Αθλητικά Παπούτσια

Puma evoSpeed Distance 8 Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Spikes ΠράσιναΚωδικός: 26308740

Αυτά τα παπούτσια προπόνησης είναι σχεδιασμένα για αγώνες στίβου που κυμαίνονται από 800m έως 10km, καθώς και για στιπλ. Οι λείες γραμμές στο πλεκτό επάνω μέρος ενισχύουν την αεροδυναμική του

Δες όλη την περιγραφή

Αυτά τα παπούτσια προπόνησης είναι σχεδιασμένα για αγώνες στίβου που κυμαίνονται από 800m έως 10km, καθώς και για στιπλ. Οι λείες γραμμές στο πλεκτό επάνω μέρος ενισχύουν την αεροδυναμική του παπουτσιού και η εσωτερική δομή στήριξης είναι κατασκευασμένη από σουέτ, καθιστώντας το κατάλληλο για ξυπόλητη χρήση.

Δες όλη την περιγραφή

69,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 69,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,90 €

Περιγραφή

Αυτά τα παπούτσια προπόνησης είναι σχεδιασμένα για αγώνες στίβου που κυμαίνονται από 800m έως 10km, καθώς και για στιπλ. Οι λείες γραμμές στο πλεκτό επάνω μέρος ενισχύουν την αεροδυναμική του παπουτσιού και η εσωτερική δομή στήριξης είναι κατασκευασμένη από σουέτ, καθιστώντας το κατάλληλο για ξυπόλητη χρήση. Η ενδιάμεση σόλα EVA πλήρους μήκους στηρίζει τον βηματισμό σας. Η ενσωματωμένη τεχνολογία EverTrack+ στην εξωτερική σόλα, εξασφαλίζει άνεση και πιο ομαλή κίνηση, ενώ η διαμόρφωση πλάκας pebax με πέντε καρφιά προσφέρει άμεση πρόσφυση και κράτημα.

Κατασκευαστής

Puma

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
190438-02
Τύπος
Spikes
Φύλο
Γυναίκα
Χρώμα
Πράσινο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.