Kinderkraft Детско Триколка Велосипед Преобразуем с Място за съхранение, Тент & Родителски контрол Easy Twist за 9+ месеца Сив KKRETWIGRY0000
Детски триколки и велосипеди

Kinderkraft Детско Триколка Велосипед Преобразуем с Място за съхранение, Тент & Родителски контрол Easy Twist за 9+ месеца Сив KKRETWIGRY0000Код: 26723040

EasyTwist се адаптира към растежа на детето, като същевременно предлага комфорт на родителите. Неговият гъвкав дизайн позволява на децата да изпробват различни функции на всяка възраст, като по този...

Вижте пълното описание

EasyTwist се адаптира към растежа на детето, като същевременно предлага комфорт на родителите. Неговият гъвкав дизайн позволява на децата да изпробват различни функции на всяка възраст, като по този начин ги подготвя за самостоятелни разходки. Освен това, той помага на децата да развиват своите сетива, моторни умения и координирани движения при всяко каране....

Вижте пълното описание
179,99
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 11 часа и 30 минути
+44,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 179,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Детско Триколка Велосипед Преобразуем с Място за съхранение, Тент & Родителски контрол Easy Twist за 9+ месеца Сив KKRETWIGRY0000

    Информация за магазина
    191,90 €

  2. Детско Триколка Велосипед Преобразуем с Място за съхранение, Тент & Родителски контрол Easy Twist за 9+ месеца Сив KKRETWIGRY0000

    Продукти на магазина
    229,99 €

  3. Детско Триколка Велосипед Преобразуем с Място за съхранение, Тент & Родителски контрол Easy Twist за 9+ месеца Сив KKRETWIGRY0000

    Продукти на магазина
    179,99 €

  4. 149,00 €

  5. 246,97 €

  6. Детско Триколка Велосипед Преобразуем с Място за съхранение, Тент & Родителски контрол Easy Twist за 9+ месеца Сив KKRETWIGRY0000

    Информация за магазина
    187,99 €

  7. 213,35 €

Описание

EasyTwist се адаптира към растежа на детето, като същевременно предлага комфорт на родителите. Неговият гъвкав дизайн позволява на децата да изпробват различни функции на всяка възраст, като по този начин ги подготвя за самостоятелни разходки. Освен това, той помага на децата да развиват своите сетива, моторни умения и координирани движения при всяко каране.

Характеристики

  • Лека и здрава алуминиева рамка. Когато дойде време за самостоятелни маневри, леката алуминиева рамка ще помогне на детето ви да поддържа баланс и да управлява триколката. Тя е също така здрава, така че ще придружава детето за дълго време.
  • CLICK&TWIST 360° въртене на седалката. С тази система, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутон, за да завъртите седалката в желаната посока.
  • Регулируема облегалка: Динамично каране или кратка дрямка? Регулируемата облегалка осигурява както удобно седене, така и накланяне, което е идеално, ако малкото ви иска да подремне.
  • Регулируем сенник за всякакво време: Независимо дали се движите на слънце, дъжд или вятър, широкият, водоустойчив и UPF 50+ платен сенник ще защити вашето дете! С Easytwist, едно движение променя наклона на сенника, за да защити детето ви (особено по време на сън). Освен това, има прозорец, за да можете дискретно да проверявате детето си.
  • Широка седалка с удобна облегалка: Комфортът на вашето дете е гарантиран благодарение на широката седалка и удобната облегалка, които ще осигурят стабилна опора и правилно седене за детето.
  • Регулируеми 5-точкови колани: Когато детето е по-малко и не може да кара триколката самостоятелно, регулируемите 5-точкови колани на Easytwist с меки подложки осигуряват тяхната безопасност. Благодарение на възможността за регулиране на 3 различни височини, те се адаптират перфектно към нуждите на детето, докато расте.
  • Сваляем предпазен бар: Допълнителна защита благодарение на предпазния, мек и удобен бар, който можете лесно да поставите или премахнете, когато детето ви расте и става по-независимо.
  • Здрави PU колела: Колелата на триколката са изработени от полиуретан, изключително здрави, устойчиви на пробиви и корозия. Освен това, задните колела имат окачване, което ги прави готови за всякакви повърхности!
  • Функция свободно колело: Easytwist ще ги научи да педалират безопасно. Можете да освободите заключването на педалите по всяко време, позволявайки на детето да педалира свободно. Предното колело също има предпазен капак за краката на детето.
  • Телескопична дръжка за родител: Височината се регулира лесно според вашите индивидуални нужди. С широк диапазон от 81 до 107 см, тя има 4 нива и осигурява комфорт при управление на триколката.
  • Сгъваема поставка за крака: Когато малкото ви се умори от педалиране, може да отпочине краката си на широките поставки за крака.
  • Лесен транспорт: Всички части на триколката могат лесно да се свалят и сглобяват отново, така че можете лесно да я транспортирате навсякъде.
  • Лесно почистване: Калъфът на седалката се сваля лесно и може да се пере в пералня.
  • Практични аксесоари: Включва практична чанта за всички необходими неща и кошница за малки предмети, както и държач за чаша за вашето кафе или вода.

Производител

Kinderkraft

Спецификации

Таблица със спецификации

Триколка
Да
Складово пространство
Да
Въздушни колела
Не
Сгъваемо
Не
Тranslation: Превозно средство
Да
с ръкохватка за родител
Да

Детайли за продукта

Възраст
9+ месеца
Цвят
Сив

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.