Φάουστ, O tragedie
Cărți de artă

Φάουστ, O tragedieCodul: 26500427

Noua ediție a lui Faust, una dintre capodoperele gândirii moderne europene și literaturii germane, este de această dată monolingvă, cu o introducere, traducere și comentarii realizate de Petros

Vezi descrierea completă

Noua ediție a lui Faust, una dintre capodoperele gândirii moderne europene și literaturii germane, este de această dată monolingvă, cu o introducere, traducere și comentarii realizate de Petros Markaris.

Vezi descrierea completă
Livrare rapidămarți, 10 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 16 ore și 38 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 3 bucăți

Raport produs

de la 19,29 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 22,05 €

  2. 22,05 €

  3. 27,56 €

  4. 24,84 €

  5. 23,41 €

  6. 19,29 €

Descriere

Noua ediție a lui Faust, una dintre capodoperele gândirii moderne europene și literaturii germane, este de această dată monolingvă, cu o introducere, traducere și comentarii realizate de Petros Markaris.
Traducerea metrică a celor aproximativ doisprezece mii de versuri ale lui Goethe este rezultatul muncii de traducere pe tot parcursul vieții a acestui autor și traducător internațional, care a lucrat la ea timp de peste zece ani.
Faust pornește într-o lungă călătorie, care străbate patru tragedii consecutive: tragedia Logicienilor, tragedia Margaretei, tragedia Helenei și tragedia Omenirii. Și totuși, în ciuda volumului enorm și a celor patru tragedii separate, Faust este uneori o tragicomedie datorită lui Mefistofel și comentariilor sale ironice și sarcastice despre oameni. În esență, Mefistofel este oglinda omului modern.
Mai mult, lucrarea începe în Evul Mediu, dar se deplasează continuu în timp. Ea dedică un act întreg mitologiei grecești și culminează în Helene.
Bogăția lucrării nu constă doar în poezia dramatică și momentele tragice pe care ni le oferă. Este și bogăția momentelor care prind viață din istoria Greciei antice și din civilizația greacă antică.

Specificații

Tip
Teatru
Limba
Greacă
Subtitlu
O tragedie
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
680
Data de publicare
2020
Dimensiuni
14x21 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.