Samsung Galaxy Buds Live Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Мистично бяло
Bluetooth слушалки

Samsung Galaxy Buds Live Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Мистично бялоКод: 24460861

Основни характеристики:

  • Време на работа 6 часа
  • Работа с кутия за зареждане 21 часа
  • Активно шумопотискане
  • Бързо зареждане
  • Безжично зареждане (Qi)
Вижте пълното описание
169,00
Бърза доставкавторник, 01 Octoberако го поръчате в следващите 24 часа и 36 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 169,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 169,00 €

Описание

Samsung Galaxy Buds Live са предназначени за тези, които използват мобилни телефони или други устройства и искат безжични слушалки с добро качество на звука и удобна форма. Дизайнът на Buds Live е уникален и е проектиран да бъде удобен в ушите ви, като същевременно осигурява значително шумопотискане. Освен това, те разполагат с вграден микрофон и сензори за докосване за лесен контрол на възпроизвеждането на музика и обаждания.

С уникален ергономичен дизайн, който хармонизира с вашата естествена среда, отворен тип активно шумопотискане и оптимизиран говорител за по-добро изживяване.

Дизайн

Дизайнът на Galaxy Buds Live се откроява дори когато ги носите. Следвайки линиите на ухото и лицето ви за естествен вид, те имат лъскаво покритие и идват с калъф, който прилича на бижу, за да се побере в ръката ви, където и да сте.

Създадено за вас

Благодарение на ергономичния си дизайн, Galaxy Buds Live седят нежно, предлагайки комфорт дори при продължителна употреба. Те идват с два различни накрайника, така че да можете да изберете този, който ви подхожда най-добре. По този начин можете да ги използвате, без никога да се разделяте с тях, в офиса, на разходки и другаде.

Активно шумопотискане

Първите Galaxy Buds със технология за активно шумопотискане (ANC), която изолира външните звуци и ви позволява да се насладите на това, което слушате. Намалява шума, без да пропускате важни моменти, като разговори и съобщения. Така можете да чуете това, което искате, като изключите ANC чрез сензорното поле.

Чуйте всеки звук да оживява

Почувствайте се като на първи ред на концерт. По-големите говорители (12 мм) със звук от AKG допълват ергономичния дизайн на Galaxy Buds Live, за да ви предложат уникално изживяване, докато драйверът и басовият канал помагат за плавния и естествен поток на звука.

Най-добро качество на разговорите

Думите се предават с яснота и чистота

С три вградени микрофона и акселерометър постигнете отлично качество на разговорите. Устройството за улавяне на глас усеща, когато челюстта ви се движи, и когато челюстта ви вибрира, тези данни се преобразуват в гласови сигнали, за да осигурят подобрено качество на звука - дори сред фонови шумове.

Батерия

Издържа с часове. И продължава

Насладете се на дълъг живот на батерията за вашата музика по време на работа, забавление и всякакви дейности с дълготрайната батерия на Galaxy Buds Live. Те предлагат до 6 часа непрекъснато слушане и до 21 часа време за използване чрез кутията за зареждане.

Зареждане

Заредете ги само за няколко минути, за да се върнете в ритъма. Пет минути зареждане се равняват на един час възпроизвеждане, независимо дали искате да слушате любимия си плейлист или последния подкаст. Ако имате нужда от по-дълга продължителност, можете да използвате смартфона си, за да зареждате Galaxy Buds в движение.

Споделете и слушайте музика с приятел

Споделяйте музика, без да споделяте слушалките си. С функцията Buds Together, просто свържете своите и тези на приятеля си Galaxy Buds Live към вашия смартфон и слушайте любимите си песни заедно. И двете устройства се наслаждават на неограничена музика. (Съвместими със смартфони и таблети с Android 5.0 или по-нова версия и с RAM над 1.5 GB. Също така съвместими с iPhone 7 или по-нови с iOS 10 или по-нова версия)

Съвместим с Android и iOS

Изтеглете приложението Galaxy Wearable за Android или приложението Galaxy Buds Live за iOS и сдвоете вашите устройства чрез Bluetooth.

