Бански костюми

Umbra Droplet Denim Чаша за нея Масичка Акрил Прозрачен Код: 23470968

Полица за чашки в банята Droplet Denim на фирмата Umbra, която е подходящ аксесоар за подредба на четки за зъби, паста за зъби или каквото и да е друго, което трябва да организирате. Тя ще ви помогне да имате винаги подредена баня и да постигнете максимална хигиена, тъй като вашите предмети няма да бъдат изложени навсякъде в стаята. Поставянето й е...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Прозрачен
9,00
Бърза доставкачетвъртък, 01 Augustако го поръчате в следващите 19 часа и 59 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 2 броя

от 9,00 €

Описание

Полица за чашки в банята Droplet Denim на фирмата Umbra, която е подходящ аксесоар за подредба на четки за зъби, паста за зъби или каквото и да е друго, което трябва да организирате. Тя ще ви помогне да имате винаги подредена баня и да постигнете максимална хигиена, тъй като вашите предмети няма да бъдат изложени навсякъде в стаята. Поставянето й е настолно и е добре да се поставя възможно най-близо до умивалника, за да имате директен достъп до съдържанието.
Конструкцията е изработена от акрил, който предлага изключителна устойчивост на различни условия на околната среда. Също така има повишена устойчивост на надраскване и химикали по време на почистване.

Спецификации

Номер на продукта
020161-1191

Спецификации

Вид
Чаша за нея
Монтаж
Настолници
Материал
Акрил
Цвят
Прозрачен
С вакуум
Не

Размери

Дължина
9 см
Дълбочина
9 см
Височина
10 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории