Чаши

Bohemia Brandy Sheffield Чаша Коктейли от Кристал в Прозрачен Цвят Колонато 250мл 1брКод: 25713564

Чаша от фирмата Bohemia, която е подходяща за наслаждаване на вашето питие или коктейл. Има идеалния размер за всяко питие, в което искате да добавите лед или някакъв допълнителен елемент. Също така може да се използва за коктейли и освен лед, можете да добавите и някакъв декоративен елемент. Крачето, с което разполага, ще ви помогне да не прехвърляте...
Вижте пълното описание

  • Капацитет: 250мл
  • Цвят: Прозрачен
8,55
Доставкапет, 20 сеп. - вт, 24 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 8,55 €

Описание

Чаша от фирмата Bohemia, която е подходяща за наслаждаване на вашето питие или коктейл. Има идеалния размер за всяко питие, в което искате да добавите лед или някакъв допълнителен елемент. Също така може да се използва за коктейли и освен лед, можете да добавите и някакъв декоративен елемент. Крачето, с което разполага, ще ви помогне да не прехвърляте топлината от ръцете си върху съдържанието. Ако ще го използвате за коктейл, трябва да имате предвид, че много коктейли трябва да се сервират в конкретна чаша, за да постигнете максимално вкусово удоволствие.
• Той е кристален и голямото му предимство е, че има свойството да пречупва светлината, което прави съдържанието му по-светло. Също така, осигурява високо звуково качество при малки удари. Въпреки това, това е по-скъп избор в сравнение със стъклото, като същевременно е по-чувствителен към износване.

  • Капацитет: 250мл
  • Цвят: Прозрачен

Спецификации

Номер на продукта
CBH00702328
Цвят
Прозрачен
Вид
Коктейли
Колонато
Да
Капацитет
250 мл
Материал
Crystal
със сламка
Не
Бройки
1 бр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.