква ликвидността и какво това означава за границите между режима на бежанците и мигрантите, хуманитарната защита и държавното потискане, вътрешните и външните граници на националното...

Вижте пълното описание

Как възниква ликвидността и какво това означава за границите между режима на бежанците и мигрантите, хуманитарната защита и държавното потискане, вътрешните и външните граници на националното общество? Как сами миграционните субекти управляват промените, които са настъпили в рамките на защитата на бежанците и нарастващия граничен надзор? Как глобалните...

Вижте пълното описание
14,92
Доставкапон, 16 сеп. - ср, 18 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 14,92 €

Описание

Как възниква ликвидността и какво това означава за границите между режима на бежанците и мигрантите, хуманитарната защита и държавното потискане, вътрешните и външните граници на националното общество? Как сами миграционните субекти управляват промените, които са настъпили в рамките на защитата на бежанците и нарастващия граничен надзор? Как глобалните събития се локализират в общността на острова на границата?

Този том приближава граничената линия като поле за изследване и учебна тема, но също и като преживяване. Темите му се въртят около въпроси, свързани с политиките на гръцката държава и Европейския съюз, които (пре)определят вътрешните и външните граници, бежанците и записването на бежанския статус в тялото, жив или мъртъв, двусмислеността, която изграждането и функционирането на центровете за задържане на имигранти и бежанци и едновременната хуманитарна помощ на задържаните предоставят на границите.

Спецификации

Вид
Социология
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Гранични преходи и гранични изследвания
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
347
Година на издаване
2012
Димензии
24x17 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.