Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή
Σκούπες Ρομπότ

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή Κωδικός: 22343824

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 550 ml
  • Αυτονομία: 110 min
  • Κάλυψη χώρου: 180 τμ
  • Πληρωμή ΚΑΙ με αντικαταβολή

H ηλεκτρική σκούπα ρομπότ της Xiaomi προσφέρει μεγάλη δύναμη αναρρόφησης και δυνατότητα τέλειου καθαρισμού του χώρου.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά το πάτωμα.

Δες όλη την περιγραφή

από 350,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Mi Robot Vacuum Mop P για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή

    Πληροφορίες καταστήματος
    350,00 €

  2. Mi Robot Vacuum Mop P για Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα με Χαρτογράφηση και Wi-Fi Λευκή

    Πληροφορίες καταστήματος
    558,00 €

Περιγραφή

Η Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P είναι η σκούπα-ρομπότ που προσφέρει 3 λειτουργίες καθαρισμού: ηλεκτρικό σκούπισμα, σφουγγάρισμα και συνδυασμό των δύο, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για το πάτωμά.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά το πάτωμα.

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα – η ιδανική επιλογή για το πάτωμα

Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, παρέχει αποτελεσματικό σφουγγάρισμα σαν να το κάνετε με το χέρι, με εξυπνο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, με προστασία πατώματος, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, ακριβής σχεδιασμός διαδρομής ενώ διαθέτει και έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS

3 λειτουργίες καθαρισμού

  • Multi mode: Ταυτόχρονο σκούπισμα και σφουγγάρισμα, χάρη στο 2-σε-1 δοχείο (περιλαμβάνεται)
  • Sweeping mode: Δοχείο σκόνης χωρητικότητας 550ml (περιλαμβάνεται)
  • Mopping mode: Αθόρυβο σφουγγάρισμα χάρη στο δοχείο νερού χωρητικότητας 550ml (τα αξεσουάρ του δοχείου δεν περιλαμβάνονται)

Έξυπνος ηλεκτρονικός έλεγχος ακριβείας

Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, με 3 επίπεδα προσαρμογής ποσότητας νερού που αποτρέπει το βρέξιμο του πατώματος.

Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού είναι εξοπλισμένο με έναν μικροελεγκτή για την αντλία νερού που ελέγχει με ακρίβεια την παροχή νερού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να φράξει, ανιχνεύοντας ταυτόχρονα την κατάσταση της εξόδου. Τα αποτέλεσμα θα είναι να αποτραπεί η διαρροή νερού, προστατεύοντας το ξύλινο πάτωμα.

2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση

Η Mi Robot Vacuum Mo Pro είναι εξοπλισμένη με έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης που παρέχει ομαλή ισχύ αναρρόφησης μέχρι 2100 Pa και απορροφά πλήρως τη σκόνη.

Νέος σχεδιασμός 2-σε-1, με ενσωματωμένο δοχείο σκόνης και νερού. Ο προσεκτικός σχεδιασμός επιτρέπει την ταυτόχρονη συλλογή σκόνης και ρύπων κατά το καθάρισμα του πατώματος, για ακόμα μεγαλύτερη καθαριότητα.

Νέας γενιάς σύστημα πλοήγησης με laser - LDS.

Το νέο laser σύστημα χαρτογράφησης LDS χρησιμοποιεί θέσεις βαθμονόμησης πολλαπλών επιπέδων και αλγόριθμους προηγμένης αντιστοίχισης τμημάτων. Η εργονομική χρήση των πόρων, η ταχύτερη χαρτογράφηση και η έξυπνη αναγνώριση εμποδίων έχουν θετικό αντίκτυπο στην απόδοση της συσκευής.

Ταχύτερη χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο. Πανίσχυρες τετραπύρηνες επιδόσεις.

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A7, σε συνδυασμό με τον διπύρηνο επεξεργαστή εικόνας Mali400 προσφέρει αξιόλογη υπολογιστική ισχύ. Ο αλγόριθμος SLAM 161 συλλέγει και επεξεργάζεται πληροφορίες από αισθητήρες, χαρτογραφώντας τον χώρο σε πραγματικό χρόνο. Αποτελεσματικότερος, εξυπνότερος καθαρισμός.

Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω app

Όταν η Mi Robot Vacuum Mop Pro συνδεθεί με το Mi Home app θα αποκαλυφθούν έξτρα χαρακτηριστικά: Για παράδειγμα, απομακρυσμένο έλεγχο, προγραμματισμένο καθαρισμό, καθαρισμό περιοχής κ.ο.κ.

Χαρτογράφηση πραγματικού χρόνου

Αυτόματος καθορισμός ζωνών, κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κουζίνα, καθορισμένος καθαρισμός συγκεκριμένου δωματίου.

