Bielenda Apă micelară Curățare Camellia Oil 500ml
Demachiante faciale

Bielenda Apă micelară Curățare Camellia Oil 500mlCodul: 22894001

Un lichid micelar luxos pentru pielea matură oferă o curățare completă, bazată pe cea mai bună ceremonie de frumusețe din Coreea. Lichidul curăță și întinerește pielea, îndepărtează eficient machiajul...

Vezi descrierea completă

Un lichid micelar luxos pentru pielea matură oferă o curățare completă, bazată pe cea mai bună ceremonie de frumusețe din Coreea. Lichidul curăță și întinerește pielea, îndepărtează eficient machiajul și alte impurități. Oferă pielii tot ce are nevoie în timpul etapei de curățare, hidratează optim, calmează iritațiile și pregătește perfect pielea pentru...

Vezi descrierea completă
9,50
Livrare rapidămarți, 01 OctombrieDacă îl comanzi în următoarele 13 ore și 44 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 6 bucăți

Raport produs

de la 9,50 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Apă micelară Curățare Camellia Oil 500ml

    Produse magazin
    9,50 €

Descriere

Un lichid micelar luxos pentru pielea matură oferă o curățare completă, bazată pe cea mai bună ceremonie de frumusețe din Coreea. Lichidul curăță și întinerește pielea, îndepărtează eficient machiajul și alte impurități. Oferă pielii tot ce are nevoie în timpul etapei de curățare, hidratează optim, calmează iritațiile și pregătește perfect pielea pentru cremă, ser sau ulei din linia CAMELLIA OIL.

  • Capacitate: 500 ml
  • ACȚIUNE: Conține ulei exclusiv de CAMELIA, ACID HIALURONIC și apă de trandafiri calmantă. Uleiul de camelie hrănește și întinerește profund pielea, reține umiditatea și are acțiune anti-rid.
  • REZULTAT: Lasă pielea curată, proaspătă, moale și radiantă.
  • APLICARE: Umeziți tamponul de bumbac cu lichid, curățați pielea. Utilizați dimineața și seara sau în timpul zilei ca tratament revigorant.

Producător

Bielenda

Specificații

Specificații

Tip de piele
Toți tipurile
Bărbați
Nu
Tip
Apă micelară
Zonă țintă
Față
Acțiune
Curățenie
Demachiant rezistent la apă
Nu

Cantitate

Volum
500 ml

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.