Маска за гмуркане Силиконови Пълен обхват Двойно дихателно устройство S/M в Черно цвят 10932
Маски за гмуркане

Маска за гмуркане Силиконови Пълен обхват Двойно дихателно устройство S/M в Черно цвят 10932Код: 24415452

Маска за гмуркане идеална за гмуркане или риболов под вода. Това е маска с пълен обхват, която покрива цялото лице и ви предлага голям зрителен ъгъл без слепи точки. Освен това разполага с регулируеми ленти за глава и включва вградена дишаща тръба, която автоматично се затваря при гмуркане и не позволява влизането на вода. Уплътнението на маската е...
Вижте пълното описание

49,37
Доставкачет, 19 сеп. - пон, 23 сеп.
+2,90 €

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

от 49,37 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 49,37 €

Описание

Маска за гмуркане идеална за гмуркане или риболов под вода. Това е маска с пълен обхват, която покрива цялото лице и ви предлага голям зрителен ъгъл без слепи точки. Освен това разполага с регулируеми ленти за глава и включва вградена дишаща тръба, която автоматично се затваря при гмуркане и не позволява влизането на вода. Уплътнението на маската е изработено от силикон, хипоалергенен материал, който осигурява по-добра плътност и комфорт при носене върху лицето.
Освен това разполага със слот за монтаж на екшън камера, така че да можете да я закрепите и да правите снимки на повърхността или под водата.

Спецификации

Възраст
Възрастни
Клавиатура
Гмуркане / Подводен риболов
Допълнителни
с монтаж за камера за действие
Цвят
Черно
Тип
Цяло лице
Силиконови
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.