Αφότου ο καθαρισμός ολοκληρωθεί για πρώτη φορά, η σκούπα αναγνωρίζει το δωμάτιο και αυτόματα τα αποθηκεύει στη μνήμη. Στον επόμενο καθαρισμό το δωμάτιο θα καθαριστεί σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καθοριστεί, επιλέγοντας την πιο εργονομική διαδρομή.

Αλλαγή σημείου σάρωσης

Μπορούν να καθοριστούν εικονικοί τοίχοι ή μια απαγορευμένη περιοχή. Δυνατότητα καθορισμού εικονικών τοίχων χωρίς πρόσθετα αξεσουάρ.

Εφόσον υπάρχει ανάγκη να παραλειφθούν συγκεκριμένες περιοχές ή να γίνουν μη προσβάσιμες, η Mi Robot Vacuum Mop Pro θα μάθει να τις παρακάμπτει.

12 σετ αισθητήρων ακριβείας.

Περιβάλλον εργασίας ακριβείας. 

Οι υψηλής ακρίβειας αισθητήρες θα βοηθήσουν τη συσκευή να περιηγείται στον χώρο, να αποφεύγει εμπόδια και να αναγνωρίζει το περιβάλλον. 

Η Mi Robot Vacuum Mop Pro διαθέτει 12 διαφορετικούς αισθητήρες που μπορούν να εκτελούν σύνθετη ανάλυση περιβάλλοντος, να δημιουργήσουν έναν λεπτομερή χάρτη του σπιτιού, να προστατεύουν τα έπιπλα και να αποφεύγουν τα εμπόδια.

Κατασκευαστής

Xiaomi

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
550 ml
Διάρκεια Φόρτισης
240 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
110 min
Θόρυβος
55 dB
Απορρόφηση
2100 Pa
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
180 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες & Χαρτογράφηση
Σφουγγάρισμα
Ναι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Όχι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος
9,45 cm
Πλάτος
35 cm
Βάθος
35 cm

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi
Smart Οικοσύστημα
Δε Διαθέτει

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+52Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

dimitrisdimopoulos14
5
100 στους 101 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
Έμπειρος χρήστης

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ύψος σκούπας σχεδόν 8 εκατοστά
Διάμετρος 30 εκατοστά

https://youtu.be/8gBWJI-uPYk
Στο λινκ βίντεο με όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ... Στην φωτογραφία είναι ο κάδος 2 σε 1 που βάζουμε νερό για να κάνει σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονο . Κάποια μοντέλα έχουν τον δεξί κάδο (σωστός) και κάποια έχουν τον αριστερό (λάθος κατασκευή - προβληματικός ) . Πριν αγοράσετε , βεβαιωθητε ότι ο κάδος σας έχει το μακρύ στόμιο , αλλιώς όλα τα νερά που βάζετε για το σφουγγάρισμα τρέχουν μέσα στην σκούπα και αναρροφουνται από το μοτέρ , με αποτέλεσμα να κάει η σκούπα .

Πέρα από αυτό , εμένα η σκούπα έχει το σωστό κάδο και είναι τρομερή στην δουλειά της .
Σκουπίζει καλά το πάτωμα, όχι άριστα , αλλά αρκετά καλά ,τόσο που δεν χρειάζεται να σκουπίσεις εσύ καθόλου , και σφουγγαριζει-φρεσκαρει μια χαρά .

Σε σπίτι 75 τετραγωνικά , σκουπίζει και σφουγγαριζει τα 50 αφού τα υπόλοιπα είναι καλυμμένα με έπιπλα καναπέδες κλπ. Για σπίτι 75 τετραγωνικών λοιπόν θέλει 1 ώρα και καταναλώνει περίπου 60-65% της μπαταρίας στην τρίτη σκάλα αναρρόφησης.

Αφού χαρτογραφηθεί ο χωρος , μετά μπορείς να την στέλνεις να σκουπίζει συγκεκριμένα δωματια , συγκεκριμένα σημεία σε κάθε δωμάτιο , η να την ελέγχεις σαν τηλεκατευθυνόμενη από το κινητό σου με βελάκια .

Μπορεί να προσθέσεις απαγορευμένες ζώνες αν δεν θες να πηγαίνει σε κάποια σημεία .

Μπορείς να μετονομασεις τα δωμάτια, και να τα φτιάξεις όπως θες εσύ αφού γίνει η χαρτογράφηση .

Υπάρχει επιλογή να κάνει 2 φορές σκούπισμα τον χώρο σου , και αυτή η επιλογή ισχύει μόνο για μια φορά , μετά θα πρέπει να ξανά ενεργοποιείται μέσω της εφαρμογής.

Επίσης υπάρχει επιλογή να σκουπίζει μόνο τις γωνίες περιμετρικά γύρω γύρω. Η καλύτερη επιλογή είναι την πρώτη φορά που θέλετε να χαρτογράφησε το χώρο σας να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή ώστε να κάνει γύρω-γύρω όλο το σπίτι και να το χαρτογραφήσει γρήγορα.

Το πακέτο μέσα περιλαμβάνει ανταλλακτικό βουρτσάκι πλαϊνό, δύο πετσέτες σφουγγαρίσματος, δύο κάδους (ο ένας είναι αυτός που δείχνω στη φωτογραφία που παίρνει νερό και κάνει σφουγγάρισμα ταυτόχρονα μαζί με σκούπισμα, και ο δεύτερος είναι ο κάδος μόνο για το σκούπισμα. Επίσης οι κάδοι έχουν επάνω και οι δύο φίλτρα hepa. Η βάση και η σκούπα. Αυτά υπάρχουν μέσα στο πακέτο.

Η σκούπα κάνει μόνο σκούπισμα , και σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονο... και ενός υπάρχει επιλογή για μόνο σφουγγάρισμα , δεν το κάνει . Αυτό γιατί χρειάζεται έναν τρίτο κάδο έξτρα , ο οποίος είναι μόνο για σφουγαρισμα (θα πω παρακάτω πώς μπορείτε να κάνετε μόνο σφουγγάρισμα , με μια πολύ απλή κίνηση)... Όταν σφουγγαρίζει καλό θα είναι να βρέχετε το πανί με νερό να ρίχνετε ένα καπάκι απορρυπαντικό πάνω στο πανί, και να γεμίζετε τον κάδο με νερό .Μέσα στην εφαρμογή υπάρχει επιλογή για το πόσο νερό να βγάζει όταν σφουγγαρίζει. Εμένα στην επιλογή medium σφουγγαρίζει όλο το σπίτι με ένα γέμισμα. Στην επιλογή high που είναι η μεγαλύτερη χρειάζεται συμπλήρωμα λίγο πριν τελειώσει το σπίτι . Για μόνο σφουγγάρισμα (χωρίς σκούπισμα ταυτόχρονο) χρησιμοποιείται τον κάδο που θα χρησιμοποιήσατε και για το ταυτόχρονο σκούπισμα σφουγγάρισμα , απλά βγάζετε από πάνω το φίλτρο hepa. Έτσι η σκούπα θα αναγνωρίσει τον κάδο σαν κάδο αποκλειστικά σφουγγάρισματος και θα κάνει μόνο σφουγγάρισμα , χωρίς καθόλου αναρρόφηση .

Στο σκούπισμα τώρα η αναρρόφηση έχει τέσσερα επίπεδα quiet standard medium και turbo. Στο quiet είναι αρκετά αθόρυβο και στο τούρμπο ακούγεται αρκετά αλλά καμία σχέση με ηλεκτρική σκούπα. Ο κάδος αδειάζει πολύ εύκολα με μία κίνηση. Και θα συνιστούσα άδειασμα μετά από κάθε χρήση αν έχετε σπίτι μεγάλο. Αν έχετε κατοικίδιο θα σας βοηθήσει πάρα πολύ με τις τρίχες. Αξίζει τα λεφτά της έχει τρομερή τεχνολογία επάνω .

Βίντεο με ότι πρέπει να ξέρετε για την σκούπα , + τεστ από μένα και δοκιμή .
https://youtu.be/8gBWJI-uPYk

  • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
  • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
  • Αθόρυβη
  • Εύκολη χρήση
  • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
  • Άδειασμα κάδου
  • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
  • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Giorgos_Safalidis
2
130 στους 167 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Περίμενα πολλούς μήνες για να κανω αξιολόγηση για να αποφύγω τον ενθουσιασμό των 5 αστεριών του πρώτου μήνα.
Γενικά έχω μετανιώσει την συγκεκριμένη αγορά γιατί δεν σου προσφέρει αυτό για το οποίο την αγοράζεις, που είναι ξεγνοιασιά.
Είχα κάποια προβλήματα κατά καιρούς, όπως ότι σταματούσε το σκούπισμα χωρίς να έχει κάνει όλο το σπίτι, ή ξεκίναγε και σταμάταγε έχοντας μόλις ξεκινήσει. Πράγματα που έφτιαχναν σβήνοντας το map και βάζοντάς την να το φτιάξει από την αρχή.