Производител

Samsung

Спецификации

Спецификации

Вид
Слушалка за ухо
Bluetooth слушалки
6 часове
Функция със зареждащ калъф
21 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Бял

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Не
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Да
Активно шумопотискане
Да
Бързо зареждане
Да
Намалено шум от микрофона
Да
Bluetooth слушалка
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+47Изображения

Ревюта от наши членове

paris_chav
5
{positives} от 223 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Тъй като бях собственик на галакси бъдс, заедно с оценката ще направя и сравнение на бъдс лайв с тях.

Първо, един малък съвет. Ако проверите рекламите на различни сайтове по този период, ще забележите, че се предлагат запечатани галакси бъдс лайв. Причината е проста. Те бяха подарък при предварителна поръчка на ноут 20 ултра. Много хора не ги нуждаят, затова ги продават на цени много по-ниски от пазарните. Така че бъдете внимателни, ако ги желаете, сега е възможността.

- ВЪНШЕН ИЗГЛЕД -

Може би това може да не е основен критерий за мнозина от вас, когато говорим за слушалки, но бъдс лайв са направили скок в тази област спрямо бъдс и бъдс плюс. Обновен дизайн, наистина красив, особено в бронзов цвят.

- ПОДХОДЯЩИ ЗА УШИТЕ -

Те са проектирани по такъв начин - някои ги наричат "прилепващи" и "бобчета" - за да се вместят лесно в ухото. Фактически са толкова удобни, че ако спрете музиката, лесно можете да забравите, че ги носите. Няма да ви уморят, колкото и часове да ги носите в ухото. Тук трябва да спомена, че нямах проблеми с галакси бъдс, бъдс лайв просто отиват още по-далеч. Не осъзнавате, че има чужд предмет в ухото ви.

- СВЪРЗВАНЕ -

Ще говоря за Samsung Galaxy, защото това е това, което имам (конкретно s10). Щом ги сложите в ушите си, телефонът ги открива и пита дали искате да се свържете. След това става мигновено. Не е нужно ръчно да отваряте Bluetooth на телефона си, за да намерите слушалките. Не знам колко може да се различава това на телефони от други марки, така че не мога да кажа със сигурност. Няма съществена разлика тук спрямо галакси бъдс първо поколение, които също се свързваха мигновено.

- ПРИЛОЖЕНИЕ GALAXY WEARABLE -

Това е приложението, чрез което контролирате бъдс лайв и други носими устройства (например смарт часовници).

То е налично на всеки Android телефон, но не знам дали някои от опциите липсват на телефони от други марки. Моля, имайте предвид, че ако имате iPhone, приложението има различно име в App Store. Ще го търсите като "galaxy buds".

Приложението предлага възможността да настроите звука според вашите предпочитания. Има еквалайзер с 6 различни опции: Нормален, Усилване на баса, Мек звук, Динамичен звук, Чист звук и Усилване на високите. Подобни опции бяха налични и на галакси бъдс.

Същественото разграничение от предишните поколения (бъдс, бъдс плюс) и иновацията на бъдс лайв се нарича активно намаляване на шума (ANC). В приложението се нарича "активно намаляване на шума". Тази функция основно изолира и намалява звуци/шумове от фона. Тя е полезна, ако се намирате в шумна среда и се опитвате да се отпуснете, слушайки музика.

Освен това има и тъчпад на външната част на слушалката, с който можете да правите различни неща, без да трябва да изваждате телефона си от джоба. Как точно работи, можете да видите на снимките, които съм качил. Качил съм и снимка, която обяснява значението на цветовете, показвани от калъфа, и как можете да проверите процента на батерията на калъфа чрез приложението.

Накрая, има и функцията "намери моите слушалки", която позволява на слушалките да издават звук, ако ги търсите, защото не помните къде ги поставихте.

- ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА И КЕЙС -

Подобрение спрямо галактическите слушалки, които предлагаха 6 часа живот на батерията и, заедно с 6 часа на кейса, достигаха общо 12 часа.
Със слушалките плюс, имате общо 29 часа (8 часа за слушалките и 21 часа за кейса). Освен това, само 5 минути зареждане са достатъчни, за да получите 1 час музика.

Кейсът може да се зарежда както с провод, използвайки предоставения USB Type-C (или всеки USB Type-C в общия случай), така и безжично, ако имате телефон, който поддържа безжично зареждане.

- ПОВИКВАНЕ -

Това е може би най-същественото подобрение спрямо галактическите слушалки. Както споменах в моя отзив за слушалките, те не са предназначени за разговори, затова е по-добре да ги свалите, ако сте на открито и искате да говорите.

Това не се отнася тук. Тествах ги в доста шумни условия (на открито с постоянно движение на коли, мотоциклети и пешеходци) и моят разговорен партньор не се оплака от това, че не ме чува добре по време на 6-минутния разговор. Ще ги тествам отново в бъдеще в тази област и ако осъзная, че моето първоначално наблюдение беше грешно, ще се върна и ще актуализирам.

---Актуализация---

Днес (9/9/2020) беше направено 10-минутно обаждане на открито при 9mph вятър и минаващи коли и нямаше никакъв проблем с качеството на разговора.

- ЗАКЛЮЧЕНИЕ -

Стоят ли парите? Ако искате моето мнение, търпението е най-добрият съветник. Те стартираха на 189 евро и за по-малко от месец, паднаха на 150. Ако можете да изчакате още малко, цената им ще намалее още повече. Ако не можете, вярвам, че дори при текущата цена, те са добра покупка.

Стои ли си да се ъпгрейдне от галактическите слушалки? Първите слушалки имат много добро качество на звука, добро пасване в ухото и много настройки за персонализация чрез приложението. Въпреки това, бих казал "да" по следните причини:

- Нов дизайн
- По-дълъг живот на батерията
- Активно шумопотискане
- Много по-добро качество на разговорите на открито

Ако тези фактори не са важни за вас, можете да останете с галактическите слушалки.

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на звука
  • Микрофон
  • Леснота на свързване
  • Живот на батерията
  • Комфорт
  • Съотношение цена-качество
  • Музика
  • Издръжливост
  • Приложение
Намирате ли това ревю за полезно?

mourtzi1
2
{positives} от 35 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Нямах търпение да ги получа, защото бяха красиви и стилни. Първите два дни всичко беше перфектно. Но после започнаха да имат проблеми. Отнесох ги в Самсунг. След 20 дни ми ги върнаха и ми казаха, че са ги оправили. Слушалките имаха точно същия проблем. Моят събеседник не можеше да ме чуе. Приложението и външният вид са добри, но, за съжаление, в моя случай хвърлих 120 евро на вятъра, тъй като не мога да ги използвам. Други хора имаха същия проблем. Срамота е за такава голяма компания.

Преведено от Гръцки ·
  • Леснота на свързване
  • Комфорт
  • Приложение
  • Живот на батерията
  • Музика
  • Издръжливост
  • Качество на звука
  • Микрофон
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • yiannispan
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Няма нищо, което ме "дразни". Собственик съм от края на 2021 година и съм напълно доволен. Няма проблем с връзката. Хубав звук, удобно прилягане и лесно управление. Обикновено ги използвам в спортната зала за 1-1.5 часа на ден. Давам им 5 звезди, защото след около 3 години не съм се сблъскал с никакви проблеми. Купих ги за 80 евро тогава. Сега цената им е изстреляла.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Orestis_Creative
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Имам тези слушалки вече 3 години и мога да кажа, че са много хубави слушалки, които се побираят много добре в ухото. Имат много хубав звук и бас, и можете да се насладите на филми, разговори и игри. Също така имат добри системи за шумопотискане, а докосването е мигновено за регулиране на силата на звука и музиката, която слушате. За момента нямаше да ги сменям с други слушалки.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Rafaela_Sdrolia94
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Кафяв

