Royal Canin Ragdoll Adult Hrană Uscată pentru Pisici Adulte cu Păsări de curte 0.4kg
Hrana uscată pentru pisici

Royal Canin Ragdoll Adult Hrană Uscată pentru Pisici Adulte cu Păsări de curte 0.4kgCodul: 23552648

Hrană completă cu carne de pasăre pentru pisici adulte Ragdoll de peste 12 luni.

Vezi descrierea completă

Hrană completă cu carne de pasăre pentru pisici adulte Ragdoll de peste 12 luni.

Vezi descrierea completă
8,36
Livraremar, 01 oct - lun, 07 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 8,32 €

Descriere

Hrană completă cu carne de pasăre pentru pisici adulte Ragdoll de peste 12 luni.

Beneficii

Acest aliment conține o combinație de acizi grași Omega-3 și Omega-6 care ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii, deoarece blana mătăsoasă, semi-lungă a pisicii este una dintre cele mai frumoase caracteristici ale sale. În plus, este îmbogățit cu nutrienți precum taurina, EPA și DHA pentru a menține funcția sănătoasă a inimii, oaselor și articulațiilor prietenului nostru mic. În cele din urmă, conține minerale care promovează sănătatea sistemului urinar al pisicii tale adulte.

Uleiul de pește conține acizi grași Omega-3, care oferă funcționarea sănătoasă a inimii, o blană strălucitoare și o piele sănătoasă. În plus, ajută la alergii și la o funcționare mai bună a rinichilor, având totodată proprietăți antiinflamatorii.

Fructooligozaharidele sunt produse din fermentarea naturală a sfeclei de zahăr și ajută la creșterea bacteriilor bune din intestinul prietenului nostru mic. Fermentarea lor de către bacteriile intestinale ajută la furnizarea de energie celulelor pisicii tale, la reducerea creșterii bacteriilor rele și la reducerea inflamației.

Conține un complex antioxidant exclusiv care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la inversarea îmbătrânirii corpului pisicii tale, îmbunătățindu-i vederea, mușchii și sistemul circulator, protejând totodată celulele de daunele cauzate de radicalii liberi.

Producător

Royal Canin

Specificații

Vârstă
Pisici adulte
Ambalaj
0,4 kg
Dieta specială
-
Ingredient principal
Păsări de curte
Colecții populare
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.