Volkswagen T1 Cars Fillmore Пъзел 3D 216 Комати
Пъзели

Volkswagen T1 Cars Fillmore Пъзел 3D 216 КоматиКод: 22857693

Пъзел на фирмата Ravensburger, който създава тримерни конструкции, с тема автомобили. Заниманието с пъзела е, безспорно, най-творческият начин за забавление, тъй като е доказано, че неговото въздействие е особено полезно за развитието на мозъка, тъй като активира множество части от него едновременно. Чрез процеса на сглобяване на части, той допринася за...
Вижте пълното описание

34,94
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 21 часа и 37 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 34,94 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Volkswagen T1 Cars Fillmore Пъзел 3D 216 Комати 11185

    Продукти на магазина
    34,94 €

  2. 34,94 €

Описание

Пъзел на фирмата Ravensburger, който създава тримерни конструкции, с тема автомобили. Заниманието с пъзела е, безспорно, най-творческият начин за забавление, тъй като е доказано, че неговото въздействие е особено полезно за развитието на мозъка, тъй като активира множество части от него едновременно. Чрез процеса на сглобяване на части, той допринася за подобряване на моториката, като същевременно държи мозъка в тревога. Различните форми, цветове и размери му помагат за развитието на паметта, а сложността му в комбинация с целта за решаване на пъзела особено развиват чувството за самоувереност. Освен това, пъзелът ви дава възможност за индивидуално занимание, както и за групово, като подсилва духа на груповост и сътрудничество. Накрая, той може да бъде добър избор за подарък за всяка възраст.

Спецификации

Номер на продукта
11185
Размери
3D
Брой части
216 бр
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Автомобили

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.