Morris Дехумидификатор с Йонизатор 20л
Дехумидификатори

Morris Дехумидификатор с Йонизатор 20лКод: 20423904

Основни характеристики:

  • Капацитет на обезвлажняване: 20 л/ден
  • Капацитет на водния резервоар: 4 л
  • Мощност: 270 W
  • Плащане СЪЩО и с наложен платеж

Влагоуловителят Morris е подходящ за открити пространства до 110м², като осигурява поддържането на нормални нива на влажност.

Вижте пълното описание
217,00
Бърза доставкавторник, 10 Septemberако го поръчате в следващите 18 часа и 4 минути
+41,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 217,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. MDE-20200i Дехумидификатор с Йонизатор 20л

    Продукти на магазина
    229,00 €

  2. MDE-20200i Дехумидификатор с Йонизатор 20л

    Информация за магазина
    215,00 €

  3. 217,00 €

  4. 229,00 €

Описание

4 етапа на филтриране на въздуха

  • Предфилтър с нано сребърно покритие. Предфилтърът улавя големи частици като косми, по-големи прахови частици и др., докато нано сребърното покритие осигурява допълнително антибактериално действие.
  • Филтър с активен въглен. Той улавя токсични газообразни замърсители и миризми от химикали, цигарен дим, изгорели газове, готвене и др.
  • Ултравиолетова светлина (UV светлина), която разрушава молекулярните връзки на микроорганизми като микроби, вируси, гъбички и бактерии, неутрализирайки ги.
  • Йонизатор, който премахва миризми, прах и дим от въздуха, осигурявайки здравословна и свежа атмосфера.


    2-в-1 устройство за работа при всякакви метеорологични условия

    Обезвлажнителят Morris MDE-20200i не само решава проблема с влажността в пространството, но и с чистия въздух, тъй като може да се използва като самостоятелен пречиствател на въздух.

    Тиха работа

    Ниско ниво на шум 39dB (A). Много ниското ниво на шум позволява създаването на идеална среда по време на нощен сън или по всяко друго време, когато е необходима тишина.

    Възможност за включване или изключване на осветлението в предната част на устройството. Осветлението може да се изключи, за да не бъде досадно, или да се включи, за да функционира като нощна лампа.

    Голям воден резервоар с капацитет от 4 литра, за да се осигури непрекъсната работа на устройството за много часове, като се изпразва водният резервоар и се поставя обратно на мястото му с едно просто движение. Устройството ще продължи да работи автоматично.

    Лесно и бързо сушене на дрехи

    С изсушителите Morris сушенето на дрехи става лесно през цялата година. Поставете преносимата стойка за дрехи в (предпочитано малка) стая със затворена врата и изсушителя близо до дрехите, след което изберете режима на непрекъснато изсушаване.

    Дрехите ще изсъхнат за кратко време, докато стаята ще остане суха, тъй като цялата влага ще се събере в резервоара за вода на изсушителя.

    Иновативен дизайн

    Дръжка и напълно въртящи се колела за лесно транспортиране на влагоуловителя.

    Предно осветление, базирано на нивата на влажност:

    • < 60% светлината става синя,
    • 60% - 80% светлината става зелена,
    • > 80% светлината става червена.

    Интелигентна функция за обезвлажняване. "Интелигентната" функция е проектирана за максимално удобство, поддържайки влажността в стаята между 50% и 55%, като същевременно спестява електричество.

    Автоматично движение на жалузите. Има възможност за избор на една от трите налични настройки. Непрекъснато движение, фиксирано под ъгъл от 45°, и фиксирано под ъгъл от 90°.

    Функция за непрекъснато обезвлажняване

    Избирането на ниво на влажност от 35% от лесния за използване контролен панел активира функцията за непрекъснато обезвлажняване. В този режим обезвлажнителят работи непрекъснато, независимо от нивото на влажност в стаята.

