Bosch Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 10 Σερβίτσια Π45xY84.5εκ. Inox
Πλυντήρια Πιάτων

Bosch Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 10 Σερβίτσια Π45xY84.5εκ. InoxΚωδικός: 24635482

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 10 Σερβίτσια
  • Προγράμματα Πλύσης: 6
  • Θόρυβος: 44dB
  • Διαστάσεις: 84,5 x 45 x 60 cm

Πλυντήριο πιάτων της Bosch με Wi-Fi και χωρητικότητα για 10 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας τριμελούς οικογένειας.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί πλένει καλά τα πιάτα και είναι αθόρυβο.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 858,38 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 858,38 €

Περιγραφή

EfficientDry για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στεγνώματος.

Το άδειασμα του πλυντηρίου πιάτων όταν τα πιάτα δεν είναι αρκετά στεγνά ή όταν είναι πολύ ζεστά είναι ενοχλητικό. Με το EfficientDry, η πόρτα του πλυντηρίου πιάτων σας ανοίγει αυτόματα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Αυτή η πρακτική λύση βελτιώνει τη διαδικασία στεγνώματος, αποτρέπει τη δημιουργία υδρατμών και δροσίζει απαλά τα πιάτα σας, έτσι ώστε να είναι έτοιμα να βγουν από το πλυντήριο χωρίς να χρειάζεται να τα στεγνώσετε με το χέρι. Αυτό δεν βελτιώνει μόνο τα αποτελέσματα στεγνώματος, αλλά παράλληλα εξοικονομεί και ενέργεια.

VarioDrawer: τώρα το πλυντήριο πιάτων σας είναι πιο ευέλικτο από ποτέ.

Μερικές φορές το πλυντήριο πιάτων σας δε διαθέτει αρκετή ευελιξία για να βάλετε όσα θέλετε. Το τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer προσφέρει ένα τρίτο επίπεδο φόρτωσης στα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας ActiveWater για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο άνετα. Είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετείτε μαχαιροπίρουνα και μικρότερα κουζινικά σκεύη, για παράδειγμα κουτάλες, χτυπητήρια ή ακόμα και κούπες εσπρέσο. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων απελευθερώνοντας περισσότερο χώρο στο κάτω καλάθι. Η θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι μπορεί να αντικατασταθεί από το VarioDrawer, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για ένα επιπλέον σερβίτσιο. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη χωρητικότητα και ευελιξία στο γέμισμα του πλυντηρίου σας.

Σύστημα Rackmatic.

Χάρη στο τριπλό σύστημα Rackmatic, το ύψος του πάνω καλαθιού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα έως και κατά 5 cm. Και αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι όταν είναι εντελώς γεμάτο. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες επιλογές ρύθμισης και, κατά συνέπεια, μέγιστη ευελιξία.

Αθόρυβο πρόγραμμα

Το αθόρυβο πρόγραμμα είναι ο πιο ήσυχος τρόπος λειτουργίας του πλυντηρίου πιάτων σας. Ενεργοποιώντας το, μειώνετε αυτόματα τη στάθμη θορύβου του πλυντηρίου πιάτων στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα Eco στους 50 °C, με μειωμένη πίεση ψεκασμού και με παρατεταμένη διάρκεια καθαρισμού.

ActiveWater για λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, μεγαλύτερη απόδοση.

H πρωτοποριακή τεχνολογία Bosch ActiveWater μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει πλύση φιλική προς το περιβάλλον, για άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση και μεγαλύτερη απόδοση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.

Εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία πλύσης.

Σε ποιον αρέσει να του αποσπάται η προσοχή από θορύβους; Αν η ηρεμία στην κουζίνα είναι σημαντική για εσάς, το πλυντήριο πιάτων Silence Plus 44 dB είναι η λύση που χρειάζεστε. Έχει εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία, για να παραμείνει η κουζίνα σας ένας ήσυχος και ήρεμος χώρος.

Η συσκευή που σας ακούει.

Χάρη στη συνεργασία με την Alexa της Amazon, η συσκευή σας μπορεί να ελεγχθεί και με φωνητικές εντολές. Μάθετε εάν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για την Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ανακαλύψτε αν η σχετική λειτουργία "Home Connect" για τις εφαρμογές της Alexa είναι διαθέσιμη για τη χώρα και τη γλώσσα σας. Ενεργοποιήστε την αντίστοιχη ικανότητα για να δημιουργήσετε τη σύνδεση μεταξύ της Amazon Alexa και της οικιακής σας συσκευής.

Λειτουργία μέτρησης ταμπλετών.

Το να σας τελειώσουν οι ταμπλέτες του πλυντηρίου πιάτων είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν χρειάζεστε καθαρά πιάτα. Η λειτουργία μέτρησης ταμπλετών στην εφαρμογή Home Connect παρακολουθεί τις ταμπλέτες που καταναλώνετε και σας ενημερώνει με μια ειδοποίηση όταν απομένουν πέντε μόνο ταμπλέτες σύμφωνα με την τελευταία σας αγορά. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε νέο πακέτο, μέσω ενός απευθείας συνδέσμου. Επιτέλους, ένα πλυντήριο πιάτων που φροντίζει μόνο του τον εαυτό του.

