Συνομιλία για την κατάθλιψη

Συνομιλία για την κατάθλιψη Codul: 2039900

Este trist să vezi tineri care se sinucid pentru că nu pot face față unei devalorizări, cum ar fi un eșec la examene, un comportament rău al semenilor lor față de ei sau o catastrofă economică. Toate...

Vezi descrierea completă

Este trist să vezi tineri care se sinucid pentru că nu pot face față unei devalorizări, cum ar fi un eșec la examene, un comportament rău al semenilor lor față de ei sau o catastrofă economică. Toate aceste evenimente, atunci când sunt înfruntate cu umilință creștină, încredere în Dumnezeu, optimism și calm, sunt depășite rapid și devin o oportunitate pentru...

Vezi descrierea completă
5,40
Livrarevin, 02 aug - mar, 06 aug
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

de la 5,40 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 5,40 €

Descriere

Este trist să vezi tineri care se sinucid pentru că nu pot face față unei devalorizări, cum ar fi un eșec la examene, un comportament rău al semenilor lor față de ei sau o catastrofă economică. Toate aceste evenimente, atunci când sunt înfruntate cu umilință creștină, încredere în Dumnezeu, optimism și calm, sunt depășite rapid și devin o oportunitate pentru progres mai mare. Din toate aceste dificultăți, ceva bun poate ieși spiritual - și chiar material - pentru persoana care este testată.

Depresia, pe de altă parte, paralizează o persoană, aproape că omoară. De aceea, să ascultăm cu atenție sfaturile Bătrânului Porfirie, în special cele care ne vorbesc despre cauza depresiei și despre relația sa strânsă cu egoismul nostru, și să cerem lui Dumnezeu să ne dea umilință, pentru că fără ea vom fi mereu întristați.

Specificații

Tip
Religie - Teologie
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
32
Data de publicare
2014
Dimensiuni
19x14 cm

Informații importante

Specificatiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producatorilor. Va rugam sa verificati specificatiile inainte de a finaliza achizitia. Daca observati vreo problema, puteti raportează aici.

Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile
Vezi toate categoriile