    Функцията за непрекъснато обезвлажняване, комбинирана с функцията за непрекъснато оттичане с помощта на включения маркуч, позволява обезвлажнителят да се използва за бързо изсушаване на влажно пространство.

    Практични решения за лесна употреба

    Постоянна връзка към отводняване. Чрез свързване на дренажния маркуч към устройството и поставянето му в канала, цялата събрана вода отива директно в отводняването.

    Функция за интелигентен контрол. Когато влажността в стаята достигне желаните нива, устройството напълно спира своята работа. След 30 минути се включва само вентилаторът. Ако влажността е на желаните нива, устройството автоматично спира отново; в противен случай, започва процеса на обезвлажняване нормално.

    Функция таймер, която автоматично задава активирането/деактивирането на устройството. Така работата се планира според текущите нужди и допълнително се намалява консумацията на енергия.

    Сигурност и защита

    • Защита от преливане. Когато резервоарът за вода е пълен, влагоуловителят автоматично спира да работи и се активира индикаторът за пълен резервоар.
    • Защита на компресора. При рестартиране на устройството след изключване има 3-минутно забавяне преди компресорът да започне отново.
    • Умен размразяващ режим. Когато сензорът в стаята засече, че температурата е твърде ниска, устройството автоматично влиза в режим на размразяване и след това се връща в предишното си работно състояние.
    • Автоматична система за рестартиране след прекъсване на захранването, устройството автоматично стартира в работното състояние, в което е било преди прекъсването.

    Производител

    Morris

    Спецификации

    Ръководства за продукти

    Потребителско ръководство
    Номер на продукта
    MDE-20200i

    Проектори

    Капацитет на осушаване
    20 лт/ден
    Мощност
    270 W
    Ниво на шума
    39 дБ
    Капацитет на резервоара за вода
    4 лт
    Технология на отвличане на влага
    с компресор
    HEPA Филтър
    Не
    Активен въгленов филтър
    Да
    Цвят
    Бял

    Характеристики и функции

    Ионизатор
    Да
    Сливен отвор
    Да
    Таймер
    Да
    Автоматично рестартиране
    Да
    Wi-Fi
    Не
    Сушилни за дрехи
    Да

    Размери

    Ширина
    38 см
    Дълбочина
    19,5 см
    Височина
    58 см

    Важна информация

    Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

    Ревюта

    Отзиви снимки

    Отзиви снимки
    Отзиви снимки
    Отзиви снимки
    Отзиви снимки
    Отзиви снимки
    Отзиви снимки
    +2Изображения

    Ревюта от наши членове

    • IrisZ
      2
      {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

      Давам му 2 звезди, защото след по-малко от 6 месеца употреба, хигрометърът се счупи и трябваше да го изпратя за сервиз. Късмет, че не отнеха дълго да го върнат. Моят проблем е, че в умния режим се бори много да намали влажността. Трябва да бъде на висока стойност в продължение на няколко часа, за да се стабилизира. Апартаментът е с площ от 75 квадратни метра с добра изолация, така че няма големи загуби. Очаквах повече от Морис, особено като се има предвид цената, която платих за него. Ако се счупи, определено няма да купувам от същата компания отново.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Шумни
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • barishomer
      2
      {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

      След 1 месец употреба мога да кажа, че намалява влажността с около 10-15%. Изпробвах го в цялата къща с площ от 100 кв.м., пробвах го в хола с площ от 50 кв.м. след 24 часа употреба и влажността спадна от 70 на 60. Докато в малка стая с площ от 25 кв.м., намалява от 70 на 40. Винаги е настроен на 35%.

      С други думи, не е подходящ за 100 кв.м., както твърди.

      Въпреки това, йонизаторът изпълнява добра работа.

      Преведено от Гръцки ·
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Умерен шум
      • Съотношение цена-качество
      • Контрол на влажността
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • despina.samiotou
      1
      {positives} от 17 члена намериха това ревю за полезно

      Изгубени пари буквално.... Машината има проблем, изпратих я в компанията три пъти (Пирея Солун/Солун Пирея/Пирея Солун/Солун Пирея, Пирея Солун/Солун Пирея), и те ми казват, че за тях работи добре. Сега, каква логика те намират в това да я изпращам напред-назад, само те знаят... Освен това, трябва да кажа, че отношението на отговорната лице е неприемливо... Така че, ако ви трябва услугата, успех.... Все пак, куриерът ми каза, че връщанията на Морис са най-често срещаното явление...

      Преведено от Гръцки ·
      • Умерен шум
      • Качество на материала
      • Контрол на влажността
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • Nantia_M55
      1
      {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

      Далече! Няма никаква връзка с по-старият Ронсън, който имахме. Независимо колко дълго го оставям, никога няма да изсъхне като старият, който със семейните кърпи в банята. Освен това, най-голямата глупост е, че след като го включите, винаги трябва да затворите крилото и да го поставите в режим на готовност за половин час, след което да го отворите отново. Мислех, че е счупено и се обадих в сервиза. Казаха ми, че така е зададено от фабриката и не може да се промени. АБСУРДНО!!! Точно когато ви е най-необходимо, например в първата половин час, за да почистите огледалото в банята и да създадете малко атмосфера, трябва да чакате машината да се събуди отново и да започне да работи след половин час!! НЕ СТОЙ СИ ТОВА!

      Преведено от Гръцки ·
      • Умерен шум
      • Качество на материала
      • Контрол на влажността
      • Размер на водния контейнер
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • xeniaalexiou007
      5
      {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

      Имам го от 4 дни и съм въодушевен! Къщата (95м2) се е превърнала от 70% влажност на 45%. Най-накрая мога да се затопля вкъщи. Това е безшумен и естетически красиво устройство. Йонизаторът се грижи за премахването на миризми от готвене и пушене! Уредът е тежък, но защото има колела и дръжка, може лесно да се премества навсякъде. Горещо го препоръчвам!

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • POLYVIOS_PRATIKAKIS
      4
      {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

      Променихме прозорците си и се появи влага. Дехумидификаторът реши проблема. Той работи през цялата нощ и намалява влажността от 75 до 55 и я поддържа на тази стойност. Много добра машина.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • savas_paschalidis
      2
      {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

      След година и половина работа, само по време на зимните месеци, внезапно започна да се рестартира. Изпратих го в сервиза, тъй като все още беше под гаранция, но те не можаха да разберат какво не е наред и в крайна сметка замениха платката. След ремонта работи правилно, но сега много пъти прави шум от вентилатора, защото беше отварян. Следователно, базирайки се на моето преживяване, ако ме попитате, нямаше да купувам от тази конкретна компания отново. След предполагаемият сервиз, както се вижда на снимката, все още не работи правилно. В крайна сметка, това е хвърляне на пари. По-добре е да се закупи продукт от друга марка.

      Преведено от Гръцки ·
      • Размер на водния контейнер
      • Контрол на влажността
      • Качество на материалите
      • Съотношение цена-качество
      • Шумни
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • PANAGIOTIS_MACHAIRAS
      5
      {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Той беше инсталиран в добре изолирана къща на остров, която имаше проблеми с влагата миналата година поради наличието на бебе (по-слаба вентилация и по-висока температура на радиаторите). Той ефективно намалява влажността и не виждаме конденз никъде. Шумът е подобен на този на малък изтеглящ вентилатор. Като цяло, изглежда като добре изработен продукт.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • maria_malliarozi
      4
      {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