Το πλυντήριο πιάτων που σας ενημερώνει.

Το να περιμένετε το πλυντήριο πιάτων σας για να ολοκληρώσει τη λειτουργία του είναι χρονοβόρο και πολλές φορές και αγχωτικό, ειδικά για κάποιον με φορτωμένο πρόγραμμα. Το Home Connect σάς επιτρέπει να ησυχάσετε και σας βοηθάει ώστε να είστε πιο παραγωγικοί με το χρόνο σας. Εάν θέλετε, μπορούν να αποστέλλονται ειδοποιήσεις από το πλυντήριο πιάτων στην κινητή σας συσκευή, ενημερώνοντάς σας για τη φάση του προγράμματος στο πλυντήριο, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Το να ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα μέσα και έξω από το σπίτι σας μόλις έγινε ευκολότερο.

Το αγαπημένο σας πρόγραμμα με ένα μόνο άγγιγμα.

Κάντε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας χάρη στο "έξυπνο" πλυντήριο πιάτων Bosch. Με τη λειτουργία "Favourite" έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε μαζί τα προγράμματα και τις επιλογές πλύσης που χρησιμοποιείτε περισσότερο σε μια ρύθμιση. Μπορείτε να επιλέξετε τη συγκεκριμένη λειτουργία μέσω της εφαρμογής Home Connect ή απευθείας από την οθόνη του πλυντηρίου σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Συνδυάστε για παράδειγμα την επιλογή Extra Dry με το πρόγραμμα Eco 50°C και ξεκινήστε το πλύσιμο των πιάτων σας με ένα άγγιγμά σας. Προσαρμόστε το πρόγραμμα πλύσης των πιάτων σας με βάση τις δικές σας ανάγκες με μια μόνο επιλογή.

Προγράμματα:

Οικονομικό 50 °C, Αυτόματο 45-65 °C, Εντατικό 70 °C, 1 ώρα 65 °C, Αθόρυβο 50 °C, Πρόπλυση

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Εγχειρίδιο Εγκατάστασης
Κωδικός Προϊόντος
SPS4EMI28E

Γενικά

Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Προγράμματα Πλύσης
6
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
D
Κατανάλωση Ενέργειας
67 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
10
Κατανάλωση Νερού
9,5 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco)
3:30 hrs
Επίπεδο Θορύβου
44 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Διαστάσεις

Ύψος
84,5 cm
Πλάτος
45 cm
Βάθος
60 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
Εφ'όρου Ζωής Aqua stop, 10 χρόνια κατά της σκουριάς

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Πολύ καλή επιλογή, έχοντας αγοράσει στο παρελθόν και άλλα πλυντήρια πιάτων. Πολύ βολικό το επάνω ράφι για τα μαχαιροπίρουνα και άπειρα βοηθητικό το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας στο τέλος του προγράμματος. Καθαρίζει πολύ καλά και δεν κάνει θόρυβο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δύο χρόνια και μετά την αγορά, εξακολουθούμε και είμαστε ευχαριστημένοι.
    Με συχνό καθαρισμό του φίλτρου και 3-4 πλύσεις καθαρισμού το χρόνο, είναι καθαρό μέσα χωρίς μυρωδιές. Πλέον μπαίνουν πιάτα με αρκετά υπολείμματα μέσα, χωρίς τύψεις.

    Σε μεγάλα σκεύη ή ποτήρια, θέλει λίγο προσοχή με το ύψος ρύθμισης του μεσαίου συρταριού, αλλά δύσκολα δεν θα χωρέσει κάτι. Κι αν δεν, βάζουμε 2η πλύση, δε χάθηκε ο κόσμος.

    Ενίοτε στο ράφι των μαχαιροπήρουνων τα μεγάλα κουτάλια μένουν με υπολείμματα, ειδικά αν έχουν μπει προς το πίσω μέρος του. Το θεωρώ πολύ βολικό, ή το προτιμάς ή όχι.

    Στα συν το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας.
    Το κακό του είναι ότι προσθέτει 30-40 λεπτά στη συνολική διάρκεια. Προσωπικά αδιάφορο, αφού προγραμματίζεται να τρέχει στο νυχτερινό πρόγραμμα ευκολότατα.

    Ο θόρυβος που ακούγεται είναι από τα νερά μέσα και ταψιά/ταπεράκια που κουνιούνται. Κατά τα άλλα, ήσυχο.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το συγκεκριμένο προϊόν. Το έχω εδώ και τρεις μήνες. Καθαρίζει πολύ καλά. Προγράμματα δεν έχει πολλά από μόνο του άλλα αν το συνδέσεις με το κινητό έχει πολλές επιλογές. οι χώροι του είναι καλοί γενικά. Το συρτάρι με τα μαχαιροπίρουνα προσωπικά το βρίσκω βολικό και ότι τα καθαρίζει καλύτερα.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Steve_Harley
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το σύνδεσα με την αλεξα κα με την δίκη του εφαρμογή ειναι απεχτο, ακόμα και στα 30 λεπτά πλένει τέλεια , η κουζίνα μας επιτέλους είναι ολοκάθαρη

