Σπορός Αντίδι Romanesca 7gr - ¨όρθιο ημισγουρό αντίδι
Σπόροι & Βολβοί

Σπορός Αντίδι Romanesca 7gr - ¨όρθιο ημισγουρό αντίδιΚωδικός: 26312056

Το αντίδι θέλει σχετικά ψυχρό, δροσερό καιρό και είναι λαχανικό κυρίως φθινοπωρινής φύτευσης. Ωστόσο, το υπερβολικό κρύο και η έντονη παγωνιά μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στην καλλιέργεια αντιδιού. Στις νότιες περιοχές της Ελλάδας, που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, προτιμούμε η φύτευση να γίνεται αρχές φθινοπώρου, Σεπτέμβριο-Οκτώβριο....
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Σπόρος
  • Κύκλος Ζωής: Μονοετές
  • Εποχή Σποράς: Φθινόπωρο
  • Εποχή Συγκομιδής: Φθινόπωρο, Χειμώνας
0,60
ΠαράδοσηΠέμ, 12 Σεπ - Δευ, 16 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 0,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 0,60 €

Περιγραφή

Το αντίδι θέλει σχετικά ψυχρό, δροσερό καιρό και είναι λαχανικό κυρίως φθινοπωρινής φύτευσης. Ωστόσο, το υπερβολικό κρύο και η έντονη παγωνιά μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στην καλλιέργεια αντιδιού. Στις νότιες περιοχές της Ελλάδας, που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, προτιμούμε η φύτευση να γίνεται αρχές φθινοπώρου, Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Αντίθετα, σε περιοχές πιο ψυχρές ή πιο ορεινές που επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από τα τέλη του φθινοπώρου, το αντίδι μπορεί να φυτευτεί και να καλλιεργηθεί μέσα στην άνοιξη, την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου. Η σπορά γίνεται στις αρχές φθινοπώρου σε βάθος 1-2 εκατοστά μέσα στο χώμα. Μετά το φύτρωμα των φυτών, όταν αποκτήσουν 3-4 φύλλα θα πρέπει να τα αραιώσουμε στις προτεινόμενες αποστάσεις καλλιέργειας απέχοντας 20 εκατοστά μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Σπόρος
  • Κύκλος Ζωής: Μονοετές
  • Εποχή Σποράς: Φθινόπωρο
  • Εποχή Συγκομιδής: Φθινόπωρο, Χειμώνας

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Σπόρος
Βιολογικός
Όχι

Ποσότητα

Συσκευασία
7 gr

Εποχικότητα

Κύκλος Ζωής
Μονοετές
Εποχή Σποράς
Φθινόπωρο
Εποχή Συγκομιδής
Φθινόπωρο, Χειμώνας

Οικογένεια

Χόρτα
Αντίδι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.