3.100 μαντινάδες
Научни книги

3.100 μαντινάδες Код: 23023072

"Защо още една колекция от любовни стихотворения? Не са ли всички те еднакви? Не, защото това е неизчерпаемо съкровище, което обхваща същността на душата на критските хора и вярно отразява техните...

Вижте пълното описание

"Защо още една колекция от любовни стихотворения? Не са ли всички те еднакви? Не, защото това е неизчерпаемо съкровище, което обхваща същността на душата на критските хора и вярно отразява техните обичаи и традиции. [...] И дори в последните години хората продължават да съчиняват любовни стихове, тъй като оригиналната вдъхновеност е неизчерпаема. Старият...

Вижте пълното описание
11,25
Доставкавт, 06 авг. - чет, 08 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Ελευθερία Παπαδάκη - Λαμπάκη

от 10,50 €

Описание

"Защо още една колекция от любовни стихотворения? Не са ли всички те еднакви? Не, защото това е неизчерпаемо съкровище, което обхваща същността на душата на критските хора и вярно отразява техните обичаи и традиции. [...] И дори в последните години хората продължават да съчиняват любовни стихове, тъй като оригиналната вдъхновеност е неизчерпаема. Старият материал постоянно се обогатява. [...] По-младото поколение трябва дълбоко да разбере, че трябва да запазим и защитим нашите обичаи и традиции, както го направиха предците ни, и също да ги предадем на другите народи. И защото, ако устната традиция не се записва, тя се забравя и губи, подобни антологии спомагат за нейното запазване и продължаване."

"С тези мисли представям на публиката тази колекция, четвърта по ред, за да си спомнят по-старите и да научат по-младите".

Е.П.-Л.

Спецификации

Вид
Фолклор
Език
Гръцки
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
336
Година на издаване
2020
Димензии
14x21 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории