Motorcycle's Driving Licence and How to Get with the First Try, Teorie și conducere reală (Carte și supliment)
Cărți de hobby și timp liber

Motorcycle's Driving Licence and How to Get with the First Try, Teorie și conducere reală (Carte și supliment)Codul: 22938591

Această carte de instrucțiuni a fost scrisă pentru a facilita, studenților vorbitori de limba engleză, obținerea cu succes a testului scris și învățarea conducerii reale și nu doar obținerea...

Vezi descrierea completă

Această carte de instrucțiuni a fost scrisă pentru a facilita, studenților vorbitori de limba engleză, obținerea cu succes a testului scris și învățarea conducerii reale și nu doar obținerea permisului de conducere. Lectura cărții trebuie să fie însoțită de un antrenament practic echivalent și practicare. Cartea nu înlocuiește în niciun caz lecțiile de...

Vezi descrierea completă
Livraremie, 25 sep - mar, 01 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 20,77 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 20,77 €

Descriere

Această carte de instrucțiuni a fost scrisă pentru a facilita, studenților vorbitori de limba engleză, obținerea cu succes a testului scris și învățarea conducerii reale și nu doar obținerea permisului de conducere. Lectura cărții trebuie să fie însoțită de un antrenament practic echivalent și practicare. Cartea nu înlocuiește în niciun caz lecțiile de teorie.

Manualul conține tot materialul prezent în cartea Ministerului Transporturilor, teorie și exerciții, cu următoarea prevedere:
- În suplimentul cărții se află teoria necesară, utilă în studiul exercițiilor din capitolul corespunzător al cărții.
- Sub fiecare întrebare din carte, împreună cu răspunsurile, este inclusă o explicație a autorului împreună cu imagini suplimentare și alte referințe care acoperă teoria și Codul Rutier, astfel încât cartea oficială nu este necesară.
- Veți observa că unele răspunsuri sunt repetate în anumite cazuri. Acest lucru este făcut deliberat pentru o mai bună furnizare a subiectului.

Materialul manualului a început ca un curriculum de predare a cursurilor de teorie, care a fost predat - și încă este - în sala de clasă a facultății. La fiecare lecție ulterioară, au avut loc îmbunătățirile și schimbările necesare până când manualul a ajuns la forma sa finală de astăzi.

Comentariile și observațiile viitorilor șoferi au fost foarte importante în îmbunătățirea modului în care textul a fost redat, cu scopul de a optimiza transmisibilitatea didactică.

Iată câteva dintre comentariile pe care le-au făcut unii dintre studenți:
- Abundența de imagini, reprezentări și forme fac manualul de înțeles chiar și de cei mai nepricepuți în mecanica vehiculului, cei care nu știu nimic despre subiect.
- Citind manualul, sunt capabil să fac față multor probleme cheie care apar în timp ce conduc vehiculul meu.
- Mă consider norocos că acest manual a ajuns în mâinile mele. Pot să-mi gestionez abilitățile eficient pentru că sunt pe deplin informat.
- Ca femeie, am dobândit un astfel de simț al spațiului încât mă face de neînvins chiar și de cel mai bun bărbat. Manualul menționează multe reguli practice pentru fiecare gust.

Vă dorim o lectură plăcută și mulți kilometri de conducere fără accidente.

Atena, aprilie 2020, Autorul

Specificații

Tip
Conducerea
Limbă
Engleză
Subtitlu
Teorie și conducere reală (Carte și supliment)
Format
Copertă moale
Număr de pagini
55
Data de lansare
-
Data de publicare
2020
Dimensiuni
21x15 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.