Το πρόβλημα που με έκανε να κάνω την αξιολόγηση είναι ότι πρακτικά η xiaomi έχει απενεργοποιήσει το σφουγγάρισμα. Έχουν κάνει βλακεία σε μερικές σκούπες τους και το water tank ήταν ελλατωματικό, με αποτέλεσμα να στάζει μέσα στη σκούπα αντί για το πανάκι από κάτω.
Η λύση τους σε αυτό το πρόβλημα ήταν να μειώσουν το ποσό του νερού που βγαίνει, σε σημείο η σκούπα να μη μπορεί να σφουγγαρίσει γιατί το πανάκι ήταν κατά 90% στεγνό.
Πηγή: https://vacuumspain.com/en/blog-robot/how-to-fix-water-problems-in-xiaomi-mijia-2-in-1-styj02ym-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-p-viomi-v2-pro-cecotec-conga-3290-cecotec-conga-3490-cecotec-conga-3690-2/

Τι έκανα εγώ και φαίνεται (για την ώρα) να το διόρθωσε:
-Από τα app settings του κινητού, σβήσιμο cache και data για το mi home app
-Απεγκατάσταση της εφαρμογής
-Εγκατάσταση της εφαρμογής
-Από το μενού με τις 3 τελείες, έχοντας επιλέξει τη σκούπα, έκανα device leveling.

Μετά από αυτό φαίνεται να άρχισε να βγάζει πάλι κανονικά νερό.

Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά για να πω ότι συνιστώ το προϊόν (εκτός αν κάποιος δεν είναι διατεθημένος να χαλάσει περισσότερα).

UPDATE:
Δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα ανέφερα παραπάνω. Η δικιά μου αίσθηση είναι ότι αν μου χάλαγε αύριο, δεν θα έπαιρνα την ίδια ξανά αλλά θα πήγαινα σε ένα καλύτερο (και πιο ακριβό) μοντέλο. Αλλά η κριτική μου ίσως ήταν αυστηρή για κάποιον που δεν είναι διατεθημένος να το κάνει.

Ένα άλλο πρόβλημα που είχα παρατηρήσει είναι ότι έχοντας βάλει virtual area για να μην πηγαίνει σε ένα μέρος του σπιτιού, άφηνα ένα μικρό χώρο από τον οποίο μπορούσε να περάσει κανονικά. Όμως μετά "νομιζε" ότι δεν μπορεί να γυρίσει, επειδή έπρεπε να περάσει πάνω από το ίδιο σημείο, αφήνοντας ένα μέρος του δωματίου ασκούπιστο (βλ. εικόνα).

Ακόμα βρίκω απίστευτο το ότι δεν δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ποια δωμάτια θες να σκουπίσει, σαν μια λίστα, και απλά να το κάνει. Το μόνο που μπορείς είναι να τις ορίσεις ένα τετράγωνο ή ένα κύκλο και να σκουπίσει μέσα σε αυτό. Το οποίο δημιουργεί προβλήματα στη δρομολόγηση.
Πχ (βλ εικόνα) ενώ την έχω στη θέση πάνω αριστερά του Room3, έβαζα να σκουπίσει το Room2, επιλέγοντάς το σαν έκταση με ένα τετράγωνο. Αντί να πάει στο Room2 προσπαθούσε να περάσει μέσα από το τοίχο που συνδέει Room3 και Room2 ακριβώς μπροστά από εκεί που την έχω... Για να καταφέρω να τη στείλω, έπρεπε τελικά στο τετράγωνο να επιλέξω και λίγο από το Room3, για να καταλάβει ότι συνδέονται και μπορεί να περάσει από εκεί.

Τέτοια μικρά πράγματα εμένα με ενοχλούν γιατί δεν νιώθω ότι μπορώ να την βάλω να δουλέψει και να ξέρω ότι θα το κάνει χωρίς να την επιβλέψω.

Για κάποιον όμως που δεν είναι διατεθημένος να χαλάσει 100+ περισσότερα ευρώ για σκούπα και δεν τον ενοχλούν όσα ανέφερα παραπάνω (πχ μπορεί να βρέξει το πανί μόνος του στην αρχή για να βοηθήσει τη μειωμένη ροή), δεν αποτελεί μια αποτρεπτική επιλογή για εμένα.

Μιας και παρά τα όσα κακά, είναι στο όριο με τις πιο low end σκούπες, που μπορεί να έχουν χειρότερους αισθητήρες και δεν θα σκούπιζαν με ίδια ακρίβεια το χώρο τις οποίες και δεν θα πρότεινα εκτός αν κάποιος είναι σε πολύ σφιχτό budget.

UPDATE 2:
Συνεχίζει και μου κάνει προβλήματα με το σφουγγάρισμα, δηλαδή να μην βγάζει πρακτικά καθόλου νερό. Κάτι που με αναγκάζει να κάθομαι απο πάνω της για να βλέπω αν όντως σφουγγαρίζει.
Λυπάμαι που δεν έδωσα 100 ευρώ παραπάνω να πάρω μια roborock.
Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα, συνήθως κάνοντας restart τη σκούπα και μετά device leveling από τις ρυθμίσεις, την επαναφέρει.
Για το restart:
Αφαίρεση από τη βάση,
Κράτημα του power button πάνω στη σκούπα για 5 δευτερόλεπτα
Μετά από μισό λεπτό άνοιγμα από το ίδιο κουμπί,
Τοποθέτηση πίσω στη βάση.

  • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
  • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
  • Άδειασμα κάδου
  • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
  • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
  • Μέτριος θόρυβος
  • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
  • Δύσκολη χρήση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    θέλει προσοχή για τυχόν καλώδια στο πάτωμα γιατι μπορεί να σπάσει το βουρτσάκι. εφαρμογή άθλια. μετά απο σχετικά λίγη χρήση σταμάτησε να βγάζει νερό στο (υποτυπώδες) σφουγγάρισμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μαζεύει το πολλά πολλά στο πλακάκι. Αν είναι πεντακάθαρο το σπίτι οκ. Αν πρέπει να σκουπίσει, θα μαζέψει τα μισά.
    Στα χαλιά δεν κάνει απολύτως καμία διαφορά.Σαν να μην πέρασε.
    Το "σφουγγάρισμα" είναι ανέκδοτο..
    Κολλάει συνεχώς και χωρίς λόγο.
    Η μπαταρία κρατάει ελάχιστα. Συνεχώς πάει να φορτίσει, αλλά σπανίως βρίσκει την βάση.
    Η εφαρμογή είναι για κλάματα.
    Συνεχώς ξεχνάει τον χάρτη.
    Ξεχνάει τις ρυθμίσεις.
    Τελευταία σβήνει συνεχώς και χωρίς λόγο. Σαν να μένει ξαφνικά από μπαταρία, ενώ η μπαταρία σύμφωνα με την εφαρμογή, και σύμφωνα με το πολύμετρο, είναι γεμάτη. Γκουγκλαρω το πρόβλημα και βρίσκω άλλους χίλιους να ψάχνουν λύση. Η εταιρεία άφαντη. Απαράδεκτη τεχνική υποστήριξη.
    Βαρέθηκα να σκουπίζω με την αλλά σκούπα, κάτω από την έξυπνη, και βαρέθηκα να την κουβαλάω λιπόθυμη στην βάση.
    Πολλά χρήματα πεταμένα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sofi7906
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Στην αρχη εκανε καλη δουλεια μετα απο 1.5 χρονο χρησης κ οχι καθημερινης κανει απλα ενα φρεσκαρισμα.στο χαλι εχει χασει καθε δυναμη δν ρουφαει τπτ.κ πολλες φορες χανει τ χαρτη του κ παει οπου να ναι

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • venus_classique
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σπρώχνει βέβαια τα ψίχουλα κάτω από το χαλί, αλλά αναμενόμενο.
    Πολύ ευχαριστημένη, ανεβαίνει και στα χάλια μου με νορμάλ πέλος, έχω κρύψει όμως τα κρόσσια.
    Στην αρχή με παίδεψε, γιατί δεν συνδεόταν εύκολα, αλλά από εκεί κ πέρα μια χαρά!

    και το καλοκαίρι βάζω κ το σφουγγαρισμα κ παίρνει όλη τη σκόνη!

    θα την ξανά αγόραζα, αξίζει τα λεφτά της4!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • d_grigoria
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μετά απο 3 χρόνια έχανε πολύ συχνά τον χάρτη και κόλλαγε σε σημεία που δεν υπήρχε λόγος να κολλήσει.Ισως εφταιγε η μπαταρία,η οποία ειχε χαλάσει.Τελικα μετα από λίγο χάλασε και η πλακέτα.

    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δεν περνάει από αρκετά σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagiargyro
    3
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Την αγόρασα το 21 και ήδη στον ένα χρόνο και κάτι ξεκίνησαν προβλήματα με την εντολή για ψεκασμό στο σφουγγαρισμα. Ήθελε να καθαρίζω η να κουνάω το μεταλλικό που εξηχε και κάνει επαφή το δοχείο. Επίσης αυτό με τον καιρό χειροτερεύει. Χάνει την επαφή με το χάρτη όσο περνάει ο καιρός και συχνότερα. Στον ένα χρόνο σπασε το κλιπ που κουμπώνει το δοχείο. Αλλά λειτουργεί κανονικά
    Η μπαταρία στον ενάμιση χρόνο αρχίζει και φθίνει αισθητά. Τώρα δε στα 3χρονια πάρα 3 μήνες ζήτημα να καθαρίζει πάνω από δέκα λεπτά. Και 15 τετραγωνικά. Δεν δίνει εντολή να πάει για φόρτιση αν καθαρίσει μεγαλύτερη απόσταση . Σταματάει επιτόπου . Επίσης δεν φορτίζει καθόλου καλά και η φωνητική εντολή φόρτισης πλέον ακούγεται συνέχεια. Σε ρουτερ καινούριο του 23 δεν συνδέεται γιατί λεει ειναι παλιό μοντελο. Για τα.λεφτα που έχει σήμερα ούτε που θα το σκεφτόμουν!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Babarou84
    1
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σίγουρα δεν θα την αγόραζα ξανά, χάνει συχνά το χάρτη της και μετά απο ένα χρόνο χρήσης θέλει νέα μπαταρία που είναι εκτός εγγύησης μιας και η μπαταρία έχει εγγύηση για 6 μήνες.
    Κοιτάξτε για κάτι άλλο

    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Δεν περνάει από αρκετά σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanos3mazdaspeed
    1
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ενα αστέρι γιατι το προβλημα δεν ειναι η σκουπα αλλα η εφαρμογη της , χανει τον χάρτη του σπιτιου, χανει την βαση της, δεν καθαριζει ολα τα σημεία, ενω σαν σκουπα καθαριζει καλα μαζεύει σκονη και τρίχες τελεια. Το σφουγκαρισμα ειναι άχρηστο καθως δεν συγκρίνετε με το κανονικο σφουγκαρισμα. Οταν εχεις χαλια και δυσκολα σημεία στο σπιτι κολλαει. Το καλοκαιρι ας πουμε που στο σπιτι μας μαζεύουμε τα χαλια τα πραγματα ειναι καλυτερα, δεν εχει τοσα εμπόδια και καθαριζει πιο καλα κ πιο γρηγορα. Θελει προετοιμασία πριν την δουλέψεις οπως να σηκώσεις τις κουρτίνες γιατι τις πιανει, να σηκώσεις καρεκλες γιατι αργεί πολυ να καθαριζει γυρω γυρω, παντόφλες καλωδια φορτιστων κ.α τετοια πρεπει να μαζευοντε γιατι τα πιανει κ κολλαει. Οταν ειχε αγοραστεί δουλευε μια χαρα τον τελευταιο καιρο εχει χαζέψει κ το προβλημα ειναι η εφαρμογη που κρασαρει και χανει τον χάρτη και την βαση της.
    ΑΥΤΗ Η ΣΚΟΥΠΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΛΑΙΩ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Περιορισμένες φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dana Semi
    2
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσες καλές κριτικές για μία σκούπα που σε θέλει από κοντά για να σκουπίσει. Μία χάνεται, μία δεν βρίσκει τον φορτιστή, μία δεν διαβάζει τον χάρτη. Τις φορές που τα καταφέρνει είναι κάτι που το σχολιάζουμε, μας κάνει εντύπωση. Επίσης συχνά προσπαθεί να επιστρέψει στη βάση φόρτισης χτυπώντας πάνω σε ένα τοίχο μέχρι να τελειώσει η μπαταρία, απλά και μόνο γιατί δεν "καταλαβαίνει" οτι πρέπει να βρει την πόρτα για να επιστρέψει. Προτιμήστε κάποια άλλη καλύτερα.. Μην πετάτε τα χρήματά σας...

    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lina_Kampouroglou
    3
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εμένα πάντως αυτή η σκούπα ενώ είχα μάθει εξαιρετικές κριτικές, έχει βγάλει άπειρα προβλήματα. Αρχικά κολλάει μόνιμα, σκαλωνει το σύστημα συνέχεια, σε άλλα χάλια ανεβαίνει σε αλλά όχι παρόλο που είναι πιο χαμηλά. Επίσης το app τρώει συνεια σκαλωματα

    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δεν περνάει από αρκετά σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sockgr
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αυτή τη σκούπα 2 χρόνια. όσο αφορά το σκούπισμα είμαι 100% ικανοποιημένος, όσο αφορά το σφουγγάρισμα, νιώθω ότι απλά βρέχει το πάτωμα και το ψευτοκαθαριζει. Πολλές φορές απλούς λεκέδες περνάει από πάνω και δεν τους καθαρίζει καθόλου. Μία στο τόσο όταν την ξεκινάς δεν καταλαβαίνει το πού βρίσκεται με αποτέλεσμα να χάσει τον χαρτί και να δημιουργήσει καινούργιο.

    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Μέτριος θόρυβος
    • Άδειασμα κάδου
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerinaam
    1
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν έμεινα ικανοποιημένη από τη σκούπα. Μετά από λίγους μήνες έβγαλε προβλήματα: Χάνει το χάρτη με αποτέλεσμα να θέλει συχνή χαρτογράφηση. Χάνει το σήμα από το ρούτερ. Αφήνει κάτω χνούδια. Επιμένει πολλή ώρα σε ένα σημείο ενώ σε άλλα μπορεί να μην πάει καθόλου. Πολλές φορές πάει αλλού από κει που της έχεις υποδείξει μέσα από την εφαρμογή. Πρέπει να σκουπίζει όταν είσαι παρόν γιατί μόνη της κάνει ότι της κατέβει. Επίσης έχει αρκετό θόρυβο. Νομίζω ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου και είναι ακριβή για την ποιότητά της

    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Θορυβώδης
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • IRINIVOUTSINA
    1
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Μεγαλη απογοητευση. Την εχω 2,5 χρονια τωρα. Την πηρα γιατι ηταν η πιο δημοφιλης στο skroutz και διαβασα καλα σχολια. Μετα τον πρωτο χρονο χρησης η σκουπα συνεχως απορρυθμιζοταν. Αλλαζε τη βαση της στο σχεδιο του σπιτιου χωρις να τη μετακινω και ο αισθητηρας κινησης ειχε παλαβωσει κανοντας εντελως διαφορετικα πραγματα απο αυτα που επρεπε. Εχανε τον προσανατολισμο της και γενικα πιο πολυ χρονο εχω φαει απο τη ζωη μου να ρυθμιζω τη σκουπα απο οτι θα χρειαζομουν για να εβαζα ηλεκτρικη σκουπα να τελειωνουμε…

    • Άδειασμα κάδου
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Δεν περνάει από αρκετά σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Θορυβώδης
    • Δύσκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aboziaris
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά, είναι η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου!!! Τέρμα το σκύψιμο για καθάρισμα κάτω από τα κρεβάτια! Τέρμα οι μαύρες πατούσες/κάλτσες από τη σκόνη! Μπορεί να σκουπίζει κάθε μέρα ακόμη κι αν λείπουμε και το πάτωμα είναι πεντακάθαρο! Μια στο τόσο κάνω τις οξείες γωνίες και το πάνω μέρος του σοβατεπί με συμβατική ηλεκτρική σκούπα. Αξίζει!!!

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex_Alehandro
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την αγόρασα με βάση ότι ήταν η σκούπα με τις περισσότερες κριτικές, την πήρα πριν το 2021 στα 250€ απ' το drelle, με το που παρέλαβα την σκούπα έφαγα 3ωρες και μετά από επικοινωνία με xiaomi με ενημέρωσαν ότι το κατάστημα drelle είναι επίσημος εισαγωγέας και να την επιστρέψω πίσω, σε επικοινωνία με το κατάστημα δέχτηκαν αμέσως την επιστροφή, ήταν ελλατωματικη... Σε 2 μέρες είχα πάλι καινούργια σκουπα. Ξενερωμενος τελείος με το όλο γεγονός και σκεπτόμενος γιατί δεν ζήτησα τα χρηματα πίσω και ξαναπήρα την ιδια, μετά από 2 χρόνια χρήσης μπορώ να πω μόνο αυτό. Η ΣΚΟΥΠΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ EURO!!! Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. Έχω 2 μικρά παιδιά και δεν έχω ξανασκουπισει .. πραγματικά αξίζει αγοράστε την αν έχετε μεγάλο σπίτι και όχι φορτωμένο με πράγματα στο πατωμα, σε μικρό με πάτωμα γεματο δεν θα σας βολεψει

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sotiris_Kapotos
    2
    2 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Στην αρχή ήμουν πολύ ικανοποιημένος καθαρίζει αρκετά καλά κι έχω και γάτα στο σπιτι αλλά δεν κράτησε ούτε ένα χρόνο. Πλέον δεν ρουφάει καθόλου δεν λειτουργεί ο μηχανισμός όποτε είναι άχρηστη.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maikmartse
    2
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Στα θετικά είναι ότι σκουπίζει αρκετά καλά και σφουγγάρι ζει για να σου κρατάει το σπίτι σε ένα καλό επίπεδο χωρίς εσύ να κάνεις πολλά πολλά. Πραγματικά είναι απαραίτητη σε όσους έχουν σπίτι κάποιο κατοικίδιο που μαδάει.
    Στα αρνητικά το πρώτο και το σημαντικότερο είναι ότι η εφαρμογή είναι απαράδεκτη κολλάει, αποσυνδέεται και κολλάει και σε android και σε iphone. Όποτε είναι πολλές οι φορές που μέχρι να την βάλεις να δουλέψει μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα.
    Δευτερον είναι ένα ακριβό προϊόν που έχει πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης. Η μπαταρία μετά από ενάμιση χρόνο αρχίζει να πέφτει μέχρι που φτάνει στο σημείο να κλείνει στο 50% και η σκούπα να μην γυρίζει ποτέ στη βάση για να φορτίσει. Όποτε η σκούπα γίνεται αχριστη και η μπαταρία είναι αρκετά ακριβή.
    Για μένα αν δεν έχεις κατοικίδιο που μαδάει δεν χρειάζεται να την πάρεις ή πάρε κάποια πολύ φθηνή που και να την πετάξεις μετά από ενάμιση -δυο χρόνια δεν θα σε πειραξει.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδης
    • Δύσκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Tseklimas
    1
    1 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πεταμένα λεφτά. Μπουκώνει πολύ εύκολα.
    έχει ένα προφίλτρο που μπουκώνει εύκολα και δεν τραβάει μετά. εγώ το έκοψα-κατάργησα προς το παρόν και θα δούμε πως θα πάει.

