Ноктополи

vidaXL Кошача драскалка Стълб в Бежов цвят 8x10x25 см. 170553Код: 24277021

Драскало за котки полюси от компанията vidaXL, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Стълбът помага на вашата котка да остря ноктите си, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Предимството му е, че е малък по размер и не заема много място в стаята. Монтажът се извършва на стената, като по...
Вижте пълното описание

14,19
Доставкаср, 09 окт. - вт, 15 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 14,00 €

Описание

Драскало за котки полюси от компанията vidaXL, в бежов цвят, за доброто здраве и благополучие на вашия домашен любимец. Стълбът помага на вашата котка да остря ноктите си, предпазвайки мебелите в дома от драскотини и завесите ви от износване. Предимството му е, че е малък по размер и не заема много място в стаята. Монтажът се извършва на стената, като по този начин се спестява доста пространство, повече подкрепа и височина за повече игри.
Състои се от ПДЧ и сизал (100% естествено въже, което е доста устойчиво на непрекъснати драскотини), комбинация от материали, която го прави доста стабилно и безопасно като конструкция.

Характеристики:
• Дължина: 8 см.
• Ширина: 10 см.
• Височина: 25 см.

Спецификации

Детайли за продукта

Цвят
Бежов
Тип
Полюси

Размери

Дължина
8 см
Ширина
10 см
Височина
25 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.