Asus GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo OC Видеокарта
Графични карти

Asus GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo OC ВидеокартаКод: 19507073

Основни характеристики:

  • 6GB GDDR6
  • 192битова памет
  • PCI Express x16 3.0
  • Изходи: DVI-D
  • 2xHDMI
  • DisplayPort
  • Два вентилатора
  • Максимална резолюция 7680x4320
  • Nvidia G-Sync
Вижте пълното описание
476,00
Доставкачет, 26 сеп. - пон, 30 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 476,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo OC Видеокарта (90YV0CH2-M0NA00)

    Информация за магазина
    460,00 €

  2. 476,00 €

Описание

Доставящо игровото изживяване на NVIDIA Turing в най-чистата му форма, то комбинира производителност и простота. Използващо напреднали технологии за охлаждане, произведени от водещи графични карти.

GeForce Experience - GeForce Изживяване

Записвайте и споделяйте видеоклипове, снимки на екрана и живи предавания с приятелите си. Поддържайте драйверите си актуални и оптимизирайте настройките на игрите си. GeForce Experience ви позволява да правите всичко това. Това е неотменният спътник на вашия графичен карт GeForce.

Тюринг Шейдъри

Turing Shaders предлагат подобрени възможности за рендиране и обработка на графика на графичните карти на Nvidia.

Те работят с помощта на архитектура за работен процес, която позволява едновременна обработка на множество сегменти от изображението, което дава по-реалистични резултати и подобрена енергийна ефективност в сравнение с предишното поколение за по-бързо, по-хладно и по-тихо гейминг изживяване.

Рейтрейсинг

Технологията за проследяване на лъчите симулира начина, по който светлината се държи в реалния свят, за да създаде най-реалистична и поглъщаща графика за геймърите и създателите. Серията GeForce RTX 20 разполага с RT ядра от първо поколение за максимална производителност.

Ексклузивните RT (проследяване на лъчите) ядра от първо поколение предлагат реално времево проследяване на лъчите и използват изкуствен интелект, като DLSS 2.0, за да подобрят още повече гейминг изживяването.

Nvidia DLSS 2.0 - Нвидия DLSS 2.0

DLSS 2.0 работи на видеокарти Nvidia RTX и използва нов модел на изкуствен интелект и машинно обучение, за да подобри резолюцията на игрите. Според Nvidia, новият модел на изкуствения интелект в DLSS 2.0 е два пъти по-бърз от този в предишната версия.

Nvidia Reflex - Нвидиа Рефлекс

Ниска латентност

Графичните карти GeForce RTX 20 Series и Nvidia Reflex осигуряват най-ниска латентност и най-добър отговор за най-голямо конкурентно предимство.

Създаден за оптимизиране и измерване на системната латентност, Reflex осигурява по-бързо насочване към целта, по-бързо реагиране и по-добра точност при насочването за конкурентно гейминг.

Готови за игра драйвери

Драйверите GeForce Game Ready предлагат най-доброто възможно изживяване за вашите любими игри. Те са добре настроени в сътрудничество с разработчиците и са подложени на обширни тестове на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

Nvidia Broadcast

Вашият домашен студио с изкуствен интелект

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като повдига вашите живи потоци, гласови чатове и видео обаждания на следващото ниво с мощни ефекти на изкуствен интелект като премахване на шум и звук от стаята, виртуален фон и много други.

Nvidia Ansel - Нвидиа Ансел

Nvidia Ansel е мощна програма, която ви позволява да правите снимки на професионално ниво от вашите игри.

Сега можете да споделите най-бляскавите си игрови преживявания с висока резолюция, 360-градусови снимки, както и HDR.

Nvidia Omniverse

Свържете световете на вашето творчество с безкрайни възможности

Nvidia Omniverse действа като централа за свързване на съществуващите 3D работни процеси, като заменя линейните конвейери с жива синхронизация, позволявайки ви да създавате като никога досега и със скорости, които никога преди не сте изпитвали.

DirectX 12

DirectX 12 е технология, разработена от Microsoft и използвана от много производители на графични карти, включително Nvidia.

Графичните карти GeForce предоставят напреднали функции на DX12, като проследяване на лъчите и променлива скорост на засенчване, което дава възможност за създаване на изключително реалистични визуални ефекти и по-високи кадрови честоти в игрите.

Nvidia G-SYNC - Нвидиа G-SYNC

Тази технология синхронизира честотата на опресняване на монитора на компютъра с честотата на кадрите в играта, премахвайки раздиранията, прекъсванията и другите проблеми, свързани с несинхронизираната графична производителност.

За използване на G-Sync е необходим съвместим монитор, който поддържа тази технология.

Виртуална реалност

Виртуалната реалност предлага някои от най-забързващите преживявания в компютърните игри. Но постигането на правилната ВР е трудно. С истински 4K резолюции на екрана и нарастващи минимални честоти на опресняване от 90 Hz и високи толерантности към латентността, виртуалната реалност е едно от най-изискваните приложения в света.

2x Вентилатори. 2x Забавление.

Предоставяйки най-новото игрово изживяване с NVIDIA Turing в най-чистата му форма, ASUS Dual GeForce RTX 2060 Dual EVO OC комбинира производителност и простота като никоя друга.

Използвайки напреднали технологии за охлаждане, произведени от флагмани в графичните карти, Dual EVO OC GeForce RTX 2060 отдава предимство на съдържанието пред стила, перфектният избор за балансирано сглобяване.

Дизайн на Axial-tech вентилатори

Оборудвани с два мощни вентилатора с Axial технология. Проектирани за последното поколение висок клас графични карти ROG, тези вентилатори разполагат с по-малък централен венец, който улеснява по-дългите лопатки и преградно пръстенче, което увеличава налягането на въздуха надолу.

Напреднал вграден контролер спира вентилаторите, когато ядрената температура е под 55 градуса, позволявайки ви да се наслаждавате на леки игри в относителна тишина. При повишаване на температурата, вентилаторите автоматично започват да се въртят отново.

Технология 0dB

Тих интелигент

Напреднал контролер захранва вентилаторите, когато температурата на ядрото на GPU-то е под 55 градуса по Целзий, позволявайки ви да се наслаждавате на леки игри със сравнителна тишина. 

При надхвърляне на лимита, вентилаторите автоматично се стартират отново.

Защитна плоча

Плътно опакованата схема е засилена с алуминиева плоча, която добавя структурна здравина, помагайки за предотвратяване на изкривяването на схемата и защитаване на компонентите и линиите от повреди.

Технология Auto-Extreme

Автоматизирано прецизно производство

Auto-Extreme Technology е автоматизиран производствен процес, който задава нови стандарти в индустрията, позволявайки завършването на всички запоя в един проход. Това намалява топлинното напрежение върху компонентите и избягва използването на агресивни химикали за почистване, което води до по-малко въздействие върху околната среда, по-ниска консумация на енергия по време на производството и по-надежден продукт като цяло.

Супер сплавена мощност II

Висококачествени електронни компоненти за захранване

За да се справи с различните натоварвания на игрите и приложенията, архитектурата Тюринг може да променя скоростите в миг, изисквайки захранваща верига с резерви, за да издържи на атаката, когато повишите времето.

Висококачествени кондензатори, етапи за захранване DrMOS и ядрени спирали от сплав са способни да повишат производителността до максимум.

Тънко осветление

Капакът разполага със замъглена осветителна лента, която добавя стилен акцент към всяка сглобка.

GPU TWEAK II

Гледайте, настройвайте и подобрявайте

Утилитата ASUS GPU Tweak II повдига настройката на графичните карти на следващо ниво.

Тя ви позволява да регулирате критични параметри като честотата на ядрото на GPU, честотата на паметта и настройките за напрежение, като имате възможност да наблюдавате всичко в реално време чрез персонализируем дисплей на екрана.

Включено е и напредно управление на вентилатора, заедно с много други функции, които ще ви помогнат да извлечете максимума от вашата графична карта.

