Fibaro Home Center 2 Умна Централа Съвместим с Алекса / Google Home сребърен FGHC2
Умни хъбове

Fibaro Home Center 2 Умна Централа Съвместим с Алекса / Google Home сребърен FGHC2Код: 22087492

Основни характеристики:

  • Съвместим с Alexa и Google Home
  • Съвместим с IFTTT
  • Свързаност: Z-Wave
  • Без вградена камера
  • Без микрофон
  • Размери: 225 x 185 x 42 мм
Вижте пълното описание

717,40
Доставкаср, 25 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 717,40 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Home Center 2 Умна Централа Съвместим с Алекса / Google Home сребърен FGHC2

    Продукти на магазина
    886,55 €

  2. Home Center 2 Умна Централа Съвместим с Алекса / Google Home сребърен FGHC2

    Информация за магазина
    680,00 €

  3. 717,40 €

  4. Home Center 2 Умна Централа Съвместим с Алекса / Google Home сребърен FGHC2

    Информация за магазина
    652,83 €

  5. Home Center 2 Умна Централа Съвместим с Алекса / Google Home сребърен FGHC2

    Информация за магазина
    717,40 €

Описание

Fibaro Home Center 2 е контролен център за интелигентен дом, който използва технологии като Z-Wave и Wi-Fi за свързване и управление на различни устройства за интелигентен дом. С Fibaro Home Center 2 можете да контролирате осветлението, отоплението, системата за сигурност, завесите и много други елементи на вашия дом от едно централно място.

Къщата в твоите ръце

Мониторингът, инсталацията и управлението на системата за интелигентен дом са възможни благодарение на просто и функционално приложение, което е достъпно за компютър, таблет, смартфон и дори Apple Watch. Получавайте известия на избрани устройства, анализирайте историята на активността си и разглеждайте статистики за потреблението на енергия на предпочитания от вас размер на екрана. Управлявайте системата FIBARO както искате, когато искате, където искате.

Практични табла за управление

Разгледайте възможностите и настройте графика си мигновено с интуитивно осветление и автоматизация на напояването благодарение на управленските табла.

Графици за автоматизация

Нека домът ви се адаптира към вашия начин на живот. Задайте графици за вашия умен дом да се събужда и заспива с вас, като регулира температурата, осветлението и други функции според вашите нужди.

Практична автоматизация

С една кратка гласова команда или клик ще имате перфектната атмосфера, която желаете, за миг. Активирайте звуковата система, проектора, регулирайте осветлението, температурата и затворете щорите едновременно.

Умен дом, който знае какво прави

Умният дом знае вашите очаквания и се грижи за комфорта на цялото ви семейство. Той винаги е готов за вашето пристигане, за да можете да почувствате топлината на дома веднага след завръщането си.

Винаги на ваше разположение

Нашето опростено управление ни дава усещане за контрол над ситуацията и готовност за всякакъв случай. Проверете какво се случва във вашия дом, уверете се, че всички устройства са изключени във ваше отсъствие и че къщата е добре обезопасена.

Всички безопасни

Отидете на работа, насладете се на почивката си или заспивайте с абсолютна сигурност. Всичко е под контрол, включително безопасността на вашето семейство и имущество. FIBARO Smart Home означава по-високо ниво на сигурност.

Случайни спестявания

Уверете се, че оптимизирате разходите и управлявате енергията в дома си без усилие. Вашият умен дом знае най-добре къде и кога може да спести.

Новата перспектива за комфорт

Когато се приберем вкъщи, обикновено искаме да се отпуснем и да минимизираме задълженията. Няма нищо по-добро от интелигентен дом, където домашният комфорт е основен приоритет.

Вашите данни са защитени

Като потребител на системата за умен дом, получавате FIBARO ID, което ви позволява да използвате всички услуги на FIBARO. Достъпът до вашия дом и данни е защитен на най-високо ниво чрез WAF и Anti-DDoS системи. Комуникацията между устройствата и умния дом HUB, включително всички пароли, е криптирана, така че можете да бъдете сигурни, че вашият дом е защитен по всякакъв възможен начин.

Най-бързият смарт хъб за дома в света

Елегантният и тънък корпус на Home Center 2 комбинира мощни компоненти, отговорни за неговата висока производителност. Home Center 2 ви позволява надеждно да управлявате интелигентен дом, оборудван с много сложна система.

Системата FIBARO работи без интернет връзка

Home Center 2 комуникира с устройства, които използват Z-Wave, дори когато интернет връзката се провали. Изчисленията и функциите на системата се извършват локално чрез HUB за интелигентен дом. Следователно, Home Center 2 работи без смущения, за разлика от системи, които разчитат на cloud2cloud или WiFi.

Винаги стабилна мрежа

Устройствата на системата FIBARO формират мрежа помежду си, която позволява взаимна и стабилна комуникация, като същевременно осигурява безпроблемната работа на цялата система за умен дом. Чрез използване на вградени модули и Wall Plug (умни електрически контакти), които са Z-Wave повторители, обхватът на мрежата за умен дом се разширява и устройствата интелигентно намират начин да комуникират помежду си и с Home Center HUB.

С един поглед

  • Ширина: 225 мм
  • Дължина: 185 мм
  • Височина: 42 мм
  • Процесор: Intel Atom Dual Core (1.6 GHz) 
  • Корпус: Алуминиева сплав 
  • RAM: 1 GB DDR RAM 
  • Твърд диск: 2GB SLC и 4 GB MLC диск за възстановяване 
  • Захранване 9-12 VDC (i) Мрежов интерфейс 10/100/1000 Base-T (Gigabit) Ethernet чрез RJ45 конектор
  • Работна температура 0-40 °C USB 4 VGA 1
  • Радио протокол: Z-Wave 
  • Радио честота: 868.4, 868.42 или 869.8 MHz EU; 
    • 908.4, 908.42 или 916.0 MHz US; 
    • 921.4, 921.42 или 919.8 MHz ANZ; 
    • 869.0 или 869.02 MHz RU; 
  • Мощност на радио честотата до 1 dBm (EIRP) 
  • Обхват до 50 метра (164 фута) на открито, до 30 метра (98 фута) на закрито 

Производител

Fibaro (Умни хъбове)

Спецификации

Спецификации

Комплект
Не
Уеб камера
Не
Вградена камера
Не
Дисплей
Не
Цвят
сребърен

Умни свойства

Умна екосистема
Алекса, Google Home
Свързаност
Z-Wave

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.