    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • LiNa_Pause
    2
    14 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εγω με την σκούπα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όμως κάποια στιγμή από δική μου ευθύνη χάλασε η μία ρόδα και είχε λήξει η εγγύηση. Δεν βρήκα πουθενά να μου την επισκευασουν.
    Επίσημο service point δεν υπάρχει πάρα μόνο κάποιες εταιρίες που μόνο αν έχεις πάρει από εκεί την σκούπα δέχονται να την δουν και αυτό μόνο αν την καλύπτει η εγγύηση. Εγώ την πήρα από κατάστημα και δεν την δέχτηκαν. Όπως δεν την δέχτηκε και κανένα κατάστημα γενικών επισκευών.
    Οπότε αν την διαλέξετε να ξέρετε ότι μετά την λήξη της εγγύησης, ότι πρόβλημα προκύψει είναι άλυτο και β σκούπα πάει για πέταμα

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Μέτριος θόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioannis_Kokorotsikos
    3
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η εφαρμογή κολλάει σχετικά συχνά και θέλει ξανα χαρτογράφηση. . . Χωρίς χαλιά κανει καλή δουλίτσα για συντήρηση του χώρου.

    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Περιορισμένες φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleni_Papadopoulou24
    3
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στην αρχή δούλευε μια χαρά, μετά από λίγους μήνες (5-6) δεν συνδεόταν με τίποτα στο ίντερνετ, όταν πατούσα το κουμπί να σκουπίσει γενικά στο σπίτι (χωρίς να την στείλω σε κάποιο δωμάτιο αφού δεν έμπαινε στο WiFi) πήγαινε στο ίδιο σημείο ξανά και ξανά χωρίς να ολοκληρώσει όλο το σπίτι... Έχω να την χρησιμοποιήσω μήνες και μετανιώνω τα χρήματα που έδωσα!

    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ________________7776
    1
    4 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Έσπασε μετά από 14 μήνες προσεκτικής χρήσης! καμένη μητρική πλακέτα. Η επισκευή είναι σχεδόν σαν το κόστος της ίδιας της ηλεκτρικής σκούπας. δεν συνιστούμε να αγοράσετε. Είναι καλύτερα να πληρώσετε λίγο παραπάνω και να επιλέξετε μια καλύτερη συσκευή!

    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Θορυβώδης
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • S_D_Mel_mel
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Μαζεύει σκόνες τρίχες κτλ και ο κάδος αδειάζει εύκολα.
    Πολύ καλή αγορά. Αξίζει.
    Από θόρυβο είναι οκ ... Τόσο όσο να ξέρεις που είναι.
    Εύκολος χειρισμός εφαρμογής.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsoupas7
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι εχουν πει ολοι οι προηγουμενοι ισχυει και με το παραπανω. Σε σπιτι με σκυλο χειμωνα καλοκαιρι καθαριζει καθημερινα εδω και 1,5 χρονο και η διαφορα ειναι εμφανης. Και το καλοκαιρι στα πλακακια και το χειμωνα στα χαλια. Το μονο που εχει αλλαχτει ως τωρα ειναι το ενα βουρτσακι λογω φθορας πανω στο χρονο.Ισως συντομα να χρειαστει και τη μεγαλη βουρτσα γιατι εχει αρχισει και αφηνει τουφες στο καθαρισμα. Δεν την εχω βαλει να κανει σφουγγαρισμα.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kenpatchi2009
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την έχω 1χρονο. Αρκετά καλη για τα χρήματα της ειδικά αν έχετε κατοικίδια και χρειάζεται καθημερινό σκούπισμα. Το σφουγγάρισμα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο αλλά για ένα απλο φρεσκάρισμα είναι καλη.

    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VKZ
    2
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    2 φορές στο service γιατί χάνει την ικανότητα σφουγγαρίσματος και κάθε φορά μου αλλάζουν κάποιο εξάρτημα. Σε λίγο καιρό λήγει η εγγύηση 1 έτους. Μετά τι θα γίνει; Πέταμα;

    • Εύκολη χρήση
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα έπιπλα
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από τα περισσότερο σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Θορυβώδης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες