Apple AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A
Слушалки

Apple AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/AКод: 26225881

Основни характеристики:

  • Време на работа 20 часа
  • Активно шумопотискане
  • Режим на прозрачност
  • Bluetooth 5.0
  • Девет микрофона
  • Apple H1 чип за слушалки
Вижте пълното описание
549,00
Доставкапет, 27 сеп. - чет, 03 окт.
Безплатно

Избран магазин

Доклад за продукта

от 549,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    667,50 €

  2. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    549,99 €

  3. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Продукти на магазина
    650,00 €

  4. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    576,06 €

  5. 727,82 €

  6. 549,99 €

  7. 666,82 €

  8. 695,00 €

  9. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    885,99 €

  10. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    734,14 €

  11. 605,90 €

  12. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    639,10 €

  13. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Информация за магазина
    1.010,85 €

  14. 698,36 €

  15. AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/A

    Продукти на магазина
    578,14 €

  16. 830,69 €

  17. 549,00 €

Описание

Невероятно слушателско изживяване.

AirPods Max революционизират слушалките над ушите. С драйвер, проектиран от Apple, за висококачествен звук. Всеки детайл, от лентата за глава до възглавничките за уши, е проектиран за изключително удобство. Несравнимото активно шумопотискане изолира външния шум, докато режимът на прозрачност позволява той да бъде чут.

Радикално оригинална композиция

Слушалките са напълно преработени. От възглавничките за уши до лентата за глава, AirPods Max са проектирани да пасват перфектно на много различни форми на главата, предлагайки най-добрата възможна акустична изолация. По този начин напълно се наслаждавате на всеки звук.

Лента за глава

Сенникът, който обхваща лентата за глава, е изработен от дишаща мрежеста материя, разпределяща теглото, за да намали натиска върху главата.

Рамката от неръждаема стомана е обвита с мек на допир материал, предлагащ отлична комбинация от здравина, гъвкавост и комфорт.

Телескопичните рамена се разтягат плавно и остават там, където сте ги поставили, осигурявайки сигурно прилягане.

Чашките за уши, изработени от поразително анодизиран алуминий, разполагат с революционен механизъм, който позволява на всяка чашка да се върти независимо и да балансира натиска.

Удобни и меки

Специално проектирана текстилна мрежа обгръща наушниците, осигурявайки меко усещане по време на слушане.

Изработени от акустично проектирана мемори пяна, наушниците предлагат завладяваща изолация, създавайки основата за невероятен звук.

Детайл, който ви завладява

Драйверите на AirPods Max излъчват в широк честотен диапазон, разкривайки богатите детайли на звука, така че можете да слушате любимите си музикални парчета както никога досега с невероятна прецизност. Двойният неодимов пръстенов магнитен мотор минимизира общото хармонично изкривяване в целия чуваем спектър. Резултатът? Наслаждавате се на музиката си с огромна последователност в звуковата яснота дори при най-високата сила на звука.

Активно шумопотискане с режим на прозрачност

Водещата на пазара Активна Шумопотискаща Технология противодейства на външния звук с съответна неутрализация на шума, което ви позволява да се потопите в това, което слушате.

Натиснете бутона за контрол на шума, за да превключите на режим Прозрачност, който позволява да се чуват външните звуци, така че да можете естествено да взаимодействате с околната среда.

Зашеметяващ дизайн, перфектно прилягане

Куполният дизайн на лентата за глава се състои от пореста тъканна мрежа, която разпределя теглото на слушалките, така че да не се уморявате при носене с часове. Рамката от неръждаема стомана е облицована с материал с мека повърхност, предлагайки ви основното трио: издръжливост, гъвкавост и комфорт. Удължете лентата за глава и я настройте според размера на главата си за перфектно прилягане. Алуминиевите чашки с анодирано покритие се въртят независимо една от друга и балансират натиска. Освен това, възглавничките за уши са толкова меки, че ще се почувствате сякаш не са там. С мемори пяна, възглавничките напълно се адаптират към ушите ви, за да можете да се наслаждавате на музиката си без разсейване.

Божествен звук

AirPods Max комбинират висококачествен звук с водеща в индустрията Активна Шумопотискане, за да предоставят несравнимо слушателско изживяване. Всяка част от техния специално изработен драйвер работи за производство на звук с ултра-ниско изкривяване в целия чуваем диапазон. От дълбок, богат бас до точни среди и ясни, чисти високи тонове, ще чуете всяка нота с ново усещане за яснота.

Потапящ звук

За премахване на нежелани външни звуци, AirPods Max използват общо шест микрофона, насочени навън, за да откриват шума във вашата среда и два микрофона, насочени навътре, за да измерват това, което чувате. Микрофоните с насочено формиране на лъча изолират гласа ви по време на телефонни разговори, така че да звучи ясно, дори когато е ветровито.

Чуйте всеки детайл

Динамичният драйвер, проектиран от Apple, произвежда широк честотен диапазон, който разкрива богатите детайли на всеки звук, предоставяйки на любимите ви песни безпрецедентна текстура и точност.

Възпроизвеждане без изкривяване

Вдъхновен от висококачествени подови високоговорители, двойният мотор с неодимов пръстенов магнит минимизира общите хармонични изкривявания в целия диапазон на чуваемите звуци. Резултатът е постоянно кристално чисто възпроизвеждане, дори при пълна сила на звука.

Изчислителен звук. Ключ към производителността

С мощния H1 чип, проектиран от Apple във всяка слушалка, нашият персонализиран акустичен дизайн и усъвършенстван софтуер, AirPods Max използват изчислително аудио, за да създадат безпрецедентно слушателско изживяване. С 10 аудио ядра във всеки чип, изчислителното аудио изолира външния шум и регулира звука според пасването и уплътнението, създадени от наушниците. Резултатът? Всяка кинематографична сцена звучи сякаш се случва около вас.

Звук, който ви завладява

Пространственото аудио с динамично проследяване на движението на главата ви предлага завладяващо съраунд звуково изживяване, потапяйки ви в атмосферата на любимото ви съдържание. С помощта на жироскопи и акселерометри, AirPods Max и вашият iPhone или iPad улавят най-малкото движение на главата ви, за да ви предоставят върховно аудио изживяване, независимо какво правите.

Магическо потребителско изживяване

Изключително прост

AirPods Max наследяват магическото, безжично и безпроблемно изживяване на семейството AirPods. С още повече функции, те правят слушането напълно безпроблемно, така че можете да поддържате ритъма, ден и нощ.

Еднократно настройване

AirPods Max се свързват мигновено с вашия iPhone или iPad. За сдвояване просто поставете AirPods Max близо до вашето устройство и докоснете Свързване на екрана.

Безпроблемно превключване

Безпроблемно превключвайте между вашия iPhone, iPad, Mac и Apple TV.2 Ако слушате музика на вашия Mac и получите обаждане на вашия iPhone, AirPods Max автоматично ще превключат.

Споделяне на аудио

Споделяйте аудио лесно между два чифта AirPods на вашия iPhone, iPad, iPod touch или Apple TV. Приближете всякакви AirPods до устройството, което използвате за слушане, и ги свържете с едно докосване.

Вършат своята магия

Те знаят кога ги носите.

  • AirPods Max спират звука, когато ги свалите, и възобновяват възпроизвеждането, когато ги сложите отново. Така няма да пропуснете нито един ритъм.

Калъф, който запазва енергията.

  • Когато са съхранени в мекия, тънък Smart Case, AirPods Max преминават в ултра-нискоенергиен режим, който запазва заряда.

Дълготрайна батерия

20 часа слушане, гледане на филми или време за разговори с активирано активно шумопотискане и пространствено аудио.4 Просто заредете чрез Lightning връзка. Бързо 5-минутно зареждане осигурява 1,5 часа слушане.

AirPods Max и околната среда

Apple извършва анализ на жизнения цикъл на своите продукти, за да определи въздействието на своите операции върху околната среда.

AirPods Max имат следните характеристики, които намаляват въздействието върху околната среда:

  • Без бромирани забавители на горенето
  • Без PVC
  • Без берилий
  • Без живак

Съдържание на пакета

  • AirPods Max
  • Смарт калъф
  • Lightning към USB-C кабел
  • Ръководства за употреба

Размер и тегло

Производител

Apple

Спецификации

Детайли за продукта

Тип
Над ухото
Bluetooth слушалки
20 часове
Честотна реакция
-
Съпротивление
-
Translation: Чувствителност
-
Диаметър на говорителите
-
Клавиатура
Случайна употреба
Цвят
Зелен

Свързаност

Безжични връзки
Bluetooth
Категория на магазина за електронна търговия: Карти за мрежа
Безжичен

Характеристики и функции

Уеб камера
Да
Контрол на звука
Да
Отделяем кабел
Да
Сгъваеми слушалки
Не
Въртящи се слушалки
Да
Картов четец
Не
Hi-Fi усилвател
Не
Бързо зареждане
Не
Шумопотискане
Активен

Умни свойства

Умен асистент (вграден)
Сири

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+17Изображения

Ревюта от наши членове

agarinos
4
{positives} от 132 члена намериха това ревю за полезно
Експертен потребител

Потвърдена покупка

4-те звезди са за безумната цена, независимо от качеството. Това е първата Bluetooth слушалка, която в много звукови скали може да конкурира и да надмине моята жична комплект, състоящ се от слушалките Sony MDR-Z7 и слушалковия усилвател Sony PHA-3, с обща стойност от 1500 евро! Като изискан потребител на аудио файлове, който слуша много изискана музика, богата на целия спектър от звуци, аз първоначално съм доволен от яснотата и верността. Чувам звуци със същата естественост, която предоставя върховият комплект на Sony, като същевременно подчертавам и по-фините звуци. Разделението на инструментите в много трудната музика, която слушам (народна, рок, лека, гръцка музика от 60-те, 70-те и 80-те години), е забележително по-добро от другите Bluetooth слушалки, които имах (най-скоро Sony WH-1000XM3, WF-1000XM3). Тествам ги, докато пиша това ревю, слушайки песните, които чух вчера, и съм много доволен от звука им! И все още не са се "усетили", процес, който отнема 1-2 месеца. Бас, средни тонове, високи тонове, вокали, китари, барабани, всичко се възпроизвежда вярно.

Преходът от едно Apple устройство на друго е много по-лесен в сравнение с AirPods Pro.

Заключение: Жалко е, че Apple определи толкова висока цена за тях и не дава възможност на повече хора, потребители на Apple екосистемата, да се насладят на тях. Въпреки това, всеки, който е готов да инвестира в тях, накрая ще бъде доволен. Реших да ги закупя след внимателно прочитане на ревюта, които всички подчертаваха изключителния им звук. За мен това беше основната грижа.
След две седмици употреба, в 7/10 от песните откривам малки или големи детайли, въпреки безбройните пъти, в които ги бях слушал досега. За сега високите тонове са нещо повече, но с "усетяването" им може да се подобрят. Въпреки това, след 1-1,5 часа слушане се чувствам много по-добре, след като съм слушал любимата си музика с много добро качество в сравнение с Sony WH-1000XM3, MDR-1ABT, MDR-1000XM1, които имах до скоро. Тези слушалки бяха ясни, но "измисляха" естествеността на записа, в сравнение с AirPods Max, които подчертават естествения звук. Освен това, проблемът с образуването на влага на открито при температури от 10-18 градуса през зимата и ранната пролет е реален и след употреба трябва да се почистват под подложките на слушалките.

Актуализация 12.07.2022: За съжаление, те имат проблем с намаляването на шума, въпреки минималната и внимателна употреба, която съм им предоставил, и Apple отказва да ги замени в рамките на 2-годишния период, тъй като са закупени от магазин, което е неприемливо. За съжаление, магазинът не отговаря, е извън действие, и аз се свързах със защитника на потребителя. Неприемливо е за слушалки от този клас и стойност да се чува вихрушка, когато е активирано намаляването на шума. Да се надяваме, че това е проблем със софтуера и ще бъде отстранен в бъдещ ъпгрейд. За съжаление, дори не знаеха как да ми кажат това...

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на звука
  • Басът силен ли е?
  • Изолация на шума
  • Комфорт
  • Тегло
  • Качество на изработката
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?

Flipflop09
1
{positives} от 17 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

много проблеми със софтуера всеки ден, понякога не разпознават, че са в главата ви и трябва да изчакате няколко минути, за да ги използвате, ако се свържат, работят перфектно, но всеки ден имам проблеми със софтуера и връзката, което отнема много време и не очаквах това от това устройство. най-лошият проблем, когато са свързани ;) е когато случайно веднъж на седмица издават много силен и странен звук без причина, който буквално наранява ушите ви за половин час. Опитах да ги нулирам много пъти и пробвах всичко, но просто не могат да се свържат с устройства на Apple, това е кошмар на всеки ден. Най-накрая, трябва ви калъфът им за всичко и понякога не разпознават, че са в калъфа си, така че изтощават цялата ви батерия. Имам още много проблеми, които трябва да отбележа, но мисля, че това е достатъчно. Apple е добра с продуктите си, но в този случай стандартът беше просто далече. Използвах подобни слушалки и трябва да кажа, че тези са най-лошото-най-лошото изживяване.

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на звука
  • Басът силен ли е?
  • Изолация на шума
  • Тегло
  • Качество на изработката
  • Комфорт
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • The Wolf Thorne
    5
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    За тези, които имат Apple екосистема, това е еднопосочна улица.
    Относно звука, той е наистина много ясен и мощен, но не са най-добрите слушалки (жените и технологията) за 550, които купих, но си заслужават, когато ги свържа с iPhone 15 Pro и Mac Studio M2 MAX и дават 100% удовлетворение на максимум!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Sophia Sideri
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Shop 66

    Това ревю е за цвят: Сив

    Отлично качество, доста тежък и прекалено скъп, но не можах да устоя

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Качество на изработката
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • panos00
    4
    {positives} от 19 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    Опитах ги за известно време, но не ги закупих. Притежавам AirPods Pro и Pro 2. Мислех да ги закупя, но нещо ме спира, защото когато вали малко сняг, не мога да чуя песента ясно. Това ме дразни. Преди да ги опитам в iStorm, носех AirPods Pro 2 и слушах някои песни, които съм чувал 100 пъти, и след това пробвах Pro Max, за да видя разликите. Това забелязах, както вече казах, но да, имат добър звук и е пълен. Единственото нещо, което ме дразни, е това, което споменах по-рано, така че вероятно няма да продължа с покупката

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Качество на изработката
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Marialena Braho
    5
    {positives} от 94 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    Най-добрите слушалки, които съществуват, са много леки и удобни, звукът е невероятен, а тези, които коментират, че не струват парите и са скъпи и нямат добър звук, просто не знаят какво означава звукът, получаваш това, за което плащаш, нямам думи да опиша колко перфектни са тези слушалки, струват всеки евро!!!!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • GeorgeViol
    5
    {positives} от 28 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    Тези слушалки са просто невероятни! Нямат нищо общо с Sony XM4, които имах. Много отзиви, които видях, казваха, че има малки разлики с XM4, но аз бях доказано грешен. Въпреки че първоначално бях скептичен дали си заслужават ъпгрейда, намерих възможността да ги опитам и ги купих веднага. Ъпгрейдът определено си заслужаваше и още повече с тези слушалки! За вас, които сте разкъсани между Sony XM4, XM5 и тези, няма наистина сравнение. Ако търсите добре, можете да ги намерите за под €500. Все пак, това е много пари, но за някой, който знае как да оцени звука и баса, няма да съжалява, че ги е дал. Функциите за шумопотискане и режима на прозрачност са просто изумителни. Шумопотискането им е впечатляващо. Разбира се, преди да направите покупка, бих препоръчал да ги опитате сами, за да разберете дали са вашето идеално избор! За мен AirPods Max са безупречни във всеки аспект!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • giwrgos.kafegis
    3
    {positives} от 78 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    Много добро звуково представяне и баланс между бас и високи тонове. Добра конструкция. Не знам за качеството, защото ги тествах само. Цената обаче е трагична... Много скъпи... Има други, които съм пробвал с цена от 200 евро със същото или може би по-добро качество... просто плащате за марката.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • johnteki1
    5
    {positives} от 24 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Сив

