Nikon Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) Черен
Безогледални фотоапарати

Nikon Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) ЧеренКод: 23722757

Основни характеристики:

  • Резолюция (Мегапиксели) 20,9 MP
  • Видео 4K
  • Наклонен сензорен екран 3,2 "
  • WiFi и Bluetooth
  • Резолюция на изображението 5568 x 3712 пиксела
  • NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR
Вижте пълното описание
1.199,00
Доставкапет, 18 окт. - пет, 08 ноем.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 1.199,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) Черен

    Информация за магазина
    1.199,00 €

  2. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) Черен

    Продукти на магазина
    1.199,00 €

  3. Официален дистрибутор

    Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) Черен

    Продукти на магазина
    1.199,00 €

Описание

Лека и универсална, безогледалната камера Nikon Z 50 доставя впечатляващи снимки и впечатляващи видеоклипове. Тя е бърза, мощна и лесна за използване, което я прави идеална както за фотография, така и за видеозаснемане, с 20,9-мегапикселов CMOS сензор и обработващо изображенията EXPEED 6, което позволява бърза работа със скорост до 11 кадъра в секунда.

Комплектът включва:

· Безогледална камера DX-Format Z 50

· Обектив Nikkor Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

· Подложка за снимане на влогове SmallRig

· Микрофон Rode VideoMicro

· Мини статив Manfrotto Pixi


Снимки и 4K видео с перфектно фокусиране

Снимки и 4K видеоклипове с перфектно фокусиране са на ваше разположение. Напредналата система за автоматично фокусиране (AF) е бърза, точна и изключително плавна. AF точките на сензора покриват приблизително 90% от рамката хоризонтално и вертикално за безупречна яснота от край до край. Фокусът върху обектите е мигновен, независимо дали са в центъра, на ръба или се движат.

Отлична производителност след залеза на слънцето

Снимайте свободно денем и нощем, благодарение на автоматичния обхват на светлочувствителност от 100–51200 ISO и автофокуса в слаба светлина. От градски пейзажи през полунощни часове до портрети в слаба светлина, заснемайте повече детайли от всякога в тъмнината.

Приятелски настроен към хора и животни

Сега можете да правите още по-добри спонтанни портрети на други хора, както и на кучето или котката си. Функцията за разпознаване на очи на автоматичното фокусиране заключва вниманието върху очите за перфектни портрети на хора. Функцията за разпознаване на животни на автоматичното фокусиране прави същото за кучета и котки. Фокусът остава ясен, дори ако обектът се движи.

Тиха употреба

Фотоапаратът Nikon Z 50 фокусира безшумно и разполага с тих режим на заснемане. Приятелят, който ще те помоли да вземеш фотоапарата си на сватбата му, знае, че ще уловиш тези уникални моменти незабележимо.

Времето е всичко

Ако можете да го видите - можете да го заснемете. Непрекъснато заснемане с до 11 кадъра в секунда (fps) с автофокус и автоматична експонация ви дава възможността да заснемете сцени, които мнозина пропускат.

Вашите видеа

Вашите кинематографични визии се сбъдват с Nikon Z 50. Можете да записвате видео в 4K/UHD при 30p и да заснемате забавени кадри в Full HD. Без ограниченията на фактора на кропа, можете да използвате пълноценно големия сензор DX-формат на камерата. Също така можете да правите снимки докато записвате видео и да създавате вълнуващи 4K time-lapse видеа с вградената функция на камерата.

Вижте ясно

Отличната яснота на електронния визьор (EVF) ви позволява да виждате всичко ясно, независимо дали правите снимки или видеоклипове. Електронният визьор показва естествена снимка, подобна на оптичните визьори на DSLR фотоапаратите. В същото време можете да преглеждате снимките си такива, каквито ще изглеждат след прилагането на желаните настройки. Дисплеят остава плавен и стабилен, дори когато сте увеличили мащаба, за да се уверите, че сте фокусирали правилно.

Всички места, на които отиваш

Никон Z 50 е готов да заснеме всеки момент, който ви впечатлява и разполага с изскачаща светкавица за допълнително осветление. С лекото си тяло можете да го носите навсякъде и включва здрава магнезиева сплав на горната и предната част.

Твоят ъгъл!

Големият високорезолюционен LCD екран разполага с докосваеми контроли, подобни на тези на смартфоните и има възможността да се накланя нагоре или надолу. Без значение дали заснемате видео или правите селфита, вашите ъгли са по-красиви от всякога.

Вашият собствен стил

В камерата има 20 креативни ефекта за снимки и видеоклипове, като можете да добавите собственото си докосване към всеки от тях. Просто регулирайте интензитета по време на предварителната визуализация на ефекта, за да получите изключително вашите резултати.

Лесна работа

Когато усетите пръстите си да се стегат около дългата дръжка на тази камера и започнете да правите снимки, няма да искате да се отделяте от нея. С внимателно разположени бутони и докосваеми контроли, работата е изключително лесна, а простото и ясно меню в стил DSLR може да се научи бързо. Без значение дали сте нови в света на Nikon или просто в системата без огледално фотоапарати на Nikon, запознаването е много лесно.

Свържете се

Бързите Wi-Fi® и Bluetooth® връзки ви позволяват да изпращате снимки и видеоклипове към всяко устройство за споделяне или съхранение. С приложението SnapBridge на Nikon можете лесно да споделяте JPEG снимки и видеоклипове, докато сте на път, и също така можете да правите снимки и видеоклипове от разстояние.

Обективи, които ще обожавате

Обективите NIKKOR Z са проектирани за заснемане на снимки и видео. Бързи, ярки и компактни, фотоапаратът Nikon Z е съвместим с тях всички. Ако разполагате с обективи NIKKOR DSLR с монтаж F, можете също да ги използвате с адаптера за монтаж FTZ.

Една система, която ще ви хареса

Без значение дали правите снимки или видеоклипове, възможностите са безкрайни. Nikon Z 50 безпроблемно се свързва с различни аксесоари на Nikon, като дистанционни управления за камера, DSLR Speedlight светкавици, микрофони и други.

Впечатления от новата Nikon Z 50 от пътешественика и фотограф на живота Алекс Стед

Британският пътешественик и фотограф на живота Алекс Стид споделя с вас причините, поради които той вярва, че Z 50 е идеалната камера за заснемане на видеоклипове и снимки по време на пътувания.

Снимане през нощта - Фотография при слаба осветеност

Обектив NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR за безогледални фотоапарати

Портативен широкоъгълен безогледален обектив със зуум

Със своята разнообразна фокусна разстояние, този обектив с широк ъгъл на заснемане и бърз автофокус е идеален обектив, който трябва да имате със себе си. От ежедневни разходки до големи приключения, имате свободата да заснемате впечатляващи снимки и видеоклипове. От един момент на друг.

Благодарение на широкия Z монтаж на Nikon, този безогледален обектив с формат DX заснема широки и вертикални изгледи с по-голяма детайлност, дълбочина и цвят. Покажете колко впечатляващо може да изглежда градската граница. Подобрете спонтанните групови снимки или уличната фотография, която улавя усещането на момента. Опитайте го за заснемане на видео: ще бъдете изумени от стабилността на кадрите.

Малка подпора за снимане на видео блогове от марката SmallRig

Свързвайте аксесоарите лесно и бързо. Можете да свържете включената мини статив Manfrotto, като завъртите екрана на Z 50 надолу в положение за влог / селфи. Има също контактна площадка за свързване на микрофон или осветление.

Rode VideoMicro - Роде ВидеоМикро

Свържете компактния микрофон Rode към Nikon Z 50, за да заснемете звук от професионално качество за вашия влог. Този директен микрофон записва звук с високо качество с минимално или без фонов шум. Включва разкошен ветрозащитен капак, стабилизиращ монтаж Rycote® Lyre® и 3.5 мм TRS пач кабел.

Мини тринога Manfrotto Pixi

Просто натиснете бутон на връзката на сферичния статив, за да поставите камерата в желаната позиция. Или сгънете краката на статива за удобна дръжка за заснемане по време на движение. Елегантният италиански дизайн прави вашия комплект толкова красив, колкото и влоговете, които заснемате с него.

"Пакетът включва"

  • Z 50 Камера
  • NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR Обектив
  • Скоба за монтаж на Vlog от SmallRig
  • Мини триножник Manfrotto Pixi
  • Микрофон Rode VideoMicro
  • Кабел за свързване на микрофона
  • Капачка за тяло BF-N1
  • Капачка за окуляр DK-30 (прикрепена към камерата)
  • Презареждаща литиево-йонна батерия EN-EL25 (с капачка на терминала)
  • Зарядно устройство за батерия MH-32 (адаптерен щепсел предоставен в страни или региони, където е необходимо; формата зависи от страната на продажба)
  • Каишка AN-DC20, USB кабел UC-E21

Производител

Nikon

Спецификации

Детайли за продукта

DSLR Фотоапарати
Комплект
Мегапикселова резолюция
20,9 МР
Image Stabilization
Не
Вградена светкавица
Да
Монтаж
Никон З
Цвят
Черно
Поддръжка на 3D
Не
Спецификации
-
Тегло
395 гр

Дисплей и визьор

Viewfinder (Визьор)
Да
Размер на екрана
3,2 "
Touch Screen
Да
Разклоняем екран
Да

Датчик

DSLR Фотоапарати
КМОС
Размер на сензора
23,5 mm x 15,7 mm
Размер на сензора
APS-C - APS-C
ISO настройки
100 - 51200
Автофокус (AF)
Да

DSLR Фотоапарати

Раздел "Анализ на изображения"
5568 x 3712 пиксели
Формат на изображенията
JPEG, RAW

Видео

Видео резолюция
3840 x 2160
Кадри в секунда
30 fps
Формат на видео
MP4, MOV

Свързаност

HDMI
Да
USB 2.0
Да
USB 3.0
Не
WiFi
Да
Карти памет типове
SDXC, SDHC
PictBridge
Да

Размери

Ширина
126,5 мм
Височина
93,5 мм
Дълбочина
60 мм

Батерия

Продължителност на батерията (снимки)
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

  • elenigalinou
    4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Автофокусът не може задоволително да заснеме летящи птици. Статичните снимки са много добри в сравнение с предишния ми DSLR с кроп сензор. Той е много лек и сигурен захват с 300-мм обектив и адаптер. За един ден на открито снимане ми трябват 3 батерии, докато преди с DSLR една батерия ми стигаше за половин седмица.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Съотношение цена-качество
    • Качество на снимките
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Tasos_Sahos
    5
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Имам отлична камера, впечатлен съм от снимките, които може да заснеме. Има страхотно захващане. Автофокусната система е много добра. Визьорът и екранът са доста ярки. Лесно можете да правите снимки с висок ISO през нощта без никакъв проблем с малко редактиране. Видеото е много добро, както в 4K, така и в забавено движение на 1080p. Кит обективът 16-50 е много добър с хубави цветове, остър и с висок контраст. Освен това, VR е много ефективен. Го препоръчвам най-сърдечно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Giorgos_Mosaidis
    4
    {positives} от 24 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Body

    След D750 е малко разочароващо, но е малък, лек и има добро захващане. Имам комплект с обективи 16-50 и 50-250 мм и съм доста доволен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Удобна дръжка
    • Тегло
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Качество на изработката
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Представяне при слаба осветеност
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • grigoris6666
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

    Струва си парите и още повече, задоволява дори и във видео, а за снимката е просто най-добро..!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • miraz53
    5
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

    Удивителна фотография. При ниски светлинни условия изисква различен обектив, например 35 1.8 G с FTZ ADAPTOR, който прави чудеса

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 4
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

    Много добър любителски продукт.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Представяне при слаба осветеност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 4
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

    Здрава малка машина.
    Отлична стойност за парите

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Представяне при слаба осветеност
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за вариант на продукта

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
    • Представяне при слаба осветеност
  • Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
  • Това ревю е за вариант на продукта

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
  • Това ревю е за вариант на продукта

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    Това ревю е за тип комплект: Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + адаптер FTZ)

    • Качество на изработката
    • Удобна дръжка
    • Менюто лесно за използване ли е?
    • Тегло
    • Представяне при слаба осветеност
    • Кадриране
    • Качество на снимките
    • Съотношение цена-качество

Подобни продукти

Nikon Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z50 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z5 Пълен кадър Комплект (Z 24-70mm F4 S) ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z5 Пълен кадър Комплект (Z 24-70mm F4 S) ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 30 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR) ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 30 Crop Frame Комплект (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR) ЧеренSony Mirrorless Фотоапарат ZV-E10 Crop Frame Комплект (E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS) ЧеренSony Mirrorless Фотоапарат ZV-E10 Crop Frame Комплект (E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS) ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 5 Пълен кадър Body ЧеренNikon Mirrorless Фотоапарат Z 5 Пълен кадър Body Черен
от 1.199,00 €от 1.399,00 €от 949,00 €от 699,00 €от 999,00 €
ПроизводителNikonNikonNikonSonyNikon
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Размер на сензораAPS-C - APS-CПълен кадърAPS-C - APS-CAPS-C - APS-CПълен кадър
Още спецификации