Εφαρμόζοντας τη συγκινησιακά εστιασμένη θεραπεία EFT, Elemente-cheie ale schimbării
Cărți de psihologie

Εφαρμόζοντας τη συγκινησιακά εστιασμένη θεραπεία EFT, Elemente-cheie ale schimbăriiCodul: 25254042

Această carte își propune să devină o sursă valoroasă de cunoștințe pentru toți terapeuții EFT, atât începători, cât și experimentați. Cu numeroase exemple specifice de intervenții la fiecare etapă a...

Vezi descrierea completă

Această carte își propune să devină o sursă valoroasă de cunoștințe pentru toți terapeuții EFT, atât începători, cât și experimentați. Cu numeroase exemple specifice de intervenții la fiecare etapă a procesului modelului și o bogăție de termeni din "limbajul EFT", fiecare pas și etapă a EFT este formulată într-un mod practic, teoretic simplu și ușor de...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Lorrie Brubacher
  • Editor: Gutenberg
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 425
  • Κωδικός ISBN-13: 9789600121643
  • Διαστάσεις: 20×14
16,10
Livrarejoi, 12 sep - lun, 16 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 15,87 €

Descriere

Această carte își propune să devină o sursă valoroasă de cunoștințe pentru toți terapeuții EFT, atât începători, cât și experimentați. Cu numeroase exemple specifice de intervenții la fiecare etapă a procesului modelului și o bogăție de termeni din "limbajul EFT", fiecare pas și etapă a EFT este formulată într-un mod practic, teoretic simplu și ușor de înțeles.
Cartea este în concordanță cu Crearea conexiunii: Practica terapiei de cuplu cu focalizare emoțională (Johnson, 2004) și este actualizată în conformitate cu dezvoltările și cercetările recente în EFT. Se bazează pe elemente și face referire la cercetările recente în EFT și la lucrările originale ale lui Bowlby, Coan, Mikulincer și Shaver, pionieri în domeniul atașamentului.

Specificații

Tip
Psihiatrie
Limba
Greacă
Subtitlu
Elemente-cheie ale schimbării
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
425
Data de publicare
2020
Dimensiuni
20x14 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.