Kolink Enclave 500W Черно Компютърно захранване Пълен модул 80 Plus Gold
Захранващи блокове за компютри

Kolink Enclave 500W Черно Компютърно захранване Пълен модул 80 Plus GoldКод: 25214502

Захранващ блок за компютър на Kolink с мощност 500W. Има сертификация 80 Plus Gold, която гарантира, че захранващият блок е поне 80% ефективен при променливо натоварване и с енергийна ефективност, която достига 90%. Охлаждането се осигурява от вентилатор с диаметър 120mm. Той е напълно модулен, тъй като разполага с напълно отделящи се кабели, за да...
Вижте пълното описание

  • Тип: ATX
  • Сертификация: 80 Plus Gold
  • Размер на вентилатора: 120мм
86,23
Доставкавт, 24 сеп. - пон, 30 сеп.
+20,90 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 86,23 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 86,23 €

  2. 86,00 €

Описание

Захранващ блок за компютър на Kolink с мощност 500W. Има сертификация 80 Plus Gold, която гарантира, че захранващият блок е поне 80% ефективен при променливо натоварване и с енергийна ефективност, която достига 90%. Охлаждането се осигурява от вентилатор с диаметър 120mm. Той е напълно модулен, тъй като разполага с напълно отделящи се кабели, за да използвате само тези, които са ви необходими, за по-подредена композиция с по-добър визуален ефект и въздушен поток. Предлага защита срещу късо съединение, предпазва компютърните компоненти от прекомерно токово натоварване, от прекомерно напрежение, от ниско напрежение и гарантира, че номиналната мощност не се превишава. Съвместим е с компютърния кутия ATX.

  • Тип: ATX
  • Сертификация: 80 Plus Gold
  • Размер на вентилатора: 120мм

Спецификации

Мощност
500 W
Тип
ATX
Модулност
Пълен модул
Сертификация
80 Plus Gold
Размер на вентилатора
120 мм
Power Protection
Защита от свръхток (OCP), Защита от претоварване (OPP), Защита от пренапрежение (OVP), Защита от късо съединение (SCP), Защита от понижено напрежение (UVP)
Гуми за автомобили
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.