Hismith Premium Travel FuckMachine 2.0
BDSM - Φετιχιστικά

Hismith Premium Travel FuckMachine 2.0Κωδικός: 25922382

Το Hismith Premium Travel Fuck Machine 2.0 είναι μικρό σε μέγεθος, κατάλληλο για ταξίδια. Διαθέτει 3 ταχύτητες ώθησης και σας επιτρέπει για να προσαρμόσετε πλήρως την ώθηση στις επιθυμίες

Δες όλη την περιγραφή

Το Hismith Premium Travel Fuck Machine 2.0 είναι μικρό σε μέγεθος, κατάλληλο για ταξίδια. Διαθέτει 3 ταχύτητες ώθησης και σας επιτρέπει για να προσαρμόσετε πλήρως την ώθηση στις επιθυμίες σας. 

Δες όλη την περιγραφή
399,00
Express παράδοσηΑύριο, 01 Οκτωβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 14 ώρες και 36 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 399,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 399,00 €

  2. 438,90 €

Περιγραφή

Το Hismith Premium Travel Fuck Machine 2.0 είναι μικρό σε μέγεθος, κατάλληλο για ταξίδια. Διαθέτει 3 ταχύτητες ώθησης και σας επιτρέπει για να προσαρμόσετε πλήρως την ώθηση στις επιθυμίες σας. Στο σετ περιλαμβάνεται ένα λείο εξάρτημα δονητή από σιλικόνη με μοντέρνο μωβ χρώμα. Αυτό το μηχάνημα plug & play fuck έρχεται επίσης με ένα τηλεχειριστήριο και, επιτρέποντας τη διασκέδαση χωρίς χέρια. Η βάση της μηχανής διαθέτει μια ισχυρή βεντούζα, που τη διατηρεί σταθερά στη θέση της. Είναι συμβατό με όλα τα εξαρτήματα KlicLok και Quick Air της Hismith και παράγει έως και 5 εκατοστά βάθους ώθησης.

Κατασκευαστής

Hismith (BDSM - Φετιχιστικά)

Χαρακτηριστικά

Είδος
Έπιπλα για Σεξ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.