Хлябохранилища

Marva Bamboo Bread Box with Lid Brown Natural 34x24x21cm 604009Код: 24055854

Хлябният кош на фирмата Marva, ще ви помогне да съхранявате хляба си и да го поддържате свеж за по-дълго време. Той разполага с капак, който затваря и предотвратява директния контакт на хляба с въздуха, удължавайки така неговия живот, тъй като хлябът, когато е в контакт с въздуха, има тенденция да се разваля по-бързо. Също така ще го предпази от насекоми...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Кафяв
  • Дължина: 34см
  • Ширина: 24см
  • Височина: 21см
34,00
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате до 2следобед понеделник
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

от 34,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 34,00 €

Описание

Хлябният кош на фирмата Marva, ще ви помогне да съхранявате хляба си и да го поддържате свеж за по-дълго време. Той разполага с капак, който затваря и предотвратява директния контакт на хляба с въздуха, удължавайки така неговия живот, тъй като хлябът, когато е в контакт с въздуха, има тенденция да се разваля по-бързо. Също така ще го предпази от насекоми и други външни фактори, докато в същото време ще помогне да остане вашата кухня чиста и без крошки.
Създаден от бамбук, който е екологичен материал. Бамбукът е изключително здрав и остава красив за години. Той също е по-устойчив от другите традиционни дървета и е много екологичен, тъй като расте естествено без използването на химикали и торове. Той е по-малко податлив на надуване и може лесно да се почиства.

  • Цвят: Кафяв
  • Дължина: 34см
  • Ширина: 24см
  • Височина: 21см

Спецификации

Спецификации

Материал
Бамбук
Цвят
Кафяв
С Капак
Да
Кошница за хляб
Не

Размери

Дължина
34 см
Ширина
24 см
Височина
21 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт