Μαχαίρια

Samura Super 5 Μαχαίρι Γενικής Χρήσης από Ανοξείδωτο Ατσάλι 16.2cm SP5-0023Κωδικός: 21779629

Το μαχαίρι γενικής χρήσης της εταιρείας Samura με μήκος λεπίδας 16.2cm, είναι για όλες τις χρήσεις μέσα σε μία κουζίνα και είναι εύκολο στη χρήση του. Είναι ένα μαχαίρι που μπορείτε να κάνετε όλες τις μικρές εργασίες κοπής, όπως η κοπή κρεμμυδιών, αρωματικών και ο καθαρισμός και η κοπή των λαχανικών σας. Είναι ιδανικό για παρασκευές όπου χρειάζεται...
Δες όλη την περιγραφή

-15% για αυτή την αγορά
Λήξη: 12/09/2024

77,00 €

65,45€

από Samura Greece

Express παράδοσηΤρίτη, 10 Σεπτεμβρίουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 17 ώρες και 41 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 77,00 €

Περιγραφή

Το μαχαίρι γενικής χρήσης της εταιρείας Samura με μήκος λεπίδας 16.2cm, είναι για όλες τις χρήσεις μέσα σε μία κουζίνα και είναι εύκολο στη χρήση του. Είναι ένα μαχαίρι που μπορείτε να κάνετε όλες τις μικρές εργασίες κοπής, όπως η κοπή κρεμμυδιών, αρωματικών και ο καθαρισμός και η κοπή των λαχανικών σας. Είναι ιδανικό για παρασκευές όπου χρειάζεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Γενικής Χρήσης
Υλικό
Ανοξείδωτο
με Αντικολλητική Επίστρωση
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Διάσταση
16,2 cm
Επαγγελματική Σειρά
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.