NiteCore Lumină de lucru și de sit, cu baterie Lanternă de Cap LED Impermeabil IPX8 Lanterne cu blițuri cu Luminozitate Maximă 1000lm HC65M
Lămpi cu blițuri

NiteCore Lumină de lucru și de sit, cu baterie Lanternă de Cap LED Impermeabil IPX8 Lanterne cu blițuri cu Luminozitate Maximă 1000lm HC65MCodul: 22497039

Caracteristici cheie:

  • Nivele de lumină: 11
  • Baterie: 18650
  • Rezistență la apă: IPX8
  • Durata de viață a bateriei: 800 de ore
  • Distanța maximă a fasciculului: 110 m
Vezi descrierea completă
84,90
Livrarevin, 04 oct - mar, 08 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 84,90 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial
    84,90 €

Descriere

Capabilități

Far de mână cu LED NiteCore pentru activități în care aveți nevoie să aveți mâinile libere. Este reîncărcabil, funcționează cu o baterie 18650 (inclusă) și este alimentat prin portul USB. Are o intensitate puternică de iluminare de până la 1000lm și poate ilumina până la 800 de metri. Este rezistent la apă, deoarece are o certificare de rezistență la apă IPX8. În plus, are o lumină secundară încorporată.

Durabilitate ridicată

Tehnologia ATR încorporată ajustează intensitatea luminoasă a lanternei HC65M în funcție de temperatură, condițiile de funcționare și mediul înconjurător pentru a menține performanța optimă. Lanterna are clasificare IP68 și poate fi utilizată în toate condițiile meteorologice, de exemplu, la o adâncime de 2 metri sau în cazul căderilor de la o înălțime de până la 1 metru. În plus, are o durată de funcționare extrem de lungă de până la 800 de ore.

Furnizare

Lanterna are capacitatea de a funcționa cu alte tipuri de baterii, cum ar fi 2xCR123 sau 2xRCR123. Pentru funcționarea în medii extrem de reci, este necesară utilizarea bateriei speciale Nitecore NL1829LTP 18650 Li-ion (nu este inclusă). Un capac de protecție cu șurub fixează portul de încărcare pentru a preveni orice deteriorare. Bateria Li-ion NITECORE 18650 / 3400mAh care însoțește lanterna oferă o funcționare de până la 800 de ore.

Caracteristici speciale

Reflectorul oferă un fascicul de lumină de 100 de grade. Circuitul electronic este performant și oferă iluminare stabilă fără clipire. Funcționarea este posibilă cu o singură comutare pe laterale cu o singură mână. Lanterna oferă 5 niveluri de iluminare (Turbo, Ridicat, Mediu, Scăzut, Ultra-scăzut), trei surse de lumină diferite (Principală albă, Secundară roșie, Secundară albă cu CRI ridicat) și 4 funcții speciale (Stroboscop, SOS, Far, Lumină de avertizare roșie).

Producător

NiteCore

Specificații

Cod produs
9110101024

Specificații

Tip
Cap

Specificatii Tehnice

Lumină de lucru și de sit, cu baterie
Da
Lumen
1000 lm
LED
Da
Magnetic
Nu
Lumini de lucru și de sit,
Nu
Zoom
Nu
Lanterne cu blițuri
Da
Impermeabil
Da
Lanterne cu led
-
Certificare de protecție
IPX8
Lumină de urgență
-

Tip de încărcare

Lumini cu bliț
Nu
Panouri solare
Nu
USB
Da
cu încărcător
Nu

Dimensiuni

Lungime
-
Greutate
-

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.