Βιολόγος Органичен продукт Кокосово масло Политика на студено пресоване 700мл
Кокосово масло

Βιολόγος Органичен продукт Кокосово масло Политика на студено пресоване 700мл Код: 25177704

Кокосово масло от фирмата Viologos, което произлиза от месото на плода на кокосовата палма. То е богато на мазнини и около 90% от тях са наситени мазнини. Също така съдържа витамин Е, никаква протеин, растителни фибри и холестерол, както и малки количества други витамини и минерали. Има високо съдържание на наситени мастни киселини, от които най-важната е...
Вижте пълното описание

  • Обем: 700мл

-5%за 2+ артикула

12,16
Бърза доставкаУтре, 31 Julyако го поръчате в следващите 6 часа и 4 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 4 броя

от 11,90 €

Описание

Кокосово масло от фирмата Viologos, което произлиза от месото на плода на кокосовата палма. То е богато на мазнини и около 90% от тях са наситени мазнини. Също така съдържа витамин Е, никаква протеин, растителни фибри и холестерол, както и малки количества други витамини и минерали. Има високо съдържание на наситени мастни киселини, от които най-важната е лауриновата, която е свързана с намаляването на "лошия" холестерол (LDL). Може също да се използва като козметичен продукт, тъй като подхранва кожата, придава блясък на косата и подобрява устното здраве. Поради наситените мастни киселини, с които разполага, помага за изгарянето на телесните мазнини. Намалява апетита и предизвиква усещане за наситеност, което води до намаляване на телесното тегло в дългосрочен план. Повишава нивата на "добрия" холестерол (HDL), който е свързан с по-нисък риск от сърдечносъдови заболявания.
Идеално е за готвене, тъй като е изключително стабилно при високи температури. За пържене или задушаване можете да използвате 1-2 супени лъжици от кокосовото масло, за да готвите зеленчуци, яйца, месо или риба. Може също да се използва при варене, за да покриете птици или месо преди да добавите подправките.
Това е продукт от сертифицирано биологично земеделие, при което не са използвани пестициди и химични торове по време на отглеждането им.
Накрая, то е студено пресовано, което означава, че при приготвянето му не се добавя никакъв вид топлина, а екстракцията на маслото се извършва чрез голямо налягане. По този начин маслото не губи нито една от своите хранителни съставки.

Спецификации

Спецификации

Политика на студено пресоване
Да
Виргинско
Не

Диетични предпочитания

Органичен продукт
Да

Количество

Обем
700 мл

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 2
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • yamila_santillan

    Потвърдена покупка

    Вкусът е невероятно вкусен и ми помогна много за лечението на кандидиазата. Напълно препоръчително

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ELSA71

    Потвърдена покупка

    Имам нормална до суха кожа, наистина ми харесва текстурата и усещането за хидратация. Разбира се, че е мазно, но се абсорбира, което означава, че ако последват грим, трябва да отнеме време или кожата трябва да бъде избърсана. Подходящо като терапия и за домашно използване. И за готвене, е страхотно за тези, които искат рецепта, която няма да бъде обременена от зехтин

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории