Evergreen Organics Organic Chia 140gr
Dried Fruits & Nuts

Evergreen Organics Organic Chia 140gr Code: 22938271

Σπόροι chia της εταιρείας Evergreen Organics, οι οποίοι αποτελούν πλούσια φυτική πηγή λιπαρών οξέων Ω3 και περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά. Διατίθενται ως πρώτη ύλη για χρήση σε διατροφικά και διαιτητικά συμπληρώματα. Η σταθερότητα των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων του Chia είναι το αποτέλεσμα των φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει. Το Chia δεν έχει χοληστερόλη...
See full description

  • Weight: 140gr
The product is not available for shipping to the selected country.

from 3,84 €

All shops

Prices are calculated for:Luxembourg, Other Payment Options

  1. 3,84 €

Description

Σπόροι chia της εταιρείας Evergreen Organics, οι οποίοι αποτελούν πλούσια φυτική πηγή λιπαρών οξέων Ω3 και περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά. Διατίθενται ως πρώτη ύλη για χρήση σε διατροφικά και διαιτητικά συμπληρώματα. Η σταθερότητα των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων του Chia είναι το αποτέλεσμα των φυσικών αντιοξειδωτικών που περιέχει. Το Chia δεν έχει χοληστερόλη και αυτή είναι η διαφορά του από το κρέας των ψαριών, τα έλαια των ψαριών & τα ιχθυάλευρα, τα οποία περιέχουν σημαντικά ποσά. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Specifications

Specifications

Type
Chia
Weight
140 gr

Dietary Preferences

Organic Product
Yes

Important information

Specifications are collected from official manufacturer websites. Please verify the specifications before proceeding with your final purchase. If you notice any problem you can report it here.

See all categories
See all categories
See all categories
See all categories
See all categories
See all categories
See all categories
See all categories