Stephen Joseph Магнитна построителна игра On the Go Magnetic Dino
Играчки за строене

Stephen Joseph Магнитна построителна игра On the Go Magnetic DinoКод: 18201675

Магнитната игра от фирмата Stephen Joseph ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Децата се запознават с магнитната сила, като стабилно задържат различните части на играта. Типът игри от този вид се е доказал, че допринасят за развитието на фините моторни умения, въображението и търпението. Освен това започва да развива...
Вижте пълното описание

Бърза доставкапетък, 27 Septemberако го поръчате в следващите 19 часа и 31 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 10,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 10,00 €

Описание

Магнитната игра от фирмата Stephen Joseph ще предостави на детето безброй часове забавление и взаимодействие с него. Децата се запознават с магнитната сила, като стабилно задържат различните части на играта. Типът игри от този вид се е доказал, че допринасят за развитието на фините моторни умения, въображението и търпението. Освен това започва да развива вниманието и концентрацията, като се фокусира върху крайната си цел - завършването на конструкцията/създаването й. В същото време се засилват умения като координиране на движенията със зрителното различаване и наблюдателността. Чрез тях се засилва самочувствието на детето и се развива неговото критично мислене.

Спецификации

Номер на продукта
SJ112859
Вид
Магнитни играчки
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Динозаври

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.