Δημοκρατικά τάγματα, "Преторианците" на Втората гръцка република 1923-1926 г
Книги за история

Δημοκρατικά τάγματα, "Преторианците" на Втората гръцка република 1923-1926 гКод: 22995889

Книгата "Демократични поръчки - "преторианците" на Втората гръцка република" е историко-политически трилър, който се развива в Гърция по време на бедствието и бежанската криза след Азиатската...

Вижте пълното описание

Книгата "Демократични поръчки - "преторианците" на Втората гръцка република" е историко-политически трилър, който се развива в Гърция по време на бедствието и бежанската криза след Азиатската катастрофа. За първи път се представят установяването и развитието на Демократичните поръчки в гръцката историография, както и техните методи за набиране, оперативни...

Вижте пълното описание
19,00
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

Ιωάννης Δασκαρόλης

от 19,00 €

Описание

Книгата "Демократични поръчки - "преторианците" на Втората гръцка република" е историко-политически трилър, който се развива в Гърция по време на бедствието и бежанската криза след Азиатската катастрофа. За първи път се представят установяването и развитието на Демократичните поръчки в гръцката историография, както и техните методи за набиране, оперативни разходи, тяхното участие в различни военни движения от времето, нашествието на България през 1925 г. и преследването на извършителите на обирът в Петра.

Също така, за първи път се представя подробно основаването на Ловците от Кондилис и тяхното интегриране в Демократичните поръчки, докато непредставените събития от 9-ти септември са обективно и точно изложени на базата на нова информация от архивен материал и пресата от времето. Накрая, се прави кратко споменаване за Поръчките за сигурност по време на Оккупацията, които за първи път са директно свързани с междуречовите Демократични поръчки.

Спецификации

Вид
Съвременна гръцка история
Език
Гръцки
Електронна търговия - Δοκίμια
"Преторианците" на Втората гръцка република 1923-1926 г
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
696
Година на издаване
2020
Димензии
21x14 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.