    Имам ги вече 3 години и все още не са изпитали нищо. Свързват се много бързо към мобилния ми (който е Samsung) и имат много добър звук, бас и шумопотискане.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • AGGELOS_TASSIOS6685
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Качеството на звука е отлично, басът е добър, но силата е просто средна до добра (нямам проблем, все пак нямам намерение да го слагам по-силно), има настройки за чист звук, динамичен с повече бас и т.н., шумопотискането е умерено. За 80 евро, които платих, съм доволен + защото имам Samsung и се съчетават добре

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • m_kon1951
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Tech2Tech

    Това ревю е за цвят: Черно

    Много удобни и ергономични за 70 евро, които ги взех. Но, както някои други споменават, 150 евро, които достигат, са прекалено много

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Kostas_L84
    3
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Добри слушалки в зависимост от ухото, дали се побира добре или не. Стават уморителни след няколко часа. Звукът им не е достатъчно силен, което води до затруднения при слушане, ако се намирате на открито с шум. Цената, на която са достигнали днес (140 €), е смешна. Те струват до 60 € - 70 €.

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Издръжливост
    • Качество на звука
    • Комфорт
    • Приложение
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Alex_Kyr9713
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    Използвам ги от 2 години и засега нямам никакви оплаквания. Звукът им е доста добър, имат достатъчно сила и относително добър бас. Удобни са за няколко часа непрекъснато ползване и пасват добре в ухото. Купих ги за 60 евро тогава, така че бях доволен от цената. Сега, като надвишават 100 евро, мога да кажа, че цената им е малко висока (както всичко друго в наши дни). Като негативен коментар, те изискват често почистване. Освен това, те имат много добро меню и лесна свързаност и не съжалявам за покупката.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ATHANASIOS_GIANNAKAS
    1
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    Трябва да ги поставите в ушите си за разговори.... Ако не, трябва да ги носите, за да отговорите, изключите Bluetooth и след това го включите отново, иначе ще чуете събеседника си като робот...

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Живот на батерията
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • E.__
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Tech2Tech

    Това ревю е за цвят: Черно

    Това е много добро - 1 звезда само защото моят събеседник често не ме чува ясно. Този проблем е срещан и от други потребители на тези слушалки.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    • Издръжливост
    • Микрофон
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • sumayer_uddin
    1
    {positives} от 15 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Ужасен, напълно. Изпилях парите си. С 80€ има много по-добри слушалки на разположение. Те са боклуци, ужасни черни.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Качество на звука
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Микрофон
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kdmadico
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Имам ги вече 2 месеца. Свързват се мигновено с мобилни телефони и часовници на Samsung. Освен лекото дискомфорт в лявото ми ухо след час употреба, което е моя вина, те са най-добрите слушалки, които съм купил някога. Батериите издържат достатъчно дълго, ако ги извадите от време на време.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • MomFot
    4
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Кафяв

    Имам тези слушалки от 2,5 години, използвам ги много, съм доволен от тях и имам следното да отбележа:
    Положителни страни: Звукът е мощен, както силата на звука, така и басите. Свързват се перфектно с мобилен телефон, който не е Samsung, имате пълен контрол върху тях чрез приложението на Samsung. Животът на батерията и на слушалките, и на калъфа е повече от задоволителен. Подходящи са за ушите, ако се свикнете с тях и знаете как да ги сложите, а специфичният цвят е много впечатляващ. Устойчиви са на случайни пръски вода (въпреки че не са водоустойчиви) и падания на земята. Също така са много лесни за почистване.
    Отрицателни страни: При разговори, когато ги нося, хората не ме чуват много добре. Аксесоарите (крилцата) са прекалено скъпи. Ремонтите могат да се извършват само в упълномощени сервизни центрове и трябва да преминете през процеса да бъдете без тях поне пет дни, ако няма център близо до вас.
    Лично за мен, те струват своята цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Микрофон
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • anastasg
    4
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    Главно ги използвам по време на бягане и спорт на закрито/на открито и съм доволен. Те работят перфектно с моя Samsung телефон и нямам проблеми със звука или прекъсванията. Когато бягам, ги свързвам с моя Garmin Fenix 6x часовник и те също работят отлично за музика. Също така, няма проблем с потта. Общо взето, съм доволен и за цената, на която ги закупих (50 евро), се оказаха изключителни! Имам ги около година вече!

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • donbaltades
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    След като пробвах различни слушалки от други евтини и скъпи компании, приключих с тези. Използвам ги всеки ден, от 8 до 10 часа на ден за слушане на музика и разговори на открито, основно в шумни места. Пасват много добре и удобно в ушите. Качеството на звука е отлично, моите събеседници ме чуват изключително добре, дори в колата с отворени прозорци, след известно време с други слушалки. Функцията за активно шумопотискане не е толкова активна, както при други компании, но аз никога не я използвам. За мен, най-добрият избор за тази цена, 65,00 евро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Mr_Fortune
    4
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

    VFM за мен. Предпочитам "бобчетата" пред слушалките, които се захващат в ушите. Това прави активното шумопотискане по-малко ефективно, но достатъчно е. Батерията издържа 4 часа без да бъде поставена в калъфа, където за 10-15 минути се зарежда значително. Ако го комбинирате с други продукти на Samsung, преживяването е много по-добро (например имам A53 и Galaxy Watch 4).
    Препоръчвам, особено ако цената намалее още повече.
    С Samsung (поне) той също поддържа обратно зареждане на калъфа, което означава, че свързвате телефона и калъфа с кабел Type-C към Type-C и телефонът ви зарежда калъфа (за тези трудни времена)

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Микрофон
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • AlexGR
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    В една дума, безупречни. Свързват се незабавно към моя OnePlus телефон, веднага след като ги сложа, пасват перфектно (не съм ги тествал за бягане / упражнения) и качеството на звука е много добро. Лично аз не забелязвам никаква разлика, дали говоря с тях или с телефонния слушалки / микрофон. Използвам ги вече повече от година и никой никога не се оплаквал, че не ме чува ясно. При цената, на която са, не знам дали има нещо по-добро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • sbull
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Не успях да използвам правилно сензорния контрол на слушалките, въпреки инструкциите и "тренировката" чрез приложението. В противен случай, те са много добри с мощен, ясен звук. Обикновено събеседникът ме чува добре, докато при гледане на филми и слушане на музика са безупречни. Дори и след часове в ушите ми не ме уморяват.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Микрофон
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • gate2
    2
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    Имам ги от почти година. Относно качеството на звука, те са добри за моя вкус. Използвал съм ги както за тренировки, така и за разговори. Тяхната конструкция е много уникална, така че съществува възможност да не ви отговарят. Истината е, че ги купих, за да ги използвам повече на работа, тъй като съм шофьор... Те са много неудобни, особено ако трябва да ги носите много часове... Не бих ги препоръчал...

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Качество на звука
    • Издръжливост
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Jekonomos
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Много добро приложение и автономия, но липсва във вярността.
    Понеже съм пробвал добри слушалки, мисля, че тези конкретни имат леко плосък звук.
    Шумопотискането работи задоволително.

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kostasiour
    4
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    В плюсовете (+):
    - Приемлива цена (когато бяха ценени на 55 евро)
    - Могат да се носят с каска с пълен обхват, за да се чува (разбира се, не се сравняват с BT каските)
    - Могат да бъдат намерени с приложението Samsung Smart Things
    - Могат да бъдат свързани с други устройства като лаптопи
    - Шумопотискането изглежда добре в прости условия
    - Преживяват някои падания

