Pipedream Dirty Talk Interactive Fuck My Cock Masturbator PD3787-21
Păpuși sexuale

Pipedream Dirty Talk Interactive Fuck My Cock Masturbator PD3787-21Codul: 24919823

Topul ideal și fundul perfect, acest masturbator Dirty Talk Interactive Fuck My Cock oferă o combinație incredibilă de plăcere. Acest stimulator prezintă un material Fanta Flesh realist în combinație...

Vezi descrierea completă

Topul ideal și fundul perfect, acest masturbator Dirty Talk Interactive Fuck My Cock oferă o combinație incredibilă de plăcere. Acest stimulator prezintă un material Fanta Flesh realist în combinație cu o voce masculină extrem de excitantă și vibrații puternice, pentru o experiență senzorială de neuitat. Designul portabil oferă un tunel strâns și stimulant....

Vezi descrierea completă
87,50
Livrare rapidămarți, 01 Octombriedacă o comanzi până la 4:00 luni
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 82,49 €

Descriere

Topul ideal și fundul perfect, acest masturbator Dirty Talk Interactive Fuck My Cock oferă o combinație incredibilă de plăcere. Acest stimulator prezintă un material Fanta Flesh realist în combinație cu o voce masculină extrem de excitantă și vibrații puternice, pentru o experiență senzorială de neuitat. Designul portabil oferă un tunel strâns și stimulant. Interiorul este moale și confortabil, cu un ax extern ferm.

Caracteristici

Dirty Talk Interactive Fuck My Cock are un difuzor hi-fi încorporat și reîncărcabil care livrează vocea sa irezistibilă, spunându-ți cât de bine se simte și ce vrea să faci cu fiecare împingere. Strigă, geme și te roagă să tragi de arborele său rigid.

Micul vibrator puternic, amplasat în apropierea bazei, oferă vibrații stimulatoare suplimentare și plăcere concentrată.

Deși este o piesă solo excepțională, Dirty Talk Interactive Fuck My Cock poate fi, de asemenea, o plăcere pură atunci când este împărtășit cu un iubit, poți explora experiențe strâmte din anus, lovi în ea până când bilele sale realiste te lovesc sau poți purta Dirty Talk ca o mânecă de penetrare pentru a te juca cu partenerul tău.

Utilizare flexibilă, dirty talk excitant și vibrație stimulantă, acest stroker satisface în mod realist de fiecare dată!

Curățarea este ușoară cu un agent de curățare antibacterian și apă caldă.

Producător

Pipedream

Specificații

Tip
Fundul
Tip
Masturbator
cu vibrație
Da

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.