ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΦΙΑ
Βιβλία Ψυχολογίας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΦΙΑΚωδικός: 24730433

Ο Γουαίην Ντύερ είναι σε παγκόσμια κλίμακα ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Έγραψε πολλά βιβλία, όλα με πρωτοφανή κυκλοφοριακή επιτυχία, όπως: Οι...

Δες όλη την περιγραφή

Ο Γουαίην Ντύερ είναι σε παγκόσμια κλίμακα ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Έγραψε πολλά βιβλία, όλα με πρωτοφανή κυκλοφοριακή επιτυχία, όπως: Οι περιοχές των σφαλμάτων σας, Να κινείς τα δικά σου νήματα, Τα όρια του ουρανού, Πίστεψε το και θα το δεις και Πραγματική μαγεία. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Γλάρος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Κωδικός ISBN-13: 9789602752449
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 5,25 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,25 €

Περιγραφή

Ο Γουαίην Ντύερ είναι σε παγκόσμια κλίμακα ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Έγραψε πολλά βιβλία, όλα με πρωτοφανή κυκλοφοριακή επιτυχία, όπως: Οι περιοχές των σφαλμάτων σας, Να κινείς τα δικά σου νήματα, Τα όρια του ουρανού, Πίστεψε το και θα το δεις και Πραγματική μαγεία. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από πέντε χιλιάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα, και κυκλοφορούν σε βιντεοκασέτες δεκάδες διαλέξεις του και σεμινάρια αυτογνωσίας και ψυχοθεραπείας.
Σε όλα τα έργα του Ντύερ υπάρχει η δύναμη της εσωτερικής καθοδήγησης. Στο ανθολόγιό του, Καθημερινή Σοφία, μας δίνει το απόσταγμα της δικής του εσωτερικής σοφίας και μας καθοδηγεί να κατανοήσουμε τα υπέροχα θαύματα που μπορούν να εκδηλωθούν μέσα μας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ψυχανάλυση
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.