Amazon Echo Dot (4th Gen) Glacier White Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Alexa
Smart Hubs

Amazon Echo Dot (4th Gen) Glacier White Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με AlexaΚωδικός: 25266468

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth
  • Συμβατό με Alexa
  • Αριθμός ηχείων: 1
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Διαθέτει μικρόφωνο
Δες όλη την περιγραφή
68,90
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 68,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Echo Dot (4th Gen) Glacier White Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Alexa

    Προϊόντα καταστήματος
    68,90 €

Περιγραφή

Το Amazon Echo Dot 4ης γενιάς είναι ένα ασύρματο smart speaker, ικανό να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο, και όχι μόνο. Η δύναμή του κρύβεται στην Alexa, την ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό που απλοποιεί την καθημερινότητά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας, δίχως να χρειάζεται κάτι παραπάνω από τη φωνή σας για να εκτελέσει μια πληθώρα εργασιών.

Καλωσορίστε το Echo Dot 4

Το smart speaker της Amazon έρχεται με βελτιωμένο σχεδιασμό για καλύτερη εναρμόνιση με το χώρο, θέτωντας τις κατάλληλες βάσεις για τη δημιουργία ενός εύχρηστου και πρακτικού οικιακού δικτύου smart συσκευών.

Γνωρίστε την Alexa

Το κύριο χαρακτηριστικό του Amazon Echo Dot 4th Gen, είναι η ενσωμάτωση της ψηφιακής βοηθού Alexa. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, μπορείτε να μιλήσετε στην Alexa και να λάβετε πληροφορίες, να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να αυτοματοποιήσετε τη λειτουργία έξυπνων συσκευών στο χώρο, και πολλά ακόμη.

Χειριστείτε το σπίτι με τη φωνή σας

Ανάψτε τις λάμπες ή ρυθμίστε τη φωτεινότητά τους ώστε να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια ταινία. Ζητήστε από την Alexa μια μουσική πρόταση. Χειριστείτε τον συναγερμό, τη θέρμανση του χώρου ή ακόμη και τις smart πρίζες, με τη δύναμη της φωνής σας και τη βοήθεια της Alexa.

Compact ήχος

Μέσα του κρύβεται στο μπροστινό τμήμα ένα ηχείο 4 εκατοστών το οποίο προσφέρει ομοιόμορφο ήχο και στο πίσω τμήμα υπάρχει θύρα Jack 3.5mm για ακουστικά ή επιπλέον ηχεία.

Ακούστε μουσική παντού

Έχοντας στο χώρο σας συμβατές συσκευές με την Amazon Echo θα μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική άμεσα απλά ζητώντας το από την Alexa προσφέροντας μια multi-room μουσική εμπειρία.

Ασφάλεια

Alexa Guard πρόκειται για την δυνατότητα να έχει ασφάλεια ο χώρος σας με το Echo Dot 4. Η Alexa σας στέλνει έξυπνες ειδοποιήσεις εάν το Echo Dot εντοπίσει τον ήχο των συναγερμών καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα ή τον ήχο ενός παραθύρου που σπάει ενώ βρίσκεστε μακριά.

Alexa για παιδιά

Ενεργοποιήστε τον γονικό έλεγχο στις ρυθμίσεις της εφαρμογής της Alexa και άμεσα θα δίνει φιλικές προς παιδιά απαντήσεις, θα μπλοκάρει την δυνατότητα για ψώνια και θα επιτρέπει την επικοινωνία με συγκεκριμένες επαφές.

Προστασία ιδιωτικότητας

To Amazon Echo Dot 4 είναι κατασκευασμένο με πολλαπλά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Τα έξυπνα ηχεία Echo διαθέτουν ένα κουμπί απενεργοποίησης μικροφώνου που απενεργοποιεί ηλεκτρονικά τα μικρόφωνα. Έχετε επίσης τον έλεγχο των εγγραφών φωνής σας και μπορείτε να τις δείτε, να ακούσετε ή να τις διαγράψετε ανά πάσα στιγμή.

Συνδεσιμότητα Bluetooth και Wi-Fi

  • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
  • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.

Τι είναι το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.

Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.

Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

  • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.
  • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

  • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.
  • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.
  • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.
  • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Skroutz tips

Φροντίσαμε και μάθαμε για σένα!

Σύμφωνα με τις απόψεις και τα tips χρηστών:

  • Αρκετά ποιοτική κατασκευή, αρκετά ικανοποιητικός ήχος γιά το μέγεθος του ηχείου όπως και αρκετά καλή ευαισθησία στις φωνητικές εντολές
  • Εύκολη συνδεση και εύκολος προγραμματισμός 
  • Δεν υποστηρίζει ελληνικό μενού
  • Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες στην Ελλάδα, τουλάχιστον προς το παρόν (και στην Ευρώπη/UK γενικά δεν έχει κάποιες λειτουργίες όπως το Location για να ενεργοποιεί ρουτίνες με βάση το σπίτι ή τη δουλειά σας)
  • Διαθέτει φορτιστή για Ελλάδα

Κατασκευαστής

Amazon

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Alexa
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

Vasilis_THeodorakopoulos83
5
16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Σαν έξυπνο βοηθώ σε σχέση με άλλους δεν θα την σχολιάσω καθώς είναι υποκειμενικό!! Για μένα που έχω χρησιμοποιήσει κ την Αλέξα κ την google, η Αλέξα είναι πολυ καλύτερη! Πιο εύκολη στην εγκατάσταση κ στην δημιουργία έξυπνου σπιτιού! Είχα την eco dot 3ης γενιάς, κ πηρα την 4η γενιά τώρα που η τιμή της είναι γύρο στα 50€ κ το μονο που έχω να παρατηρήσω είναι τα εξής σαν διάφορες με την προηγούμενη γενιά στο σύντομο χρόνο που εχω την 4η γενιά παρατηρείς απο την αρχή οτι έχει σαν ηχείο καλύτερο μπάσο, πιο ζωντανό ήχο, πιο δυνατό ήχο, καλύτερα πρίμα! Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι το εξής επειδή το 4η γενιάς είναι σφαιρικό τα μικρόφωνα είναι περιμετρικά σε σχέση με την 3η γενιά που τα έχει απο την επάνω πλευρά, σαν αποτέλεσμα να ακούει πολύ καλύτερα! Αξίζει για κάποιον που του αρέσει σαν βοηθός η Αλεξα να κάνει την αναβάθμιση ή να δώσει αρχικά κατι παραπάνω κ να πάρει την 4η γενιά!!
Όσον αναφορά σε σχόλια που διάβασα οτι θέλει να συνδεθείς σε αμερικανική διεύθυνση για να κάνεις κάποια πράγματα δεν ισχύει σε εμένα κ οι ρουτίνες λειτουργούν (κ στην 3η κ στην 4η γενιά), κ οι ρουτίνες όταν πλησιάζω ή φεύγω απο το σπίτι κάνει κάποιες λειτουργίες, κ ή μουσική λειτουργεί ( με εγγραφή στο Spotify), κ με το skype βάζω μονάδες κ παίρνει τηλέφωνο όποιον του πω κ μιλάω ή μπορεί απο Skype να με καλέσει κάποιος!!!!! Συνεπώς λειτουργεί άψογα!!!
Υγ. Να πω οτι στην αλεξα που παρέλαβα 4ης γενιάς είχε τροφοδοτικό που ταιριάζει στην πρίζα που έχουμε εμείς Ελλάδα δεν χρειάστηκε αντάπτορας όπως στην 3η γενιά ίσως όμως οφείλεται στο κατάστημα που αγοράσεις κ απο που την εισάγει!! (Αγγλία, Αμερική, Ευρώπη)

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

qbrain
2
4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

δεν υποστηρίζει Apple Music στην ελλαδα, ακομα και αν κανεις λογαριασμο με στοιχεια αμερικης. δεν λειτουργει σαν bluetooth ηχειο, οποτε για μενα ειναι μονο για μια 1-2 συσκευες που εχω και δεν μπαινουν στο apple home

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • πράγματα που δε χρειάζομαι
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Κάτι που σε διευκολύνει και στα κάνει όλα εύκολα. Απεριόριστες δυνατότητες. Δύσκολη σχετικά σύνδεση με άλλες συσκευές. Μια χαρά ήχος.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνδέεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thodoris_mug
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Καμιά εβδομάδα έχει που έχω στην κατοχή μου τήν Alexa!! Αρκετά ποιοτική κατασκευή αρκετά ικανοποιητικός ήχος γιά το μέγεθος του ηχείου όπως κ αρκετά καλή ευαισθησία στίς φωνητικές εντολές! Επειδή έχω κ την Google η σύγκριση είδη από τής πρώτες μέρες φαίνεται... Το μείον είναι ότι δεν συνδέεται με ΧΙΑΟΜΙ προϊόντα με τίποτα κ μόνο λάμπες μου έχει βρεί σε Ευρώπη! Πόλυ λένε αν αλλάξεις περιοχή στήν εφαρμογή mi home βρίσκει συσκευές δεν το έχω δοκιμάσει όμως καθόλου γιατί έχω αρκετές συσκευές κ θα θέλουν σεταρισμα από τήν αρχή... Πάντως η συνολική εμπειρία μου με τήν Alexa είναι ικανοποιητική.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jordi_Espagnas
    1
    4 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Έχω την Alexa εδώ και ένα μήνα και δεν συνδέεται με SPOTIFY, με λάμπες Eurolamp και έχει θέματα όταν συνδέεται με λάμπες της WIz.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Filippos_Klados
    3
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Καλό με καλό ήχο για το μεγεθός του αλλά δεν μπορώ να συνδέσω με τίποτα μία λάμπα της xiaomi, δεν ξέρω αν είναι ευκολότερη η σύνδεση με άλλες μάρκες.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Genesis5786
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Γενικα ικανοποιημενος απο την αγορα μου και μπορω να πω οτι επι το πλειστον συνεργαζεται κανονικα με αρκετες συσκευες που εχω με μονο μπερδεμα ωρες ωρες με την αλλαγη χρωματων των led strip και με την εφαρμογη της alexa για ios που για καποιο λογο δεν μου δειχνει devices κλπ. Μειονεκτημα το οτι δεν αναγνωριζει ελληνικα και κανουμε εξασκηση την αξαν προφορα μας!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • michailaggelosv
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Είναι το 2ο που έχω, Είναι μια καλή συσκευή. σε περίπτωση που έχεις έξυπνες συσκευές είναι πολύ βολικό είδικα αν το συνιθίσεις. Εύκολη συνδεση, εύκολος ο προγραμματισμός

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • irishman18
    3
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Είναι μια καλή συσκευή. Έχει πλάκα να μιλάς με την Alexa. Δεν τρελάθηκα και να μην το αγόραζα δε θα μου έκανε διαφορά. Ίσως φταίει οτι το έχω συνδέσει με λίγες συσκευές αλλά αν κάποιος κάνει το σπίτι του "έξυπνο" αξίζει γιατί έχει δυνατότηες. Διαφορετικά είναι ενα απλά καλό gadget. Το χρησιμοποιείς και ως ηχείο επίσης. Έβαλα 3 αστέρια γιατί με χαλάει που δεν είναι ασύρματο εμένα και θα βόλευε πολύ να μπορεί λειτουργεί με καλώδιο και χωρίς.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται σχετικά εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariakouki94
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Φανταστικό! Είχα διαβάσει άλλες κριτικές στο ίντερνετ ενώ το είχα ήδη παραγγείλει και έπαθα σοκ με κάποια αρνητικά σχόλια! Τα οποία πραγματικά δεν ισχύουν!!!! Ένα σχόλιο για παράδειγμα ότι δεν ανταποκρίνεται από απόσταση έχω σπίτι 105τμ και με ακούει σχεδόν σε όλο σπίτι ( μόνο από ένα δωμάτιο, το πιο μακρινό δεν ακούει). Αργότερα θα αγοράσω σίγουρα άλλο ένα. Επίσης παρόλο που έχω πρόβλημα στο ίντερνετ γιατί μένω σε χωριό δουλεύει χωρίς προβλήματα. Πολύ εύκολη σύνδεση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makis_s
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται: δικτυωθεί το σπίτι, το κάνει έξυπνο με αυτοματισμούς. Εύκολη συνδεση, εύκολος ο προγραμματισμός και οι ρουτίνες και καταλαβαίνει ακόμη και τα σπαστά αγγλικα της εξάχρονης κόρης μου! Θα τολμούσα να πω πως η αγορά του είναι η απαρχή για το έξυπνο σπίτι που ο καθένας θα ήθελε.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sniper2764
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρία αστέρια διότι μου έχει βγάλει την ψυχή για να συνδεθεί με το xiaomi hub, (xiaomi motion sensor και plug). Φυσικά δεν τα κατάφερα. Με τις λάμπες και πρίζες tapo δεν έχει κανένα πρόβλημα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evangelia_Tzoka
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το χρησιμοποιώ για μουσική αλλα και για υπενθυμισείς. Πολύ χρήσιμο, ραδιοφωνο απο tunein και το συνδεσα με spotify με κάποια δυσκολία ωστόσο μέχρι να το καταφέρω αυτό.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Cristos_Arg
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Απίστευτες δυνατότητες , πολλές παραμέτρους ....αρκεί να έχεις χρόνο και χρήμα ώστε να δημιουργήσεις αυτά που θέλεις με τους αυτοματισμούς.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dionysis_Mpragin
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή συσκευή ανταποκρίνεται πάρα πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις αρκετα πράγματα μαζί της και δεν είναι μόνο να ανοίξεις το φως και να σου πει το καιρό μην ξεχνάτε αυτό ! Έχω και την 3 πού αλήθεια είναι ότι την προτιμώ λίγο περισσότερο ο λόγος ότι έχει καλύτερο ηχείο και ακούει καλύτερα είναι το μόνο μείων μου με την 4 τη μία την έχω στο σαλόνι την άλλη στην κουζίνα κατά τα άλλα πάρα πολύ ικανοποιημένος δεν έχω κανένα παράπονο από την Amazon Μπράβο!️

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsampafonet
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Γενικώς ευχαριστημένος, παίζει όλη μέρα μουσική (ραδιάκι από tune-in) σε ανεκτή ηχητική ποιότητα για background ήχο ενώ δουλεύω, βλέπει και ελέγχει τις συσκευές από το xiaomi home (λάμπες) που έχω στον κινεζικό σερβερ (όχι όμως αυτές που έχω στον ευρωπαικό), αλλά δεν είναι ούτε τόσο γρήγορο στην απόκριση όσο το siri, ούτε τόσο έξυπνο όσο το google assistant.. Για την τιμή του πάντως είναι αξιοπρεπές.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanos75x

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλύτερο από το google home (τα έχω και τα 2) πιο γρήγορο, πιο εύκολο, πιο συνεργάσιμο, πιο ευαίσθητο και πάνω απ' όλα η εφαρμογή τα σπάει!!!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Man_Knight
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι φανταζόμουν και υποσχόταν το πραγματοποιεί.
    Ασχολούμενος με αυτό βρίσκω διαρκώς δυνατότητες.
    Είναι ποιοτικό, με καλό ηχείο, με καταλαβαίνει πολύ καλά, θέλει όμως στα αγγλικά να είσαι λίγο άνετος.
    Τυχών μικρές ελλείψεις σε δυνατότητες, έχουν να κάνουν μόνο με το localization της χώρας μας.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tryhard_Musician

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αψογη η αλεξα. Καλη τιμη και χρησιμη σε ολα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω συνδεσει λαμπες που αλλαζουν χρωματα και οχι μονο. Ο ηχος που παιζει μουσικη μπορεις να πεις οτι φτανει σε ποιοτητα το ηχοσυστημα μου

