Бански костюми

Sealskin Arte Чаша за нея Масичка Порцелан Черен Код: 17413587

Полица за чашки в банята Arte на фирмата Sealskin, която е подходящ аксесоар за подредба на четки за зъби, паста за зъби или каквото и да е друго, което трябва да организирате. Тя ще ви помогне да имате винаги подредена баня и да постигнете максимална хигиена, тъй като вашите предмети няма да бъдат изложени навсякъде в стаята. Поставянето й е настолно и е...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Черно
13,90
Бърза доставкачетвъртък, 01 Augustако го поръчате в следващите 18 часа и 1 минута
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 1 бройки

от 13,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 13,90 €

  2. 14,60 €

Описание

Полица за чашки в банята Arte на фирмата Sealskin, която е подходящ аксесоар за подредба на четки за зъби, паста за зъби или каквото и да е друго, което трябва да организирате. Тя ще ви помогне да имате винаги подредена баня и да постигнете максимална хигиена, тъй като вашите предмети няма да бъдат изложени навсякъде в стаята. Поставянето й е настолно и е добре да се поставя възможно най-близо до умивалника, за да имате директен достъп до съдържанието.
Конструкцията е изработена от порцелан, който е материал с висока хигиена, тъй като е малко порист и не позволява на бактериите да проникнат. Също така се почиства много лесно. Негативното при порцелана, въпреки че е устойчив на износване, е че ако се напуква или се удари, не може да се поправи.

Спецификации

Номер на продукта
362500419

Спецификации

Вид
Чаша за нея
Монтаж
Настолници
Материал
Порцелан
Цвят
Черно
С вакуум
Не

Размери

Дължина
9,1 см
Дълбочина
9,1 см
Височина
10 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории