Jackson JS Signature Gus G. Star JS32T Chitară Electrică cu Forma Greu și Configurație de Pickup-uri HH Ivory
Chitare electrice

Jackson JS Signature Gus G. Star JS32T Chitară Electrică cu Forma Greu și Configurație de Pickup-uri HH IvoryCodul: 22195627

Caracteristici cheie:

  • Material corp: Plop | Frasin
  • Material gât: Arțar | Mahon
  • Tastieră din Amaranth
  • Pickup-uri: 2x Humbucker
  • Corzi: 009" - 042"
Vezi descrierea completă
433,00
Livrarevin, 27 sep - mar, 01 oct
+59,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 433,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. Revânzător oficial

    JS Signature Gus G. Star JS32T Chitară Electrică cu Forma Greu și Configurație de Pickup-uri HH Ivory 2916911555

    Informații despre magazin
    433,00 €

  2. Revânzător oficial

    JS Signature Gus G. Star JS32T Chitară Electrică cu Forma Greu și Configurație de Pickup-uri HH Ivory 2916911555

    Produse magazin
    433,00 €

Descriere

Zeul grec al metalului Gus G. (Kostas Karamitroudis) este unul dintre cei mai renumiți virtuozi ai chitarei metal. A fost chitaristul Prințului Întunericului Ozzy Osbourne din 2009 până în 2017, stabilindu-se în același timp ca un artist solo desăvârșit cu albume precum I Am the Fire și Fearless.

Gus G. a reușit, de asemenea, să cânte în întreaga lume cu diverse grupuri precum Arch Enemy, Dream Evil și propria sa trupă Firewind.

Jackson aduce un omagiu remarcabilului chitarist grec cu propria sa semnătură JS Series Gus G. Star JS32T, care oferă o nouă perspectivă proaspătă asupra uneia dintre formele de corp avangardiste originale ale lui Jackson.




Star JS32T are un corp din plop și un gât din arțar cu întărire din grafit pentru a proteja împotriva condițiilor extreme de mediu și climatice.

Cu 24 de taste jumbo și incrustații în formă de aripioare de rechin din perlă, tastiera legată din amarant cu rază compusă de 12 - 16 inch este suprafața ideală pentru riff-uri rapide sau acorduri confortabile.

Această "mașină" ascuțită este alimentată de doze humbucker Jackson de înaltă ieșire care explodează cu un ton fierbinte și crocant, ideal pentru orice hard rock sau heavy metal. Tonul este personalizabil cu un comutator cu trei poziții și un buton de volum, în timp ce puntea în stil TOM compensată îmbunătățește intonația.

Cu acest pod de tip TOM, poți alege distanța perfectă de la șa la capătul gâtului separat pentru fiecare coardă, obținând o intonație 100% perfectă, împreună cu un răspuns dinamic și o susținere infinită.

Construcție gât din lemn de arțar

Lemnul de arțar folosit în gâtul chitarei este un element important pentru acustica chitarei, deoarece produce un ton clar și precis datorită durității lemnului.

Construcția corpului din lemn de plop

Lemnul de plop folosit în corpul chitarei oferă un sunet echilibrat, cu accent pe frecvențele medii și joase, performând bine chiar și în interpretări mai intense.

Despre Jackson

Jackson este o companie americană de instrumente muzicale, fondată în 1980 de Grover Jackson în California. Produce chitare și basuri cu designuri de înaltă performanță destinate chitariștilor de rock și metal, precum și altor muzicieni care caută instrumente fiabile și de înaltă calitate.

Unele dintre cele mai populare modele ale companiei includ seriile Soloist, Rhoads, Dinky și Kelly.

Producător

Jackson

Specificații

Cod produs
2916911555

Specificații

Formă
Greu
Corp
Plop
Gât
Arțar
Tastieră
Amaranth
Numărul de acorduri
6 Strings
Tremolo
Nu
Manșetă
Nu
Conținut set
Nu
Culoare
Natural

Chitare electrice

Aranjamentul de microfoane
HH
Funcționarea microfoanelor
Pasiv

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • Jim_RockMetal
    5
    7 din 7 membri au considerat această recenzie utilă

    Cred că pentru situații mai provocatoare, concurează ușor cu chitare în valoare de peste 1000 de dolari. Are o configurație plăcută, foarte netedă (aș spune aerisită) și o senzație plăcută pe tastieră. Este și foarte ușor, cu un sunet puternic și fără amplificator în comparație cu celelalte mele chitare. Sunet foarte plăcut și curat în modul Clean și, de asemenea, sunet foarte bun cu distorsiune. Singurul lucru care mi-a dat puțină dificultate, dar este și o chestiune de obișnuință și nu legată de chitară, este puntea (sunt obișnuit în principal cu Floyd Rose). În afară de asta, nu am nimic negativ de spus, o recomand cu căldură!

    Tradus din Greacă ·
    • Freturile nu scârțâie
    • Performanța magneților
    • Calitatea componentelor electronice
    • Senzația tastierei
    • Sunet bogat
    • Greutate
    • Raport calitate-preț
    Ai găsit util acest review?