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vapostolidis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ταχύτατη ανταπόκριση στις εντολές σε σχέση με το Google Home το οποίο τον τελευταίο χρόνο δεν ανταποκρίνεται με την ίδια ευκολία.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mavronas
    3
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω 2 Echo dot Gen3 κ μια Gen4 με ρολόι (κ είναι ο μόνος λόγος που την πήρα), Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο είναι κουφή πραγματικά. Aπό το ίδιο σημείο που μιλούσα στη 3 πρέπει να φωνάζω τώρα. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι έχει Zigbee ενσωματωμένο και μπορείς να ρίξεις επάνω της συσκευές χωρίς να αγοράσεις κάποιο άλλο Hub. Δε το χρησιμοποιώ σα hub γιατί έχω Home assistant και το σύστημά μου ήταν ήδη στημένο. Επίσης έχει και ελαφρώς καλύτερο ήχο από τη 3. Έβαλα us server και πάλι δεν τα έχω καταφέρει να συνδέσω το Spotify. Σκέφτομαι να τη βάλω στο γραφείο να είναι κοντά μου και να πάρω μια 3 πάλι για το σαλόνι.. Με έχει απογοητεύσει η κουφαμάρα της.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aristeidis_Makridis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παιδιά το συγκεκριμένο προϊόν είναι πάρα πολύ καλό! Το έχω εδώ και 3 βδομάδες και έχω μείνει άφωνος! Ακούει αρκετά καλά και εκτελεί γρήγορα τις εντολές (με αργό WiFi μπορεί να υπάρξει λίγο delay) Το προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mixalis_Maggel
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Πραγματικά αν γνωρίζεις τι κάνεις και έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία για να μετατρέψεις ακόμα και τις μη smart συσκευές του σπιτιού σε smart, στη κυριολεξία χειρίζεσαι όλο το σπίτι με μια φράση!!
    Τα σενάρια που μπορείς να κάνεις απλά είναι άπειρα, το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι φαντασία και όλα μετά γίνονται.
    Είχα ως αρχικό φόβο την απόκριση του στις φωνητικές εντολές και πραγματικά με άφησε άφωνο καθώς σε “ακούει” ακόμα και αν βρίσκεσαι σε αλλά δωμάτια του σπιτιού.
    Έμεινα ευχαριστημένος και από την ένταση του για μια τόσο μικρή συσκευή. Για ένα σαλόνι 30-35τμ είναι ότι πρέπει.
    Μόνο ψεγάδι που βρήκα είναι η εφαρμογή του κινητού που θα μπορούσε κατά τη γνώμη μου να είναι πιο user friendly.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aka_jimmym
    1
    6 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Παιδιά μακριά
    Καλύτερη έμπειρια με echo dot 3. Ακούει καλύτερα και από πιο μακριά και έχει μικρότερες αστοχίες. Την πάτησα από τα σχόλια και την πείρα. Μακράν για αγορά το προηγούμενο μοντέλο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gs_Gs1962
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό. Πρώτον ήμουν τυχερός γιατί όλα τα (έξυπνα περιφερειακά, αισθητήρες) τα είχα από παλαιότερα σε μια εφαρμογή κατηγορίας <<έξυπνο σπίτι>> οπότε μόλις συνδέθηκε στο Echo (η εφαρμογή) τα αναγνώρισε αυτόματα όλα και τα stand by αισθητήρες υγρασίας, σύστημα ποτίσματος. Δηλαδή έλεγχοται όλα tv, ανεμιστήρες, φώτα,. Projector........ και ότι συνδέεται. Επίσης έχει ενσωματώσει και όλα τα automation και τα scenes. Εχουν κάνει καλή δουλειά με τις συμβατότητες. Κατά τα άλλα αντιλαμβάνεστε σχεδόν όλες τις εντολές. Μόνο στις ρουτίνες που έφτιαξα αναγκάστικα να αποφεύγω κοινές λέξεις όπως best , good ..... γιατί ψάχνει μερικές φορές άλλες ενότητες. Σε καιρους Covid ίσως είναι και συντροφιά. Βέβαια σου ζητάει πολλά προσωπικά στοιχεία τηλ, διευθύνσεις, τοποθεσία? (για την λάμπα και το τηλεχειριστήριο) . Τελικά αξίζει τα λεφτά του σίγουρα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christina_Katsagoni7857
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Υπάρχουν πολλά features που δεν υπάρχουν για Ελλάδα, αλλά είναι σίγουρα πολύ χρήσιμο και διασκεδαστικό. ( η Siri δεν πιάνει μία μπροστά της ) Ακούει ακόμα και να είσαι εκτός δωματίου.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mack_millan
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ντάξει απλά είναι απίθανο έχει πολύ δυνατό ηχείο και το μπάσο του είναι μια χαρά, απλά την συνδέεις και βρίσκει μόνη της τις συσκευές αξίζει να την πάρετε

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • parvakis24
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ακουει το 90% τον εντολων που δινεις, καμια φορα τρωει κανενα σκαλωματακι θεμα με το ιντερνετ δεν εχω γιατι ειναι τσεκαρισμενο φτανω τα 100mbps. Κατα τα αλλα καλο αριστο θα ηταν αν καγαλαβαινε ελληνικά

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_ sprlos
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Έχει άπειρες λειτουργίες αρκεί να έχεις χρόνο και χρήμα να το αξιοποιήσεις .. το μόνο αρνητικό που συνάντησα είναι ότι έπρεπε να συνδέθω στην αμαζον και να βάλω αμερικανική διεύθυνση διότι δεν υποστήριζε σχεδόν τίποτα από πρόσθετα ...

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;