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • a-alepis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλύπτει εύκολα τις ανάγκες 2-3 ατόμων και πλένει παρα πολύ καλά. Χωράει κατσαρόλες και τηγάνια παράλληλα με πιάτα στο κάτω ράφι, ποτήρια και σχετικά κοντά τάπερ ή εργαλεία μαγειρέματος στο μεσαίο ράφι (πχ μπλέντερ) και μαχαιροπίρουνα στο πάνω. Αυτό σημαίνει πως για 2-3 άτομα μπαίνει ένα πλυντήριο την ημέρα που χωρά και όσα λερώθηκαν στο μαγείρεμα και όσα λερώθηκαν στο τραπέζι, σπάνια μένει κάτι απέξω για επόμενη πλύση.
    Εξαιρετικά βοηθητικό οτι ανοίγει όταν τελειώσει η πλύση.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vassilispapalek
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά αξιόπιστο, με καλά υλικά κατασκευής, αθόρυβο. Αυτό που προβλημάτισε αρχικά είναι ότι ενώ ήρθε συσκευασμένο, όταν το ανοίξαμε, μέσα είχε νερά. Μετά από επικοινωνία με το κατάστημα που αγοράστηκε μας ενημέρωσαν ότι έχει περάσει έλεγχο ποιότητας γι’ αυτό είχε νερά. Ένα μήνα που το χρησιμοποιούμε δεν μας προβλημάτισε. Καθαρίζει πάρα πολύ καλά.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • C_S40
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρά πολύ καλό, καθαρίζει πολύ ωραία!!! Επιβεβαιώνω τα υπάρχοντα θετικά σχόλια και ΤΟΝΙΖΩ - κατεβάστε την εφαρμογή οπωσδήποτε!! Μέσα από την εφαρμογή έχεις πολλες περισσότερες επιλογές προτίμησης οι οποίες μπορεί να μειώσουν ΩΡΕΣ λειτουργίας. Παράδειγμα το εξ ορισμού eco πρόγραμμα είναι σχεδόν 4 ώρες! Μέσα από την εφαρμογή όμως, μπορείς να επιλέξεις τι σερβίτσια έχεις μέσα, πόσο λερωμένα είναι κλπ, κι ανάλογα μειώνεται κατά πολύ η λειτουργία. Κρίμα δηλαδή να δουλεύει 4 ώρες κι εσύ μέσα να έχεις κυρίως ποτήρια και μικρά πιάτα! Αυτό! Πολύ καλό πλυντήριο, ΑΚΟΜΗ καλύτερο με την εφαρμογή!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pajof2003
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ ευχαριστημένος!!! Η καλύτερη επιλογή!! Αθόρυβο, με πολλά προγράμματα και πολυ καλή πλύση. Πολύ έξυπνο το συρτάρι για τα μαχαιροπήρουνα γιατί σου αφήνει χώρο και για σκεύη . Αξίζει τα χρήματα του!!!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gerasimos_K
    5
    33 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 3 μήνες συνεχείς κ καθημερινής λειτουργίας, ένα έχω να πω Άψογο.
    Τα πιάτα τα πλένει πολύ καλά (απορρυπαντικό finish ταμπλέτες ) χωρίς στίγματα κ γραμμές στα ποτήρια.
    Ότι τελειώσει πχ αλάτι γυαλιστικο βγάζει ένδειξη.
    Αρκετά προγράμματα. Τα πιο χρήσιμα είναι αυτό με τις κατσαρόλες, πλύσιμο μιας ώρας, το αγαπημένο ( φτιάχνεις εσύ τι πρόγραμμα θες.
    Το καπάκι βγαίνει κ έτσι χωράει άνετα κάτω από πάγκο 82.5cm ( το χαμηλότερο ύψος του χωρίς καπάκι 81..5 cm )
    Η τοποθέτηση του είναι εύκολη αν πιάνουν τα χέρια σου
    Αθόρυβο.
    Συμβουλή. Μην βάζετε πιάτα με υπολοιματα φαγητων. Θα βρωμισει.
    Έχουμε αλλάξει τώρα συνήθειες κ αντί να βάζουμε τα πιάτα στο νεροχύτη, τα καθαρίζουμε με μια χαρτοπετσέτα στο κάδο κ κατευθείαν στο πλυντηριο

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Apostolis_Moschovas
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό πλυντήριο, αρκετά αθόρυβο με πληθώρα προγραμμάτων.
    Ποιοτική κατασκευή.
    Πολύ ευχαριστημένος!

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikokost9

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • MarakiZan

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω ένα χρόνο. Καταευχαριστημένος. Οικονομικό, αποδοτικό, βολικό στο χώρο, χωρίς προβλήματα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πρακτικό,λειτουργικό με πολλές επιλογές προγραμματων και με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι η κορωνίδα των πλυντηριών πιατων μεσαίας κατηγορίας .

    τελειως αθόρυβο .

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χωρητικότητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πλήθος προγραμμάτων
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χωρητικότητα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Χωρητικότητα
    • Χώρος για μεγάλα σκεύη
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής