Μύλοι Αλατιού - Πιπεριού

GTSA 45-84182 Σετ Χειροκίνητοι Μύλοι Μπαχαρικών από Γυαλί 12.5cm 12τμχΚωδικός: 26618710

Σετ μύλοι μπαχαρικών της εταιρείας GTSA οι οποίοι αποτελούν τα κατάλληλα αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι ή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλοι για κάθε είδος αλατιού και πιπεριού και προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Ύψος: 12.5cm
4,32
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 4,32 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 4,32 €

Περιγραφή

Σετ μύλοι μπαχαρικών της εταιρείας GTSA οι οποίοι αποτελούν τα κατάλληλα αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι ή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλοι για κάθε είδος αλατιού και πιπεριού και προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που εσείς επιθυμείτε. Το σετ αποτελείται από 12 τεμάχια και μπορείτε να αποθηκεύετε διαφορετικές ποικιλίες μπαχαρικών, ώστε να αλέθετε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει στις μαγειρικές σας δημιουργίες.
Ο χειρισμός τους είναι εύκολος καθώς περιστρέφοντας απλά την κεφαλή τους, θα επιτευχθεί η άλεση του περιεχομένου του.
Το υλικό κατασκευής είναι το γυαλί, το οποίο σας προσφέρει πλήρη ορατότητα στο περιεχόμενο. Θα προσδώσει κομψότητα στην κουζίνα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς το γυαλί είναι περισσότερο επιρρεπές σε φθορές.

  • Χρώμα: Μαύρο
  • Ύψος: 12.5cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Χειροκίνητος
Υλικό
Γυάλινος
2 Θέσεων
-
Χρώμα
Μαύρο
Τεμάχια
12 τμχ

Διαστάσεις

Ύψος
12,5 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.