Производител

Asus

Спецификации

Номер на продукта
90YV0CH2-M0NA00

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
Nvidia
Модел на чипсета
GeForce RTX 2060
Интерфейс
PCI Express x16 3.0
Скорост на процесора (Базов тактов честота)
1365 MHz
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Технология за паралелна обработка
Не се поддържа
Спецификации
OverClocked, Въздушно охлаждане
Тип
Среден обхват

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
6 ГБ
Графична памет
GDDR6
Скорост на паметта
14000 MHz
Шина за памет
192 бит

Свързаност

HDMI
2
DisplayPort
1
Други портове
DVI-D
Двойна връзка DVI
Да

Графични карти

Минимална мощност на захранването
500 W
Захранващи конектори
8-pin

Размери

Дължина
242 мм
Височина
130 мм
Дебелина
53 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

  • PindarosG
    4
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Вероятно най-добрата карта за своята цена на гръцкия пазар със справедливи представяния за средно добър компютър. За да се избегне забавяне, би било добре да се комбинира с процесори от 2019 година нататък и с повече от 8GB RAM.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Размер
    • Шумни
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Arduino_Digital
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Имам тази карта от около 1 година. Тя е много добра стойност за парите и лесно се съвместява с всякакъв процесор.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Sentryo
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Картата е много добра и струва парите си. Купих я за 290 евро и е най-добрата стойност за парите за игри на 1080p. Единственото "лошо" нещо е, че вентилаторите правят доста шум при пълно натоварване, но освен това е много добра. Препоръчвам я на 100%.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Eivor340
    5
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно

    След едно приключение, което имах с предишната графична карта, по-специално с https://www.skroutz.gr/s/28282850/Gigabyte-GeForce-RTX-2060-6GB-GDDR6-D6-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-PCI-E-x16-3-0-%CE%BC%CE%B5-HDMI-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-3-DisplayPort-GV-N2060D6-6GD.html, завърших с тази тук. Доста добра имплементация, красива с хубав дизайн и мощна производителност при резолюция 1080p. Нямам мнение за по-висока резолюция.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • karasavas
    5
    {positives} от 18 члена намериха това ревю за полезно

    Момчета, тази графична карта си заслужава. Бях изумен от i5 и това е най-доброто, с което съм играл Warzone и CSO, но момчета, съм изумен. Но намерете я на добра цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • johndeboi_deboi
    4
    {positives} от 23 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Търсех видеокарта в продължение на 7 месеца и накрая, защото не можех да чакам повече, си взех тази. Тя е силна карта, комбинирана с Ryzen 5 3600, и получавам безумни fps в Apex и CSGO. Картата има умно и красиво изпълнение, което я държи на добри температури по време на игра. Освен това, LED осветлението я прави наистина красива и можете да я комбинирате с други LED-ове във вашата сглобка, за да я направите още по-красива (ако се интересувате от външен вид, разбира се).

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Това е много добро за игри и цената му си заслужава повече отколкото.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Съотношение цена-качество
    • Размер
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Отличен за 275 евро, за които се договорих.

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Размер
    • Умерен шум
    • Температура
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 4
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно

    Много добра карта, играя на 1440p средно до високи настройки в зависимост от играта, получавам 120+ fps

    Преведено от Гръцки ·
    • Производителност
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    • Размер
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Производителност
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Размер
    • Температура
    • Съотношение цена-качество

Подобни продукти

Asus GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo OC ВидеокартаAsus GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo OC ВидеокартаAsus GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo ВидеокартаAsus GeForce RTX 2060 6ГБ GDDR6 Dual Evo ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 2060 rev. 2.0 6ГБ GDDR6 D6 ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 2060 rev. 2.0 6ГБ GDDR6 D6 ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 3060 rev. 2.0 12ГБ GDDR6 Гейминг OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 3060 rev. 2.0 12ГБ GDDR6 Гейминг OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 2060 rev. 1.0 6ГБ GDDR6 OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 2060 rev. 1.0 6ГБ GDDR6 OC Видеокарта
от 476,00 €от 368,00 €от 429,00 €от 302,36 €от 410,00 €
ПроизводителAsusAsusGigabyteGigabyteGigabyte
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz-
Модел на чипсетаGeForce RTX 2060GeForce RTX 2060GeForce RTX 2060GeForce RTX 3060GeForce RTX 2060
Още спецификации