Οδηγός επιβίωσης για γονείς, Sfaturi practice pentru autoprotecția copiilor
Cărți de hobby și timp liber

Οδηγός επιβίωσης για γονείς, Sfaturi practice pentru autoprotecția copiilorCodul: 2360228

Ghidul de supraviețuire pentru părinți este un ghid despre subiecte legate de autoapărarea copiilor. Este o carte educativă pentru părinte și copil, având ca principal obiectiv prevenirea. Descrie cum...

Vezi descrierea completă

Ghidul de supraviețuire pentru părinți este un ghid despre subiecte legate de autoapărarea copiilor. Este o carte educativă pentru părinte și copil, având ca principal obiectiv prevenirea. Descrie cum un părinte poate educa copilul să se poată proteja folosindu-se de logică și instinct. Educația include principii de bază și aplicabile, metode, strategii și...

Vezi descrierea completă
Produsul nu este disponibil la Skroutz Ultima actualizare: aproximativ o lună în urmă

Descriere

Ghidul de supraviețuire pentru părinți este un ghid despre subiecte legate de autoapărarea copiilor. Este o carte educativă pentru părinte și copil, având ca principal obiectiv prevenirea. Descrie cum un părinte poate educa copilul să se poată proteja folosindu-se de logică și instinct. Educația include principii de bază și aplicabile, metode, strategii și sfaturi practice, astfel încât părintele să poată educa și informa eficient, fără a crea frică și insecuritate în copil.
Ghidul de supraviețuire pentru părinți este rezultatul unei serii de seminarii despre autoapărarea copiilor, care au început în 2006 și continuă și în prezent. Interesul părinților și educatorilor este mare, iar nevoia unei astfel de cărți umple un gol în literatura greacă.
O provocare de bază a fost dimensiunea cărții. Trebuia să fie cuprinzătoare și clară, dar și relativ scurtă, astfel încât cititorul să o poată citi într-un timp scurt. A fost necesară o scriere simplă, fără terminologie științifică specială, pentru a fi înțeleasă de către cititorul mediu. Modul în care sunt prezentate subiectele cărții o face accesibilă, astfel încât cititorul să poată consulta ușor subiectul care îl preocupă.
Publicarea sa este deosebit de bine realizată în ceea ce privește calitatea hârtiei și a tiparului.

Specificații

Tip
Ghiduri de supraviețuire
Limbă
Greacă
Subtitlu
Sfaturi practice pentru autoprotecția copiilor
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
144
Data de publicare
2012
Dimensiuni
24x17 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
    • Calitatea hârtiei
    • Ilustrații
    • Poate să mențină pe cineva ocupat creativ pentru o perioadă considerabilă de timp?
    • Raport calitate-preț
    • Aș recomanda-o pentru achiziție

Vizualizări recente