Επείγουσα Ιατρική: Μεταφορά και Αντιμετώπιση Βαρέως Πάσχοντος και Τραυματία, Второ подобрено гръцко издание
Научни книги

Επείγουσα Ιατρική: Μεταφορά και Αντιμετώπιση Βαρέως Πάσχοντος και Τραυματία, Второ подобрено гръцко изданиеКод: 24729116

Книгата "Emergency Care and Transportation of the Sick and Injured" от Американската академия на ортопедичните хирурзи (AAOS) е книга за първа помощ, специално предназначена за ученици в традиционни

Вижте пълното описание

Книгата "Emergency Care and Transportation of the Sick and Injured" от Американската академия на ортопедичните хирурзи (AAOS) е книга за първа помощ, специално предназначена за ученици в традиционни училища, както и за онлайн ученици.

Вижте пълното описание
  • Издател: Iatrikes Ekdoseis P. CH. Paschalidis
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2014
  • Αριθμός σελίδων: 1000
  • Κωδικός ISBN-13: 9789963258017
  • Διαστάσεις: 21×28
104,50
Доставкачет, 12 сеп. - пон, 16 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 104,50 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 104,50 €

Описание

Книгата "Emergency Care and Transportation of the Sick and Injured" от Американската академия на ортопедичните хирурзи (AAOS) е книга за първа помощ, специално предназначена за ученици в традиционни училища, както и за онлайн ученици.

Важността на предболничната помощ за крайния резултат на всички пациенти в сериозни и спешни състояния е широко призната в последните години и всички развити страни са наложили правила, базирани на официални научни изследвания. Широко се приема, че Предболничната система за спешна медицинска помощ в Съединените щати е на най-високо ниво, както и всички области на здравеопазването. Научната валидност на всяко действие е предпоставка за всеки професионалист в областта, който се ръководи от строг законодателен рамкови за защита на окончателното благо на здравето на гражданите и лесно води до компенсация. Импулсивността, незнанието и дезорганизацията нямат място и са скъпи. Така, предлагането на първа помощ без страх от обвинение в причиняване на вреда вместо полза изисква изучаване и сертификация като спасител. Тази книга е широко приета в Съединените щати и е насочена както към здравните професионалисти, така и към гражданите, които желаят да бъдат обучени в първа помощ и основна кардиопулмонална реанимация. Тя е допълнение към програма, която води до сертифициране на спасителите. Участието на значителен процент от медицинските студенти в програмата доказва нейното качество и отличие.

Спецификации

Вид
Медицина - Лечение
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
Второ подобрено гръцко издание
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
1000
Година на издаване
2014
Димензии
21x28 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.