      Много добър и ефективен осушител на влага. Общо взето, забелязахме значителна разлика във влажността на къщата. Единственото отрицателно е, че резервоарът е 2,5 литра, докато в описанието пише 4 литра, което означава, че трябва да сменяме резервоара два пъти на ден (което е уморително след време). Той е доста икономичен, с почти незабележима разлика в киловатите, които консумираме. Освен това, откакто го получихме, къщата ни е много по-топла през зимата. Ако не ви притеснява размерът на събирача на вода, който е малък, или ако планирате да го свържете към фиксирана точка с маркуча му, го препоръчвам без да се колебая.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Умерен шум
      • Размер на водния контейнер
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • CHristos_O_
      5
      {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

      Купих го на Черен петък за 200 евро. Машината е звяр, изпуска много вода, а пречиствателят на въздух прави разлика в пространството, миризмите изчезват бързо. Колкото за звука, е добър. Не прави шум като стар хладилник или стар климатик и т.н., както някои хора твърдят. Тъй като има компресор, очевидно ще прави нормален шум. Много доволен до момента, препоръчвам го!

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • scarlet_far
      4
      {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Той наистина променя атмосферата в стаята. В стая с площ от 20 кв. м., със затворени врати, дрехите изсъхват за 24 часа, без да е необходимо да се изпразва контейнера. Не можеш да го наречеш шумно, но разбира се, и не е тихо. В нощен режим е много тихо и светлината се изключва.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Умерен шум
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • anastasiaterzo
      5
      {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

      Купих осушителя на влага за 199 евро преди няколко дни, днес го видях в същия магазин за 289 евро. Имах и по-малък Морис и бях много доволен от него, така че го подарих на сина си, който има по-малка къща. Той изпълнява отлична работа при осушаване и почистване на атмосферата. Що се отнася до шума, той може да ви притесни само в пълна тишина, както и всичко друго. Горещо препоръчвам да го закупите!

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • EIRINI_PAPA8863
      5
      {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

      Днес го използвах за първи път. Поставих го в интелигентен режим и вече, след 2 часа работа, вече усещам промяна във въздуха в къщата. Той е напълно безшумен и искам да вярвам, че е добра инвестиция.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Размер на водния контейнер
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • kon.papagiannis
      5
      {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Безупречно! Това е сериозен осушител/йонизатор!
      Изумени сме от това колко бързо изсушава дрехите и премахва влагата. Купете го със затворени очи!

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • brougos
      3
      {positives} от 19 члена намериха това ревю за полезно

      Покупка 11/10, функционираше за 7 часа (14:00-23:00). Намали влажността там, където трябваше. Шумът е много толерируем, както много други тук казват, като климатик. Следващата сутрин отново беше в работа и чувам, освен шума от вентилатора, шум от лопатката, не твърде силен, но достатъчен за да се чуе... дразнещ все пак! На 13/10 (след два дни) го заведох в сервизния център на фирмата, на следващия ден ме обадиха и ми казаха, че не чуват нищо (за това нямах съмнение!!). Получих го обратно след седмица и осушителят просто си отиде на разходка и се върна... шумът остава. Очевидно, сега ще го отворя сам, защото е ясно какъв е проблемът!!!! Трябваше да ми дадат друг, но какво можеш да кажеш?? Никога повече продукти от тази конкретна фирма...

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Размер на водния контейнер
      • Шумни
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • efthymios1
      4
      {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Стойност за парите (приблизително 180) след 1,5 години употреба. Следващата позиция, в селската местност с достъп до канализацията. Но поради карантината и отличната производителност, го задържахме в Атина. Консумацията е измерена на 235-250 вата, но беше използвано по време на пикови часове, така че поддържаше влажността ниска с умно управление, без да работи непрекъснато. В дни с висока влажност, резервоарът се пълни за 24 часа за осушаване на пространство от 70 квадратни метра. Не очаквайте дрехите да изсъхнат от пералнята, но поне избягвате нощната влага от камините и не изтегля влага от стените и мебелите. Очевидно по-икономичен от климатика, но понякога трябва да се използва паралелно.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Умерен шум
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • georgios.kechaidis
      5
      {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

