Konami Yu-Gi-Oh! Legendary Hero Decks
Trading Card Games

Konami Yu-Gi-Oh! Legendary Hero DecksΚωδικός: 25564658

Το Yu-Gi-Oh! Trading Card Game παρουσιάζει το Legendary Hero Decks! Αυτό το σετ κουτιού διαθέτει 3 μοναδικά decks με το είδος των τεράτων που θα θέλατε στο πλευρό σας, αν η μοίρα του κόσμου εξαρτιόταν

Δες όλη την περιγραφή

Το Yu-Gi-Oh! Trading Card Game παρουσιάζει το Legendary Hero Decks! Αυτό το σετ κουτιού διαθέτει 3 μοναδικά decks με το είδος των τεράτων που θα θέλατε στο πλευρό σας, αν η μοίρα του κόσμου εξαρτιόταν από το αποτέλεσμα μιας μονομαχίας!

Δες όλη την περιγραφή
59,99
Express παράδοσηΑύριο, 20 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 2 ώρες και 22 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 59,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 59,99 €

Περιγραφή

Το Yu-Gi-Oh! Trading Card Game παρουσιάζει το Legendary Hero Decks! Αυτό το σετ κουτιού διαθέτει 3 μοναδικά decks με το είδος των τεράτων που θα θέλατε στο πλευρό σας, αν η μοίρα του κόσμου εξαρτιόταν από το αποτέλεσμα μιας μονομαχίας!

Οι Thor, Loki και Odin για άλλη μια φορά κατεβαίνουν στον κόσμο των Dueling! Διαθέτοντας μερικά από τα υψηλότερα ATK μεταξύ όλων των Synchro Monsters, τα τέρατα του Team Ragnarok από το Yu-Gi-Oh!. Ένα νέο "Nordic" Link Monster διευκολύνει τη συναρμολόγηση των Synchro Materials που απαιτούνται για να καλέσει κάποιος ένα τέρας "Aesir" και αυτό το Extra Deck έρχεται επίσης με πιο υψηλής ισχύος Level 10 Synchro Monsters, συμπεριλαμβανομένων των θρυλικών Ascension Sky Dragon!

Αυτό το Deck περιλαμβάνει μια νέα κάρτα Trap και ένα ολοκαίνουργιο "Phantom Knight" Link Monster που ρυθμίζει τις κάρτες παγίδων απευθείας από το deck και μπορεί να καταστρέψει οποιαδήποτε κάρτα όταν ένα DARK Xyz Monster καλείται ειδικά σε μια ζώνη που δείχνει.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • 3 Decks
  • 50 κάρτες ανα deck
  • 5 Ultra Rares ανα deck
  • 45 Commons ανα deck

Κατασκευαστής

Konami

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Yu-Gi-Oh!
Είδος
Deck

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • j_prod_9
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    οι τρεις deck που έχει μέσα απλα ότκ, δεν εχω να πω πολλα αλλά παντως οι κάρτες από κάθε deck συνδέονται τόσο πολυ μεταξυ τους που ο, τι κάρτα να τραβήξεις δεν θα χάσεις, το μονο που χρειάζεται είναι να καταλάβεις τις spell και trap και μετσ τα υπόλοιπα είναι ικανότητες

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η σειρά έχει 114 κάρτες και σου δίνει 150 για 60 ευρώ.
    Αν έχεις τα λεφτά πάρτο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;