    Използвам ги вече 3 дни. Качеството на изработката е отлично. Свързването е отлично, много по-бързо от моите AirPods Pro (1).

    Звукът е така-си. Басът е много добър, но високите тонове са доста изразени. Изпробвах безплатно премиум версията на Tidal за 30 дни, която позволява слушане на wav файлове, и бях впечатлен... Загубих се в музиката...

    Те са малко по-тежки, но не е нещо, за което трябва да се притеснявате.

    Ако сте потребител на Apple, това е еднопосочна улица!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • cverros
    4
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Бих сложил само 4 за съотношението цена-качество. В противен случай, те не са играбилни!! Невероятното е, че колкото повече ги носиш, толкова по-удобни стават, докато след 5 часа (за мен) забравяш, че ги носиш!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • nicksbored
    5
    {positives} от 19 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Сив

    След 6 месеца употреба всеки ден, цял ден, трябва да кажа, че въпреки че са скъпи, си заслужават парите. Имат перфектен бас, перфектен звук и издържат дълго време. Единственото отрицателно нещо, което мога да кажа, е че са малко тежки и някои хора може да не го харесат отначало, но лично аз се свикнах с това.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Bollio
    3
    {positives} от 46 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Лично аз смятам, че те не заслужават парите си. Можете да закупите чисто ново устройство със същата сума пари, което ще бъде още по-полезно. Цената им е доста висока и смятам, че за средния потребител те са почти безполезни. Просто вземете професионалните, които също са много добри и много по-евтини.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Качество на изработката
    • Комфорт
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • evelinaharalampidu
    5
    {positives} от 67 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Сив

    Купени са за 600 евро от верига. Просто не се намират. Дори ако бяха на 1000 евро, покупката им би си струвала. Най-доброто басово звучене, най-добрата яснота с различни херци. Всеки, който разбира от звук, ще разбере детайлите, а любител ще забележи разликата при слушане. При цената, на която са паднали сега, те са най-добрата стойност за парите и ги препоръчвам на всички. P.S. Лично за мен, сивият е най-хубавият цвят с титаниево усещане и подчертаващ премиум конструкцията им.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • DanndyΒ
    5
    {positives} от 18 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Сив

    Имам AirPods и AirPods Pro... вчера си купих Max, най-добрата покупка, която съм направил. Няма сравнение с другите безжични слушалки на пазара. Те са безупречни!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • leonbis2000
    5
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Отлично качество на звука, най-доброто шумопотискане и пропускане на звука, което ще намерите в слушалките. Удобни дори след часове употреба.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • MSM_MULTIMARKET
    5
    {positives} от 14 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Сив

    Вярвам, че ако не бяха толкова скъпи, всеки би ги предпочел.
    Те са много добри слушалки.
    Добър звук.
    Добро качество.
    Ако искате нещо, което да издържи много години, това е добра покупка.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • MSM_Metro_Shop_Official
    5
    {positives} от 18 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Сив

    Със сигурност е скъпо, но си заслужава всеки стотинка.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • jimbo77
    5
    {positives} от 17 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    Надграждане от Bose QC35. Ясно по-добър звук, по-тежък, но поради по-добро качество на изработката и материалите.

    По-добро качество на микрофона при използване на Zoom/Teams и други подобни платформи.

    Също така струва да се спомене лесната връзка, особено ако сте в Apple екосистемата.

    1.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Amadeus
    4
    {positives} от 17 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Отлично звучене и напълно нереална шумопотискане. Имам и Bose q35, но спрямо MAX, те отстъпват в отрязването на шума от говорене.
    2. Мигновено превключване към Apple екосистемата.
    3. Невероятно качество на изработка.
    4. Тежки. Невероятно тежки. Ако се наведете напред, има риск да се свалят от главата ви. Въпреки това, когато ги носите по магичен начин, теглото изчезва.
    5. Очевидно скъпи. При 450 евро, цената става малко по-поносима.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Качество на изработката
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • TERRY_MARS
    3
    {positives} от 77 члена намериха това ревю за полезно

    https://crinacle.com/2020/12/19/apple-airpods-max-review-the-audiophiles-perspective/
    https://www.youtube.com/watch?v=bxwMnza6sJ8

    Преведено от Гръцки ·
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Качество на изработката
    • Басът силен ли е?
    • Тегло
    • Качество на звука
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Dimitris_Pzrk
    1
    {positives} от 99 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    AAC качество на екстремно висока цена без причина.
    По-добре е да закупите слушалки и устройство с aptX HD/LDAC и ще получите по-добро качество на по-ниска цена

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Изолация на шума
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Giorgos_Avramidis16
    1
    {positives} от 224 члена намериха това ревю за полезно

    Има много по-добри слушалки на много по-добра цена от този продукт. Когато купувате нещо като това, очаквате съвършенство. Наистина съм разочарован, буквално очаквах всичко да бъде перфектно и точно такъв е като предишните, които купих на цена от 35 евро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • The_Greek_One08
    2
    {positives} от 146 члена намериха това ревю за полезно

    Добър за проста употреба, но много скъп, защото можете да намерите слушалки, толкова добри като тези, на по-ниска цена

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Комфорт
    • Изолация на шума
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    Просто перфектен технологичен продукт.
    Безпрецедентно качество на звука.
    Браво на APPLE

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Светлосин

    Ако имате устройства на Apple, не търсете другаде! Ако не, слушайте, преди да купите.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от I-mob

    Това ревю е за цвят: сребърен

    Страхотен звук и шумопотискане, но са твърде тежки и след известно време стават уморителни

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Качество на изработката
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 2
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: сребърен

    След 20 месеца употреба, отново се сблъсках с проблем с връзката...

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Тегло
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 75 члена намериха това ревю за полезно

    Просто съвършено е просто съвършено

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: сребърен

    • Качество на звука
    • Басът силен ли е?
    • Изолация на шума
    • Комфорт
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Тегло

Подобни продукти

Apple AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/AApple AirPods Max Безжични Bluetooth Над ухото Слушалки с 20 часа Работа Зелеа MGYN3ZM/ASony WH-1000XM4 Безжични/Жични Над ухото Слушалки с 30 часа Работа Черна WH1000XM4B.CE7Sony WH-1000XM4 Безжични/Жични Над ухото Слушалки с 30 часа Работа Черна WH1000XM4B.CE7JBL Tune 510BT Безжични Bluetooth На ухото Слушалки с 40 часа Работа и Бързо Зареждане Черна JBLT510BTBLKJBL Tune 510BT Безжични Bluetooth На ухото Слушалки с 40 часа Работа и Бързо Зареждане Черна JBLT510BTBLKSony WH-1000XM5 Безжични/Жични Над ухото Слушалки с 30 часа Работа Черна WH1000XM5B.CE7Sony WH-1000XM5 Безжични/Жични Над ухото Слушалки с 30 часа Работа Черна WH1000XM5B.CE7Marshall Major IV Безжични/Жични На ухото Слушалки с 80 часа Работа и Бързо Зареждане Черна 1005773Marshall Major IV Безжични/Жични На ухото Слушалки с 80 часа Работа и Бързо Зареждане Черна 1005773
от 549,00 €от 260,80 €от 31,99 €от 319,00 €от 82,88 €
ПроизводителAppleSonyJBLSonyMarshall
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Безжични връзкиBluetoothBluetoothBluetoothBluetoothBluetooth
Още спецификации