    В минусовете (-):
    - Често имам проблеми с връзката и не мога да чуя или да бъда чут от човека, с когото говоря. Понякога приближаването на мобилния телефон до тях решава проблема, но това отчасти отслабва идеята за "свободни ръце".
    - Те не се побират много добре във всички уши, основно в по-големите и не в по-малките, така че тези с по-малки уши трябва да имат това предвид.
    - При използване с каска е необходима внимателност при свалянето на каската, тъй като те могат да изпаднат от ухото и да паднат.
    - Шумопотискането не работи правилно с каската в моя случай

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • mariosbonats
    1
    {positives} от 27 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Черно

    Чудя се за коментарите, които виждам. Когато носите слушалките и имате телефона в джоба си, те не могат да се използват. Звукът продължава да се прекъсва и разбира се, не можете да слушате музика или да говорите със своя събеседник. За съжаление, осъзнах това след като ги купих и не могат да бъдат върнати (skroutz plus)! Сега, ако държите телефона в ръката си и "виждате" слушалките, няма проблем с прекъсването. Също така, по-бавна реакция на докосванията в сравнение с buds+, които са по-бързи. Като цяло, съжалявам за 67 евро, които изхарчих!

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • n.drosos25
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Черно

    Те са много високо качество. Те имат много добри говорители и микрофони, но тяхното прилягане в ухото може да бъде проблематично за някои хора.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Konstantinos8567
    3
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Tech2Tech

    Това ревю е за цвят: Черно

    Отмяната на шума е практически несъществена, по-добре би било, ако тя дори и не я имаше като опция. Освен това, те имат много хубав дизайн и прилично качество на звука за своята цена. Но ако някой иска отменяне на шума, трябва да потърси други слушалки.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Effie_Milonaki
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Невероятно добри слушалки, използвани главно за срещи, когато съм навън, но също и вкъщи. Удобни, перфектен звук и микрофон. Свързват се за секунди с Xiaomi.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ShamRam
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Купих го за 60 евро, много добра стойност, добра връзка, добър контакт с ушите, въпреки че може да изглежда странно, можете да чуете разговорния партньор много добре, няма прекъсвания или други проблеми. Единственото отрицателно е, че шумопотискането не работи толкова добре, разговорният партньор може да чува различни шумове силно. Но на тази цена, това е най-доброто, което съм намерил.

    Не се залагайте на нещо по-евтино, защото ще се повреди

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • GERASSIMOS_KAMPITSIS
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Положително: Много добър звук както за мен, така и за хората, с които разговарям. Добра обща реакция на командите на докосване (отговор/приключване на обаждане, регулиране на звука и др.). Умерено пасване в ушите, с леко усещане, че може да "изпаднат".

    Отрицателно: Калъфът с вътрешността на слушалките се отваря много лесно, ако падне, което предизвиква изпадането на слушалките. Те изпаднаха от ръката ми на пътя (щастливо, имах добър защитен калъф от Spigen), калъфът се отвори и трябваше да ги извадя от пътя... Щастливо, те изглеждат здрави и не пострадаха от никакви надрасквания, но смятам, че е неприемливо калъфът да се отваря толкова лесно при падане.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Издръжливост
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • mpachosgr
    1
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    То се рекламира като шумопотискащо, но просто не работи. Не успява да намали дори най-слабите звуци, като например шумът от компютърния вентилатор.

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • chalkiadakismanolis
    3
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Ниска капацитет на батерията, бързо се изтощава. Проверете енергийния капацитет на батерията в спецификациите.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Samsung Galaxy Buds Live Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Мистично бялоSamsung Galaxy Buds Live Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Мистично бялоSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане SilverSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане SilverSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ГрафитSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ГрафитSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth хендсфри Слушалки с Кутийка за Зареждане ГрафитSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth хендсфри Слушалки с Кутийка за Зареждане ГрафитSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане БяаSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Бяа
от 169,00 €от 121,08 €от 107,90 €от 61,25 €от 119,00 €
ПроизводителSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
ВидСлушалка за ухоСлушалка за ухоВ ухотоВ ухотоСлушалка за ухо
Още спецификации