      Въпреки че е само няколко дни стар, той се оказва качествена конструкция. Изпълнява много добре и тихо. Купих го, както винаги, разчитайки на отзивите и разбира се на предоставената гаранция (10 години за компресора, 5 години за всички части). Освен това, подкрепата беше незабавна, когато имах въпрос относно инсталацията на въглеродния филтър. Между другото, има някои неравности при отварянето на вратата отзад, в рамката на екрана. Просто го настроите там.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • Aris_Nito
      4
      {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Много добра машина, лесно почистване на филтрите и източване на водата. Също така красива.
      Въпреки че изглежда пластмасова, изглежда, че ще издържи на времето и няма да започне да скърца. Ще се върна след една година за това.

      Определено шумът не е на нивото, което пишат, не е особено дразнещ, на ниска скала звучи като вентилатор. Поне аз не мога да спя в същата стая с осушителя на въздуха.
      Хигрометърът има леко отклонение, 1-2%, и когато не работи, показва случайни числа, мисля, че отива от 55 до 72 в секунди.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Размер на водния контейнер
      • Съотношение цена-качество
      • Умерен шум
      • Качество на материала
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • paris13
      5
      {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Първо искам да подчертая, че никога преди не сме имали осушител на влага, така че този е истинско съкровище за нас. Много по-тих от климатик, дори на високата настройка, високо качество по отношение на материали и сглобяване. Отклонението на LCD екрана е +- 2%. Влажността намалява доста бързо и гледайки електромера, консумацията е много ниска. Ще се върна в бъдеще, ако забележа нещо подозрително.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • teobibu
      5
      {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

      Потвърдена покупка

      Много добър осушител на влага. Достига 55% влажност относително бързо, но после забавя поради компресора. Нощната програма не е напълно безшумна, но можете да спите, ако не го поставите точно до вас. Програмата за изсушаване отнема около 3 часа, за да свърши работата си. Контейнерът е добър, но не много голям. Трябва да се изпразва от вода всеки ден. Лично мен не ме притеснява фактът, че няма безжична опция.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Умерен шум
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • Emil_Michalakis
      4
      {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

      2 дни безпроблемна работа в пространство от 80 кв. м и влажността остава на 60-65%, без да спада. В по-малки стаи намалява влажността до 45-50% за по-малко от час. Тихо в ниските и сънни режими. Общо взето съм доволен. Ще предоставя актуализация, ако е необходимо.

      Преведено от Гръцки ·
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Контрол на влажността
      • Умерен шум
      • Размер на водния контейнер
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • Panos_Kitsantas
      4
      {positives} от 14 члена намериха това ревю за полезно

      Купих Morris 20200i преди три дни, всичко е добре, както казват, но не очаквах резервоарът за вода, който те твърдят, че е 4 литра, да бъде наистина 2 до 2,5 литра. Подозирах го от честото изтощаване на резервоара (имах опит с друг, с обем от 4 литра), и когато го изпразних в 4-литрово ведро, стигна само до средата. Само по тази причина, ако бях знаел отначало, нямаше да го купувам, защото трябва да го изпразнявам на всеки около 8 часа, тъй като го имам в подвала. В крайна сметка, свързах маркуча и сега го имам до вратата на банята :( Резервоарът беше първото нещо, което търсех при избора на осушител на влага и в крайна сметка съжалявам за това.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      • Размер на водния контейнер
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • achilleas1924
      5
      {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

      Той прави много добра работа, понякога става шумно, но както казва книгата, ако сложите парче гума под него, спира. Функцията Smart е най-добрият избор.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?
    • kostaskoyrniotis24
      5
      {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

      Това е много добро. Незабавно намали влажността в моята къща с 80 квадратни метра. Тихо с голям резервоар за вода. Като цяло, отлична стойност за парите.

      Преведено от Гръцки ·
      • Контрол на влажността
      • Тих ли е?
      • Размер на водния контейнер
      • Качество на материала
      • Съотношение цена-качество
      Намирате ли това ревю за полезно?